TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Zuhal Topal

Zuhal Topal haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Zuhal Topal haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arzu Paşi kimdir? Arzu Paşi'nin mesleği nedir? Haber

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Arzu Paşi kimdir? Arzu Paşi'nin mesleği nedir?

Her hafta hem yarışmacıları hem de yemekleri ile yemekseverler tarafından sıkı takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu hafta merak edilen isimlerinden biri de Arzu Paşi. Biz de sizin için merak edilenleri derledik. Peki Arzu Paşi kimdir? İşte merak edilen detaylar... Yemekteyiz Arzu Paşi kimdir? 48 yaşında ve iki çocuk annesi olan Arzu Paşi, Artvinli bir kadın olarak programa katılıyor. Ancak Arzu Paşi'nin hayatı sadece bu bilgilerle sınırlı değil. Onun özellikleri arasında darbuka çalmaya olan tutkusu ve geleneksel yemekler konusundaki ustalığı da bulunuyor. Arzu Paşi'nin performansı kesinlikle dikkat çekecek. Bu hafta yarışmacılar arasında yer alan Paşi, rakiplerine karşı iddialı bir tavır sergiliyor. Yemek konusunda rakipsiz olduğunu vurgulayan Paşi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının başlangıcında kendinden emin bir tavırla, "Herkesin ipliğini pazara çıkaracağım, korksunlar benden" diyerek ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Bu duruşuyla Arzu Paşi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Ancak Paşi'nin mesleği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ne iş yaptığı veya hangi alanda çalıştığıyla ilgili detaylar, ilerleyen günlerde programın yayınlanmasıyla birlikte netlik kazanacak. Arzu Paşi'nin performansı ve kişiliğiyle ilgili merak uyandıran detaylar, Yemekteyiz'in bu haftaki bölümünde izleyicilerle buluşacak. İzleyiciler, Arzu Paşi'nin darbuka şovuyla ve yemekleriyle adından söz ettireceği anlara şahitlik edecekler.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hatice Barış Ataman kimdir? Hatice Barış Ataman aslen nereli? Haber

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hatice Barış Ataman kimdir? Hatice Barış Ataman aslen nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında, hafta içi her gün saat 16.00'da izleyicilerle buluşan programın yeni bölümü başladı. Yarışmanın bu haftaki bölümünde, becerikli ve iddialı 5 yarışmacı masada yerini aldı. 11 Mart Pazartesi günü, Ramazan sofrasının kurulduğu programda büyük ödül olan 75 bin TL için rekabet kızıştı. Yarışmanın ilk gününde dikkat çeken yarışmacı Hatice oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Hatice Barış Ataman kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte Hatice Barış Ataman hakkında merak edilenler... ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ HATİCE BARIŞ ATAMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? Yemekseverlerin büyük ilgi gösterdiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında, bu haftanın başlangıcında dikkat çeken yarışmacı Hatice Barış Ataman oldu. Hem güzel sesiyle hem de mutfaktaki becerisiyle dikkatleri üzerine çeken Hatice, Diyarbakır doğumlu. 11 Mart Pazartesi günü, Ramazan ayının ilk sofrasını hazırlayan Hatice Barış Ataman, 32 yaşında, evli ve bir çocuk annesi. Aynı zamanda pilates eğitmeni olan Hatice, yemeklerinde özellikle Diyarbakır mutfağından esinleniyor ve kendine has tarifleriyle sofraları renklendiriyor. Bir rakibinin yorumu üzerine, "Bu menü 1 TL dahi etmez" diyen Hatice, kendi tarifleriyle evlere lezzet götüreceğine inanıyor. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde Hatice'nin aldığı puanları sizlerle paylaşacağız. YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI Hatice Barış Ataman Erdem Gençtürk İsa Akdemir Arzu Paşi Çiğdem Çelikten

Zuhal Topal’la Yemekteyiz saat kaçta, hangi kanalda? Yemekteyiz programına nasıl başvurulur? Haber

Zuhal Topal’la Yemekteyiz saat kaçta, hangi kanalda? Yemekteyiz programına nasıl başvurulur?

Gündüz kuşağının en fazla izlenen yarışma programlarından biri olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz, yayınlanan her bölümü ile ses getirmeyi başarıyor. Programda yer alan yarışmacıların kim olduğu, yarıştıkları gün hangi yemekleri yaptığı ve bölüm içerisinde yaşanan olayları da büyük bir ilgiyle takip eden izleyiciler, günün sonunda özellikle sosyal medya üzerinden yorumlarda bulunuyor. Zuhal Topal’la Yemekteyiz saat kaçta başlıyor? Yayın günü ve kanalı hakkındaki bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik. Zuhal Topal’la Yemekteyiz hangi gün? Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz, hafta içi her gün ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Yemekteyiz saat kaçta başlıyor? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı hafta içi her gün saat 16.00’da başlıyor. Zuhal Topal’la Yemekteyiz hangi kanalda yayınlanıyor? Gündüz kuşağının en fazla izlenen programlarından Zuhal Topal’la Yemekteyiz TV8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yemekteyiz programına nasıl başvurulur? Zuhal Topal’ın sunumu ile gerçekleşen Yemekteyiz programına yarışmacı olarak katılmak isteyen kişiler TV8’in internet sitesi üzerinden yayınlanan başvuru adımlarını takip edebilirler. Burada Acun Medya tarafından hazırlanan tüm yarışmalara, başvuru yapmak için gereken şartlara ulaşabilirler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.