TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İDÜFED’ten muhteşem gece

İş Dünyasını Geliştirme ve Kalkındırma Federasyonu olarak Vizyon Medya Grup ana sponsorluğunda Uluslararası Başarı Ödülleri muhteşem bir geceyle sahiplerini buldu

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 12:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İDÜFED’ten muhteşem gece

İş Dünyasını Geliştirme ve Kalkındırma Federasyonu (İDÜFED) olarak Vizyon Medya Grup ana sponsorluğunda Uluslararası Başarı Ödülleri muhteşem bir geceyle sahiplerini buldu. Gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını İDÜFED Genel Başkanı ve Vizyon Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özgür önemli mesajlar verdi.

BİRÇOK İSİM KATILDI

Muhteşem gecenin sunuculuğunu Vizyon Medya Grup Orta Doğu temsilcisi Selma Yiğit ve İDÜFED Genel Başkanı ve Vizyon Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özgür gerçekleştirdi.

Törene, Girişimci İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Süleyman Dinçsever, Ömer Cengiz, Selin Yiğit, Gültepe Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan Çalcı, Milli Yol Partisi İzmir İl Başkanı Cavit Babur, Konak İlçe Başkanı Mükremin Babur, Zafer Partisi İzmir İl Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim Küpeli, Urla Devlet Hastanesi Müdürü Dr. Sibel Argüç, Narlıdere Semt Polikliniği Uzman Doktor Ümit Karol, Haydar Alan, İzmir Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Karşıyaka Kültür Sanat Federasyonu Genel Başkanı Halit Şahin, UK-DER Genel Başkanı Müslüm Benli, Büyük Uyanış Derneği Genel Başkanı Ömer Ulutaş, Vizyon Medya Grup Yayın Grubu Başkanı Umut Uçar, Aydın İl Temsilcisi Buse Bozan, Cemal Ünal, Ali Berke Aygün, Anadolu Üniversitesi Mezunları Derneği Genel Başkanı Ali İlter katılım sağladı. Kekeme stand-up sanatçısı Fatih Ertem gösterisiyle geceye renk kattı. Ünlü pop müzik sanatçısı Mert Algan’da şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşattı. İşte muhteşem gecede ödül alan isimler; Dr. Cemil Tugay Yılın En Başarılı Belediye Başkanı. Yaprak Çevirme Yılın En Başarılı İş Yeri Hekimi. Op.Dr. Bilgehan Bilge Yılın En Başarılı Doktoru.

Ömer Ulutaş Yılın En İyi Çıkış Yapan STK Başkanı. Selma Yiğit Yılın En Başarılı Medya Direktörü. Hande Nayman - DHA Yılın En Başarılı Kadın Muhabiri. Mehmet Özgen-Deniz Kuyumcu Yılın En Başarılı Prodüksiyon Şirketi. Cemal Durmaz Yılın En Başarılı Polisiye Kurgu Yazarı. Buse Bozan Yılın En Başarılı Genç Köşe Yazarı. Alican Özmen Yılın Türk Halk Müziği Sanatçısı. Dr. Sibel Argüç Yılın En İyi Sağlık Kurumu Yöneticisi. Akif Çayır Yılın En Başarılı Medya Yöneticisi. STK Hasan Çalcı Yılın En Başarılı STK Başkanı. Pelin Kaya Yılın Genç Diyetisyeni. Naim Güloğlu Yılın Genç Siyasetçisi. Gönül Şahin Yılın En Başarılı Dijital İçerik Üreticisi. Muhteşem gece resim çekilmesinin ardından sona erdi.  HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.