TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne 5 sponsor desteği

İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne Çimentaş, Dynavit, İzmir Demir Çelik (İDÇ), Kar İnşaat ve Norm Holding etkinlik sponsoru olarak destek olacak

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 10:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne 5 sponsor desteği

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Türkiye’yi yeniliğe davet eden İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne 5 köklü şirket etkinlik sponsoru olarak katkı sağlayacak. 15-21 Mart 2023 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne Çimentaş, Dynavit, İzmir Demir Çelik (İDÇ), Kar İnşaat ve Norm Holding etkinlik sponsoru olarak destek olacak.

5 KÖKLÜ ETKİNLİK SPONSORU

Ege bölgesinin ilk çimento şirketi olarak 1950’de kurulan Çimentaş, Türkiye’nin 4 ilindeki çimento fabrikaları ile 20’den fazla hazır beton ve 1 atık yönetim tesisinde bine yakın çalışanıyla Türkiye ekonomisi için katma değer yaratıyor. Sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticileri arasında yer alan Çimentaş, topluma ve sürdürülebilirliğe yatırım yapmayı da en önemli değerlerinden biri olarak görüyor. Eczacıbaşı İlaç Pazarlama kuruluşu bünyesinde bulunan vitamin ve mineral destekleri markası olan Dynavit, her yaştan insanın aradığı desteği bulabileceği geniş ürün yelpazesine sahip olma özelliği taşıyor. Alanında uzman isimlerden oluşan Bilimsel Danışma Kurulu’nun deneyimleriyle Dynavit, Eczacıbaşı Topluluğu güvenini bir araya getiriyor ve titizlikle hazırlanmış ürünler sunuyor.

1975’te kurulan İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. (İDÇ), 47 yıldır alanında lider bir işletme olarak faaliyet gösteriyor. İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş., İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2021 verilerine göre, Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında 37’nci sırada yer alıyor. 1950’de kurulan, inşaat, sanayi, otel işletmeciliği ve kültür-sanat gibi farklı alanlarda birçok yatırımları bulunan Karcıoğlu Grup bünyesinde yer alan Kar İnşaat, sürekli ilerleyen teknolojinin yanında yer almak, ayrıcalıklı projeler üretmek, en iyi hizmeti sunmak, kalite ve standartlarını korumak ilkeleriyle sektördeki sağlam yerini koruyor. Kar İnşaat aynı zamanda modern mimarisi ve fonksiyonel projeleriyle dikkat çekiyor. 1973 yılında cıvata ile üretime başlayan Norm Holding, bugün 4 bine yakın çalışan, 23 şirket, 12 üretim ve 14 satış ve lojistik merkezi ile 9 farklı ülkede ulusal ve uluslararası pazarlarda bağlantı elemanları, pazarlama ve ticaret, teknoloji, tarım ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyor. Kongrenin dört ana sponsoru Arkas Holding, Folkart, Türkiye İş Bankası ve Yaşar Holding; ilk altı tema sponsoru ise ESBAŞ, Sun Tekstil, TÜPRAŞ ile İzmir Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Egeşehir Yapı, İZFAŞ ve İzmir Teknoloji olmuştu.

KONGRE BAŞLADI

Kongre, 15 Mart Çarşamba sabah 10.00’da başlayan Gençlik Forumu ile açıldı. Kongrenin sonucunda yeni yüzyıla yön verecek politika önerileri tüm Türkiye ile paylaşılacak. Sivil, şeffaf ve tümüyle katılımcı bir girişim olacak ve yedi gün sürecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin programında ana oturumlar, delege buluşmaları, forumlar ve sanatsal faaliyetler bulunuyor. 6 Şubat 2023'te yaşanan büyük deprem felaketinin ardından 15-21 Mart tarihlerine ertelenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'nin programına depreminin yarattığı yıkımın uzun vadeli sonuçları hakkında kapsamlı müzakereler dahil edildi. Programa doğayla uyumlu ve afetlere dirençli kentlerin yaratılması, afet yönetimi gibi birçok farklı oturum eklendi. Kongrenin sekretaryası İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzmir Planlama Ajansı (İZPA) tarafından yürütülüyor. İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi ile program ve diğer tüm bilgiler için iktisatkongresi.org'u ziyaret edebilirsiniz. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.