TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Yengeç

Yengeç haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yengeç haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

22 Temmuz hangi burç? 22 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç? Haber

22 Temmuz hangi burç? 22 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç?

Gün geçtikçe astrolojiye ilgi artıyor. Hemen herkes doğum tarihine göre burcunu araştırıyor. Bugün 22 Temmuz tarihinde doğanlar için 22 Temmuz’un hangi burç olduğunu derledik. Peki 22 Temmuz hangi burç? 22 Temmuz tarihinde doğanların burcu nedir? Detaylar haberimizde… Astrolojiye olan merak her geçen gün artıyor. Hangi burçtan olduğunu bilmeyenler doğdukları gün üzerinden hangi burç olduğunu araştırıyor. Eskiden burç yorumları için gazete ve dergilerin çıkmasını bekleyen kişiler şimdi internetten burçlar hakkındaki bilgileri hemen öğrenebiliyor. Bugün sizin için 22 Temmuz tarihinde doğanların hangi burç olduğunu derledik. Peki 22 Temmuz hangi burç? İşte 22 Temmuz tarihinde doğanların burcu ve özellikleri... 22 Temmuz Hangi Burç? 22 Temmuz tarihinde doğan kişiler su grubu burçları içerisinde yer alan yengeç burcu olur. 22 Haziran – 23 Temmuz tarihleri arasında doğan bireyler yengeç burcu olur ve yengeç burcu özelliklerini taşır. Yengeç Burcu Özellikleri Yengeç burcu ailesine olan düşkünlüğü dikkat çeker. Duyarlı ve hassas olan yengeç burcu anaç yapısı ile ön planda olur. Her ortamda enerjisi ile dikkat çeken yengeç burçları gizli manipülatiftir. Burçların özellikleri kadınlarda ve erkeklerde farklılık gösterebilir. İşte yengeç burcu kadını ve yengeç burcu erkeği özellikleri... Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Yengeç burcu erkeği sosyal ve dışa dönüktür. Yengeç burcu erkeği hamaratlığı dikkat çeker. Annesine düşkün olan yengeç burcu erkeği zaman zaman bunaltıcı olabilir. Yengeç Burcu Kadını Özellikleri Yengeç burcu kadını dişil enerjisi ile dikkat çeker. Mutfakta vakit geçirmeyi seven yengeç burcu kadını hamarattır. Çocuklarla arası iyi olan yengeç burcu kadını iyi bir anne adayıdır. Yengeç Burcunun Anlaştığı Burçlar Oğlak, Akrep, Balık Yengeç Burcunun Anlaşamadığı burçlar Kova, İkizler, Yay 22 Temmuz’da Doğan Ünlüler Sercan Temizyürek, Türk futbolcu Keegan Allen, Amerikalı aktör, fotoğrafçı, yazar ve müzisyendir Tanju Kayhan, Türk kökenli Avusturyalı futbolcu Matty James, İngiliz futbolcudur Selena Gomez, Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- 22 Haziran hangi burç? 22 Haziran tarihinde doğanlar hangi burç?

21 Temmuz hangi burç? 21 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç? Haber

21 Temmuz hangi burç? 21 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç?

Gün geçtikçe astrolojiye ilgi artıyor. Hemen herkes doğum tarihine göre burcunu araştırıyor. Bugün 21 Temmuz tarihinde doğanlar için 21 Temmuz’un hangi burç olduğunu derledik. Peki 21 Temmuz hangi burç? 21 Temmuz tarihinde doğanların burcu nedir? Detaylar haberimizde… Astrolojiye olan merak her geçen gün artıyor. Hangi burçtan olduğunu bilmeyenler doğdukları gün üzerinden hangi burç olduğunu araştırıyor. Eskiden burç yorumları için gazete ve dergilerin çıkmasını bekleyen kişiler şimdi internetten burçlar hakkındaki bilgileri hemen öğrenebiliyor. Bugün sizin için 21 Temmuz tarihinde doğanların hangi burç olduğunu derledik. Peki 21 Temmuz hangi burç? İşte 21 Temmuz tarihinde doğanların burcu ve özellikleri... 21 Temmuz Hangi Burç? 21 Temmuz tarihinde doğan kişiler su grubu burçları içerisinde yer alan yengeç burcu olur. 22 Haziran – 23 Temmuz tarihleri arasında doğan bireyler yengeç burcu olur ve yengeç burcu özelliklerini taşır. Yengeç Burcu Özellikleri Yengeç burcu ailesine olan düşkünlüğü dikkat çeker. Duyarlı ve hassas olan yengeç burcu anaç yapısı ile ön planda olur. Her ortamda enerjisi ile dikkat çeken yengeç burçları gizli manipülatiftir. Burçların özellikleri kadınlarda ve erkeklerde farklılık gösterebilir. İşte yengeç burcu kadını ve yengeç burcu erkeği özellikleri... Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Yengeç burcu erkeği sosyal ve dışa dönüktür. Yengeç burcu erkeği hamaratlığı dikkat çeker. Annesine düşkün olan yengeç burcu erkeği zaman zaman bunaltıcı olabilir. Yengeç Burcu Kadını Özellikleri Yengeç burcu kadını dişil enerjisi ile dikkat çeker. Mutfakta vakit geçirmeyi seven yengeç burcu kadını hamarattır. Çocuklarla arası iyi olan yengeç burcu kadını iyi bir anne adayıdır. Yengeç Burcunun Anlaştığı Burçlar Oğlak, Akrep, Balık Yengeç Burcunun Anlaşamadığı burçlar Kova, İkizler, Yay 21 Temmuz’da Doğan Ünlüler Özgür Can Öney, Türk müzisyen ve maNga grubunun davulcusu Sami Yusuf, Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve besteci Ece Üner, Türk haber spikeri Paloma Faith, İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Önder Çengel, Türk asıllı İsviçreli futbolcu BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- 21 Haziran hangi burç? 21 Haziran tarihinde doğanlar hangi burç?

