TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İğne atsan düşmüyor

9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, ünlü tatil merkezlerinden İzmir’in Foça İlçesi’ne de akın etti. Foça plajları, tatil süresince doldu taştı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2018 14:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İğne atsan düşmüyor
9 günlük Kurban Bayramı tatilinde, tatilcilerinden en çok tercih ettiği yerlerden birisi de Foça İlçesi oldu. Tatilciler, deniz üzerinden veya kara yoluyla ilçe merkezine geldi. Mavi bayraklı plajlara akın eden tatilciler, serinlemek için denize girip kulaç attı. Kimileri şezlonglarında uzanarak güneşlenirken, kimileri de gün boyu çocuklarıyla denizde oyunlar oynadı, bol bol denizin tadını çıkardı. Tatilcilerin yoğunluğu nedeniyle plajlarda da yer kalmadı.
ÇİÇEKLERLE KARŞILIYOR
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, gelen yolcuları çiçeklerle karşıladı. İlçede günlük bir milyon tatilcinin ağırlandığını ifade eden Demirağ, “Foça’mızda yaklaşık 1 milyon günlük ziyaretçi ağırlıyoruz. Ekiplerimiz ve zabıtamız 24 saat üç vardiya halinde gece gündüz çalışıyor. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Foça’yı seçen misafirlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
Ailesi ile tatil için Foça’yı tercih eden Işıl Deniz, tatilinin çok güzel geçtiğini belirterek, “Aydın’da yaşıyorum ben. Bayram tatili için daha önce hiç Foça’ya gelmedim. Dostlar tavsiye etti ve buraya geldim. Çok memnun kaldım insanlarıyla gayet sıcak geldi. Şu anda denizdeyiz. Deniz gayet güzel. Birkaç gün sonra inşallah memlekete geri döneceğiz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, tatilcilerin yoğunluğu nedeniyle iş yerlerinde de kuyruklar oluştu. İlçede özelikle otopark alanları dolunca sürücüler araçlarını park etmekte zaman zaman zorlandı. İHA/İZMİR
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.