TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İDÜFED Ödül Töreni…

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2022 05:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2022 05:02

İş dünyasını geliştirme ve kalkındırma federasyonunun düzenlediği Uluslar arası başarı ödülleri olarak düzenlenen ödül töreni gecesinde tarafıma verilen ödülün sevincini sizlerle paylaşmak istedim.

Evet bugün köşemi aldığım ödüle ayırdım. Umarım bu sevincimi benimle birlikte paylaşırsınız. Sevinçler paylaştıkça büyür, çoğalır.

25 Eylül 2022 Pazar günü saat 20.30’da düzenlenen gecede YILIN EN BAŞARILI POLİSİYE KURGU YAZARI ödülüne layık görülmem ve bu ödül için bana takdim edilen ödülü almam inanılmaz derecede heyecan vericiydi.

Elbette zaman zaman ödüller aldığımız olmuştur. Ancak yazarlık dalında alınan bu ödülün benim nazarımda ne kadar önemli olduğunu inanan yazar olmama rağmen kelimelerle ifade edemem. Beni anladığınızı düşünüyorum.

Vicdanların Adaleti – ERGAMALI ve Her Yer Kana Boyanacak isimli iki romanım yayınlandı. Polisiye dalında yayınlanan bu romanların konusu Adalet vurgusu üzerine. Birinci kitabım iki baskı yapmış ve üçüncü baskısı için hazırlıklar devam etmekte. Yıl sonunda da ‘Her Yer Kana Boyanacak’ isimli romanımın ikinci baskısı hazırlıkları yapılmakta.

Bunun yayında VİCDANLARIN ADALETİ – MELİSA isimli üçüncü romanımda Ocak 2023 te okurları ile buluşmak için son kontrolleri yapılmakta peşinde editörün önünde olacak.

Polisiye kurgu dalında aldığım bu ödül elbette benim romanlarıma aldığım geri dönüşleri ile örtüşmekte. Çünkü okurlardan aldığım geri bildirimlerde ‘Çok heyecanlı, sürükleyici, gerçek hayat hikayesi gibi, film izlermiş gibi okunan bir roman ve inanılmaz beklenti dışında kurgu.’ Tüm bu okurların geri bildirimlerin ne kadar isabetli olduğunu dün gece aldığım YILIN EN BAŞARILI POLİSİYE KURGU YAZARI ödülü ile anlamış oldum.

Bu ödülden sonra romanlarımı yazarken biraz daha fazla gayret göstererek okurlara daha heyecanlı ve beklenmeyen doğru, isabetli kurgular işleyerek yeni polisiye romanlar üretmek birinci görevim olacak.

İlk romanımdan itibaren kendimi halen geliştirmeye, araştırmaya devam ettiğimi, her gün bir şeyler öğrenme gayreti içinde olduğumu vurgulamak istiyorum. Böylelikle her çıkan kitabımda daha ileri seviyede yazmaya, bir önceki romanım ile yarıştırmaya gayret ediyorum.

Daha fazla yazmadan son bir cümle daha… Lütfen romanlarıma da kitaplığınızda yer verin.

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.