20 Temmuz hangi burç? 20 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç? Haber

20 Temmuz hangi burç? 20 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç?

Gün geçtikçe astrolojiye ilgi artıyor. Hemen herkes doğum tarihine göre burcunu araştırıyor. Bugün 20 Temmuz tarihinde doğanlar için 20 Temmuz’un hangi burç olduğunu derledik. Peki 20 Temmuz hangi burç? 20 Temmuz tarihinde doğanların burcu nedir? Detaylar haberimizde… Astrolojiye olan merak her geçen gün artıyor. Hangi burçtan olduğunu bilmeyenler doğdukları gün üzerinden hangi burç olduğunu araştırıyor. Eskiden burç yorumları için gazete ve dergilerin çıkmasını bekleyen kişiler şimdi internetten burçlar hakkındaki bilgileri hemen öğrenebiliyor. Bugün sizin için 20 Temmuz tarihinde doğanların hangi burç olduğunu derledik. Peki 20 Temmuz hangi burç? İşte 20 Temmuz tarihinde doğanların burcu ve özellikleri... 20 Temmuz Hangi Burç? 20 Temmuz tarihinde doğan kişiler su grubu burçları içerisinde yer alan yengeç burcu olur. 22 Haziran – 23 Temmuz tarihleri arasında doğan bireyler yengeç burcu olur ve yengeç burcu özelliklerini taşır. Yengeç Burcu Özellikleri Yengeç burcu ailesine olan düşkünlüğü dikkat çeker. Duyarlı ve hassas olan yengeç burcu anaç yapısı ile ön planda olur. Her ortamda enerjisi ile dikkat çeken yengeç burçları gizli manipülatiftir. Burçların özellikleri kadınlarda ve erkeklerde farklılık gösterebilir. İşte yengeç burcu kadını ve yengeç burcu erkeği özellikleri... Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Yengeç burcu erkeği sosyal ve dışa dönüktür. Yengeç burcu erkeği hamaratlığı dikkat çeker. Annesine düşkün olan yengeç burcu erkeği zaman zaman bunaltıcı olabilir. Yengeç Burcu Kadını Özellikleri Yengeç burcu kadını dişil enerjisi ile dikkat çeker. Mutfakta vakit geçirmeyi seven yengeç burcu kadını hamarattır. Çocuklarla arası iyi olan yengeç burcu kadını iyi bir anne adayıdır. Yengeç Burcunun Anlaştığı Burçlar Oğlak, Akrep, Balık Yengeç Burcunun Anlaşamadığı burçlar Kova, İkizler, Yay 20 Temmuz’da Doğan Ünlüler Gazapizm, Türk rapçi Atınç Nukan, Türk futbolcu Koray Kaçınoğlu, Türk futbolcu Lucas Digne, Fransız millî futbolcu Julianne Hough, Amerikalı dansçı, şarkıcı ve oyuncu https://www.ilksesgazetesi.com/20-haziran-hangi-burc-20-haziran-tarihinde-doganlar-hangi-burc

