TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#yeni sezon

yeni sezon haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, yeni sezon haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim dizisine yeni sezonda yeni yüzler katılırken, dizinin popüler oyuncusu veda etti Haber

Kardeşlerim dizisine yeni sezonda yeni yüzler katılırken, dizinin popüler oyuncusu veda etti

Yeni sezona yeni isimlerle devam edecek olan Kardeşlerim dizisinde rol alacak oyuncuların kim olduğu açıklandı. Peki diziye yeni katılacak oyuncular kim? Kardeşlerim dizisinden hangi oyuncu ayrıldı? Yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor? Kardeşlerim dizisine yeni sezonda hangi oyuncular rol alamayacak? Her cumartesi ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi sezon finaline başrollerin hepsinin yer aldığı bir kaza sahnesi ile veda ederek, bu kaza sonucunda hangi oyuncunun diziye veda edeceği izleyiciler tarafından merak konusu olurken, yeni sezonda diziye veda eden iki isim oldu. Ahmet Yılmaz (Kaan Çakır) ve Doruk Atakul (Onur Seyit Yaran) veda etti. Ahmet düğün günü geçirdiği kaza sonucunda ölerek diziye veda ederken, Doruk ise kardeşinin Kadiri öldürdüğünü ve bu durumu ailesinin sakladığını öğrenerek ailesinin yanına giderken, geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti. Doruk Atakul’un ölüm sahnesinde yer alan oyuncuların performansları ise taktire şayandı. Olaylı günlerin bitmediği heyecanın doruklarda olduğu diziye heyecan katacak yeni isimleri geleceği bilgisi Kardeşlerim dizisi severler tarafından merak konusu olurken, diziye katılan yeni oyuncuların kim olduğu belli oldu. Kardeşlerim dizisine yeni katılan oyuncular kim? Yeni sezona yeni isimlerle devam edecek olan Kardeşlerim dizisinde rol alacak oyuncuların kim olduğu merak konusu olurken, Kardeşlerim dizisinde rol alacak ünlü isimlerin kim olduğu açıklandı. Kardeşlerim dizisine yeni sezonda katılacak oyuncular, Ayşe Kökçü, Elçin İrem Zehra, Emre Karayel olduğu konusunda açıklama yapıldı. Oyuncuların hangi rolü üstleneceği ile ilgili bilgiler ise şu şekilde; Oyunculuk geçmişi ile adından oldukça söz ettiren Ayşe Kökçü, Kardeşlerim dizinde Fatma Eren karakterine can vereceği bilgisi verilirken, dizide önemli bir rol üstleneceği açıklandı. Kendine özgü oyunculuk tarzıyla tanınan Elçin İrem Zehra Kardeşlerim dizinde Lidya karakterine can vereceği diğer önemli isimlerden birisi. Rol aldığı her dizide başarılı performans sergileyen Emre Karayel, yeni sezonda Yaman karakterine can vererek, dizide önemli bir rol üstlenecek. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisine yeni heyecan katarak kaliteli performans sunmayı amaçlayan oyuncuların yeni sezonun giriş yapması ile birlikte, dizinin kadrosuna katılan bu üç önemli isimlerin  Kardeşlerim dizisine yeni bir heyecan katacağı bekleniyor. BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yayın tarihi ne zaman?

Grand Slam oynamak en büyük hayalim Haber

Grand Slam oynamak en büyük hayalim

HÜSEYİN DEMİR  2017’de kariyer rekorunu kıran 26 yaşındaki Ayla Aksu, yeni sezonda daha çok antrenman yaparak ilk 250’ye girebilmenin hesaplarını yapıyor... Ve en büyük hayali de tenis kariyeri bitmeden Grand Slam’lerde raket sallamak… 2015, 2016 ve 2017’de en verimli yıllarını geçiren ve profesyonel tura çok iyi bir giriş yapan Ayla Aksu; araya giren pandemi, sakatlıklar derken, tekrardan ivme yakaladığını görüyoruz... Sözü fazla uzatmadan Ayla Aksu’yu dinleyelim... ESKİSİNDEN DAHA HIRSLIYIM Yoğun antrenman temposunda çalışıyorsun.  Kortlarda Ayla Aksu'yu nasıl göreceğiz? Hedeflerinden bahseder misin? Kortta diğer senelerden farklı bir Ayla görmek istiyorum... Daha deneyimli ve olumsuzluklardan ders çıkarmış bir tenisçiyim artık. Hedefim kortta her zaman keyif almak, en iyi performansımı ortaya koymak ve oyunumu daha da geliştirmek. Eskisinden daha hırslıyım, bakalım nasıl geçecek?  Daha önceden Mert Ertunga ile çalıştın. Yeni sezonda yurt dışında da oynayacaksın sanırım...Neler söylemek istersin?  Mert Ağabey ile çok güzel geçen 1.5 yılımız oldu. Her an için kendisine minnettarım. Benim üzerimde emeği ve desteği çok... Antrenmanlarıma her zamanki gibi ENKA’da devam ediyorum; diğer takım arkadaşlarımla ve ENKA’da olan antrenörlerle. Yeni sezonda hem Türkiye’de hem yurt dışında oynayacağım elbette. Son zamanlarda yerli oyuncularımızın ülkemizde değil de daha çok yurt dışındaki turnuvalarda şampiyonluklar elde ettiğini görüyoruz. Sence burada bir problem var mı? Buna uymayan bir tek ben varım sanırım... 2021’e kadar Türkiye dışında başka ülkede şampiyonluklarım yoktu. Burada bir problem var demek yanlış olur aslında. Türkiye’de neredeyse her hafta turnuva var ama her oyuncunun sıralamasına göre farklı turnuva seviyeleri de oynaması gerekiyor.Bu tamamen oyuncunun kararı...Genç sporcuların daha çok turnuvaya, maça çıkarak deneyim kazanması önemli...  SONUNDA ŞAMPİYON OLMAK KEYİFLİYDİ Türkiye Tenis Ligi nasıl geçti? Nasıl deneyimler kazandın? Tenis ligi çok keyifli geçti. Yeniden takım olarak Trabzon’da bulunmak ve birbirimizi desteklemek çok güzeldi. Final maçları çok çekişmeliydi, her izlediğim maçtan öğrendiğim şeyler oldu elbette. Sonunda şampiyon olmak da çok keyifliydi. Birbirinden güzel maçları izleme fırsatını  bulduk. Kaliteli, seyir zevki yüksek maçlar oynandı. Sence kadın tenisinde maçların kazanılmasında fark yaratan unsurlar neler? Kadın tenisi yıl geçtikçe çok daha fazla önem kazanıyor. Artık daha fazla voleye gelen, oyunu karıştıran oyuncular görüyoruz. Bu dönemde maça çok iyi odaklanan ve taktiksel olarak doğru kararları veren oyuncular daha başarılı oluyor… Tenis kariyerim bitmeden Grand Slam oynamak en büyük hayalim. Bunu başarmak için de elimden geleni yapacağım.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.