TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Hatay Erzin Belediye Başkan adayı Erhan Akı kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye yerel seçimleri için adını duyurduğu adaylardan biri olan Erhan Akı kimdir? İşte MHP Hatay Erzin Belediye Başkan adayı Erhan Akı hakkındaki detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 16:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP Hatay Erzin Belediye Başkan adayı Erhan Akı kimdir?

Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler için gün sayarken, vatandaşların gözü partilerin yerel seçimler için açıklayacağı aday listelerini çevrildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 17 Ocak 2024 tarihinde 55 adayını kamuoyuna duyurdu. Listelerde yer alan Hatay Erzin MHP Belediye Başkan adayı Erhan Akı hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Erhan Akı kimdir? Birlikte inceleyelim.

Erhan Akı kimdir?

Erhan Akı, üniversite eğitimini başkent Ankara’da aldı. Ankara’nın köklü üniversitelerinden biri olan Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makina Bölümü Otomotiv Anabilim Dalı’ndan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından sırasıyla Batman, Hatay Kırıkhan ve Payas’ta endüstri meslek liselerinde çalıştı. Öğretmen ve yönetici olarak bu liselerde görev alan Erhan Akı, 2015 senesinde Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi’nde kurucu Müdür olarak faaliyetlerini sürdürdü. Evli ve 3 çocuk babası olan Erhan Akı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Hatay’ın Erzin ilçesinden MHP Belediye Başkan adayı oldu.

Erhan Akı Instagram hesabının adı ne?

Erhan Akı, “erhanaki” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.