19 Temmuz hangi burç? 19 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç? Haber

19 Temmuz hangi burç? 19 Temmuz tarihinde doğanlar hangi burç?

Gün geçtikçe astrolojiye ilgi artıyor. Hemen herkes doğum tarihine göre burcunu araştırıyor. Bugün 19 Temmuz tarihinde doğanlar için 19 Temmuz’un hangi burç olduğunu derledik. Peki 19 Temmuz hangi burç? 19 Temmuz tarihinde doğanların burcu nedir? Detaylar haberimizde… Astrolojiye olan merak her geçen gün artıyor. Hangi burçtan olduğunu bilmeyenler doğdukları gün üzerinden hangi burç olduğunu araştırıyor. Eskiden burç yorumları için gazete ve dergilerin çıkmasını bekleyen kişiler şimdi internetten burçlar hakkındaki bilgileri hemen öğrenebiliyor. Bugün sizin için 19 Temmuz tarihinde doğanların hangi burç olduğunu derledik. Peki 19 Temmuz hangi burç? İşte 19 Temmuz tarihinde doğanların burcu ve özellikleri... 19 Temmuz Hangi Burç? 19 Temmuz tarihinde doğan kişiler su grubu burçları içerisinde yer alan yengeç burcu olur. 22 Haziran – 23 Temmuz tarihleri arasında doğan bireyler yengeç burcu olur ve yengeç burcu özelliklerini taşır. Yengeç Burcu Özellikleri Yengeç burcu ailesine olan düşkünlüğü dikkat çeker. Duyarlı ve hassas olan yengeç burcu anaç yapısı ile ön planda olur. Her ortamda enerjisi ile dikkat çeken yengeç burçları gizli manipülatiftir. Burçların özellikleri kadınlarda ve erkeklerde farklılık gösterebilir. İşte yengeç burcu kadını ve yengeç burcu erkeği özellikleri... Yengeç Burcu Erkeği Özellikleri Yengeç burcu erkeği sosyal ve dışa dönüktür. Yengeç burcu erkeği hamaratlığı dikkat çeker. Annesine düşkün olan yengeç burcu erkeği zaman zaman bunaltıcı olabilir. Yengeç Burcu Kadını Özellikleri Yengeç burcu kadını dişil enerjisi ile dikkat çeker. Mutfakta vakit geçirmeyi seven yengeç burcu kadını hamarattır. Çocuklarla arası iyi olan yengeç burcu kadını iyi bir anne adayıdır. Yengeç Burcunun Anlaştığı Burçlar Oğlak, Akrep, Balık Yengeç Burcunun Anlaşamadığı burçlar Kova, İkizler, Yay 19 Temmuz’da Doğan Ünlüler Ebru Ünlü, Türk oyuncu Eray İşcan, Türk futbolcu Alice Renavand, Fransız balerin İpek Özkök, Türk oyuncu ve manken Jared Padalecki, Amerikalı oyuncu. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- 19 Haziran hangi burç? 19 Haziran tarihinde doğanlar hangi burç?

Rüyada yengeç görmek ne demek? Rüyada yengeç tarafından sokulmak ne anlama geliyor? Haber

Rüyada yengeç görmek ne demek? Rüyada yengeç tarafından sokulmak ne anlama geliyor?

Yengeçler özellikle sahil ve sulak alanlarda yaşayan ve rüyalarda da sık sık görülen hayvanlardır. Peki rüyada yengeç görmek ne anlama geliyor bakalım… RÜYADA YENGEÇ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR? Rüyada yengeç görmek; umutların artacağına ve rüya sahibine yapılan iyiliklerin artacağına işarettir. Rüya sahibi evli ise eşi ve çocukları ile mutlu bir hayat süreceğine bekar ise kısa sürede mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder. Rüyasında yengeç gören kişi hayat enerjisini kaybetmeden çok mutlu ve neşe dolu bir hayat yaşayacaktır. Rüyayı gören kişi bu dönemde eşi veya sevgilisi ile bir fikir ayrılığına düşebilir ama bu fikir ayrılığı çok uzun sürmeyecektir. Rüya sahibi yengeci kıyafetlerinin veya vücudunun üzerinde dolaşırken görüyor ise bu hayırsız bir arkadaşa işarettir. Rüya sahibi yakın zamanda arkadaşları tarafından hayal kırıklığına uğrayabilir. Rüyada büyük yengeç görmek, rüya sahibinin bazı arkadaşlıklarına son vereceğine delalet eder. Rüyada bir sürü yengeç görmek, rüyayı gören kişinin mutlu olmasını istemeyen ve mutluluğunu kıskanan inanlar olduğuna işarettir. Rüyada denizde yengeç görmek, rüya sahibinin sabırlı olması için uyarıcı bir rüyadır. Rüya sahibi hayallerine ve dileklerine ulaşmak için sabır göstermelidir. Rüyada küçük yengeç görmek, rüyayı gören kişinin amaçlarına ulaşacağına delalet eder. RÜYADA YENGEÇ TARAFINDAN SOKULMAK NE ANLAMA GELİR? Rüyada yengeç tarafından ısırılmak; rüyayı gören kişinin çevresi tarafından pek sevilmediği anlamına gelir. Rüyayı gören kişiye duyulan öfkeyi temsil eder. Ayrıca rüya sahibinin özgüveninin düşük olduğu anlamına gelir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda istemediği bir ortama girebilir ve orda bazı tartışmalara dahil olabilir. Rüya sahibi bu konuda dikkatli olmalıdır. RÜYADA YENGEÇ YEMEK NE ANLAMA GELİR? Rüyada yengeç yediğini gören kişi, yeni başlangıçlara hazır olmalıdır. Rüya sahibi bu dönemde her alanda değişiklik yaşayabilir. Okul, iş, ev, araba, dış görünüş, arkadaş ortamı gibi her alanda değişiklik yapabilir. Ayrıca bu rüya cesareti simgeler. Bu dönemde rüyayı gören kişinin cesareti ve özgüveni yerine gelecektir. Aynı zamanda rüya sahibi bu dönemde alacağı kararlarda duygusallıktan uzak durup mantığını dinlemelidir. RÜYADA KIRMIZI YENGEÇ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? Rüyada kırmızı yengeç görmek; rüya sahibini keyfinin ve neşesinin uzun zaman bozulmayacağı anlamına gelir. Aynı zamanda kırmızı yengeç rüya sahibinin kazanacağı başarılara delalet eder. Bu rüyayı gören kişinin hayatında onu kıskanan insanlar çoğalacaktır. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin değerli öğütler alacağına işarettir. RÜYADA BEYAZ YENGEÇ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? Rüyada beyaz yengeç görmek; rüya sahibinin hayatına aksilik çekeceği anlamına gelir. Rüya sahibinin bu dönemde alacağı tedbirler yeterli olmayacaktır. Etrafındaki sinsi insanlar çoğalabilir bu konuda rüya sahibi dikkatli olmalıdır. RÜYADA YENGEÇ ÖLDÜRMEK NE ANLAMA GELİR? Rüyada yengeç öldürmek; rüya sahibinin ve ailesinin mutluluğuna, bu mutluluğunun güç geçtikçe katlanmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya bir akrabasının rüya sahibinin yardımına ihtiyacı olduğu anlamına gelir. HABER MERKEZİ

