TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İklim Adaleti Koalisyonu: “Doğayı ve sandığı koru”

İklim Adaleti Koalisyonu, bir video yayınlayarak “Gelecek nesiller adına kaygı taşıyan herkesi sandıklara ve oylarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 11:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İklim Adaleti Koalisyonu: “Doğayı ve sandığı koru”

SULTAN GÜMÜŞ KAYA 

Türkiyeli 75 ekoloji, hayvan ve insan hakları örgütü bileşeni olan İklim Adaleti Koalisyonu (İAK), 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur oylaması için bir açıklama yayımladı.
İAK'nin, bugün yayımladığı videoda Türkiye'nin dört bir yanında yürütülen ekoloji mücadelelerine ve o mücadelelerin aktivistlerinin sözlerine yer verildi.

4 (Özel)-11

YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN… 

İAK'nin açıklaması şöyle: “Tarihi seçime yedi gün kaldı. Çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için, sağlıklı bir ortam, eğitim ve gelecek için sandıklara gidiyoruz, sahip çıkıyoruz, oylarımızı demokrasi için, hukuk devleti için kullanıyoruz. Ellerimizden kayıp giden değerlerimize, çiftçinin alın terine, nefesimize, ormanlarımıza, canlılara, vadilerimize, toprağımıza, sahip çıkmak adına ülkenin dört bir yanında verdiğimiz ekoloji ve emek mücadelemizdeki yaşam savunucuları ile birlikte 'Doğayı ve sandığı koru' diyoruz. Doğayı ve emeği korumak için gelecek nesiller adına kaygı taşıyan herkesi sandıklara ve oylarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.