TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halil Arslan’dan öğrencilere burs mesajı

Mardin Artuklu Üniversitesi 2022-2023 eğitim, öğretim yılı cübbe giyme töreninde konuşan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halil Arslan, iş insanlarına burs çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Halil Arslan’dan öğrencilere burs mesajı

Mardin Artuklu Üniversitesi 2022-2023 eğitim, öğretim yılı cübbe giyme töreni Rektörlük büyük salonunda yapıldı. Törene Vali Vekili Abdullah Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çoşar, Mardinli Prof. Dr. Mehmet Çelik, İLKHABER, İLKSES ve Güney Hakimiyet Gazeteleri imtiyaz Sahibi İş İnsanı Halil Arslan, STK Temsilcileri, Öğretim Görevlileri, öğrenciler ile il yöneticileri ve büyükşehirlerden gelen Mardinli gruplardan oluşan seçkin bir davetli grubu katıldı.

ARSLAN: ÖĞRENCİLERİMİZE BURS İMKANI SAĞLAYALIM

Törende bir konuşma yapan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halil Arslan eğitimin önemine vurgu yaparak, Mardinli iş insanlarından öğrencilere burs vermelerini istedi.

Arslan, “Her Mardinli iş insanının mutlaka okumak isteyen öğrencilere burs vermesini istiyoruz. Okumak isteyen öğrenciler yarın birer İbrahim Özçoşar, birer Mehmet Çelik olabileceklerdir. Onun için ben buradan bir çağrı yapıyorum. Öğrencilerimize sahip çıkalım” dedi. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.