Yengeç burcunu Temmuz 2023’te neler bekliyor? Haber

Yengeç burcunu Temmuz 2023’te neler bekliyor?

Dünyaca ünlü astrolog Susan Miller, kendi web sitesinde yayınladığı aylık yorumlara göre 2023’ün Yengeç ayında başak burçlarını nelerin beklediğini yorumladı. Biz de bu tahminleri sizler için özetledik: Bekar yengeçlerin bir kısmı bu ay başında nişanlanabilir veya evlenebilir. Bu sıralar moraliniz yüksek olacak ve bol bol neşeli deneyimler yaşayacaksınız. Aldığınız haberlerin aşkla hiçbir ilgisi yoksa, bir iş ortaklığı kuracak veya büyük bir müşteriyle bir anlaşma imzalamanız da mümkün olacak. Şans yine yanınızda olacak. Ayrıca 3 Temmuz'da dolunay civarında para görebilir veya değerli bir hediye alabilirsiniz. Duygusal olarak yüksek bir noktaya gidiyor olacaksınız. Bu sizin için önemli bir ay olacak, çünkü 17 Temmuz'da Yengeç burcundaki yeni ay size yeni fırsatlarla dolu yeni bir yol açıyor. Muhtemelen sadece mutlu olmakla kalmayacak, aynı zamanda parayla ilgili (tekrar) iyi haberler de duyacaksınız. Her ne gelirse, aniden ve herhangi bir uyarı olmadan ortaya çıkacaktır. Konu sizin için çok önemli olacak. Uzun zamandır gerçekleşmesini hayal ettiğiniz bir şeyle ilgili olacak. 17 Temmuz'dan sonraki haftalarda sizi gururlandıran son derece sanatsal veya yaratıcı bir şey yaratabilirsiniz. Paraya gelince, 20 Mayıs'tan bu yana yüksek harcama dönemindesiniz ve ana yük harcamaların durup durmayacağını merak etmiş olabilirsiniz. Üretiminiz, Mars'ın finans sektörünüzden çıktığı 10 Temmuz'dan sonra yavaşlayacak. Bundan sonra kendinizi daha çok kısa gezilere çıkma ve bu gezilerde eğlenme havasında hissedeceksiniz. Eviniz veya sahip olduğunuz, kiraladığınız veya satın almak veya satmak istediğiniz diğer mülkleriniz için hafta sonu kaçamaklarınızdan yararlanın, Ayın sonuna geldiğinizde 1 Ağustos'ta Kova burcunda yaklaşan dolunayı hissedeceksiniz. Faturaları ödeyeceksiniz ama yine paranın geldiğini de göreceksiniz. Gördüğünüz para büyük olasılıkla kariyer odaklı olacak. Hayat tatlıdır sevgili Yengeç ve sen şansının her zerresini hak ediyorsun. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.