TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her Takımın Bir Hedefi Var

Yazının Giriş Tarihi: 15.05.2019 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 07:19
2019 Mayıs ayı ile birlikte mübarek Ramazan ayının içinde olduğumuz bu günlerde tüm okuyucularımıza hayırlı Ramazanlar dileriz.
Her sene bir şampiyon yazılıyor tarih sahnesinde ligimizde takımların bütün sezon boyunca aldığı puanlar; sıkışan puan aralığı her takıma bir hedefide beraberinde getiriyor artık ligimizde.
Spor Toto Süper Lig'de son haftalara gelinirken zirve mücadelesi veren Galatasaray, Medipol Başakşehir ve matematiksel olarak ta olsa Beşiktaş, arasında kıyasıya mücadele devam ediyor.
İçerdeki Başakşehir maçı öncesi deplasman da Rizespor maçından alınan 3 puan Galatasaray’ı bir adım önde tuttu. Keza Başakşehir’de Anakaragücü karşısında ilk yarısını 1-0 geride kapattığı müsabakada galibiyet sokurunu 2-1 ile almasını bildi.
Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile karşılaştığı mücadelenin ikinci yarısında talihsiz bir şekilde sakatlanan Emre Akbaba’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor; lig 3.lüğü şansını mucizelere bıraktı.
Şampiyonluk yarışının yanısıra Galatasaray’ın Türkiye kupasını alması durumunda lig 5.sinin UEFA kupalarına gidecek olması; Yeni Malatyaspor; Konyaspor; Antalyaspor ve Alanyaspor’u matematiksel olarak bu yarışın içerisinde tutuyor. Son iki haftaya girilirken 47 puan barajına ulaşan Malatyaspor; önümüzdeki sene UEFA’ya göz kırpıyor.
Düşme hattında ise Fenerbahçe karşısında sahadan 2-1 yenik ayrılan Akhisarspor Süper Lige veda eden ilk takım oldu.
Ligden düşecek olan diğer 2 takım içinse son 2 hafta kritik eşikte.
Alınabilcek olası sonuçlara göre; BB. Erzurumspor; Göztepe; Bursaspor en kuvvetli 2 aday; MKE Ankaragücü; Kasımpaşa ve Sivasspor ise azda olsa potanın içerisinde.
Yeni Malatyaspor deplasmanından 3-1 yenik ayrılarak puan alamayan BB. Erzurumspor; Göztepe’nin evinde Demir Grup Sivasspor ile 3-3 berabere kalarak puan kaybettiği haftada umutlarını azalttı.
Gelecek hafta oynanacak olan Bursapor- Göztepe maçı bitime 1 hafta kala büyük ölçüde ligden düşecek olan diğer takımı belirleyecek.
Heyecanın doruk noktasına çıktığı bu haftalarda tüm okuyucularımıza spor dolu; sağlıklı günler dileriz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.