TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#vali

vali haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, vali haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Vali Gül’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti Haber

Vali Gül’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti

İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul’da seçimi kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vali Gül’ü, İBB’nin Saraçhane’de bulunan Büyükşehir Belediye Binası’nda ağırladı. Ziyarette Vali Davut Gül, “İstanbul'da, Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi, çok güzel, demokratik ortamda bir seçim yaşandı. Katılımcı, şeffaf ve itirazlar da dahil olmak üzere, kendi içerisindeki o mekanizma çok sağlıklı işlemiştir. Basınımız da takip etmiştir. Gaziosmanpaşa'da oylar tekrar sayıldı. Sayılmasına rağmen aynı sonuç çıktı. Bu aslında bir anlamda da seçim sonuçlarının tekrardan sağlamasının yapılması anlamına geliyor. Ben, emeği geçen siyasi partilerimize, adaylarımıza, aday adaylarımıza, kazanan başkanlarımıza, meclis üyelerimize, bu süreci sağlıklı bir şekilde yürüten hakimlerimiz başta olmak üzere, kamu görevlilerine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde İstanbul'umuza, Türkiye'mize birlikte en iyi hizmeti vermiş olacağız. Ben bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Sayın Valimizi İstanbul Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hayırlısıyla sorunsuz, problemsiz bir İstanbul seçimi yaşadık. Bu anlamda sizin nezdinizde, görev alan bütün yönetim kadrolarına, idari kadrolara, şahsım adına teşekkür etmek isterim. Tabii seçim sonuçlandı ve milletimizin takdiriyle, 5 yıl daha İstanbul'da halkımıza hizmet noktasında görevi devir aldık. Ve süreç, inşallah arzu ettiğimiz gibi, 16 milyon insanımızın lehine, İstanbul'umuzun geleceği için en güzel şekilde hizmetlerle sonuçlansın. Tabii ki sizin de katkılarınızla, bugüne kadar kurulan saygın diyaloğun bundan sonra da artarak devam etmesiyle, çok güzel bir 5 yılı daha yaşamak arzusundayız. Sizi ziyaret ettim. Siz de iade-i ziyarette bugün bulundunuz. Tekrar teşekkür diyorum. Bu 5 yıl, hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Vali Gül, ziyaretinin sonunda İBB Özel Defteri’ni imzaladı.

Ordu Valisi Muammer Erol kimdir? Haber

Ordu Valisi Muammer Erol kimdir?

Kaymakam vekili olarak başladığı iş hayatını günümüzde vali olarak devam ettiren Muammer Erol, yaptığı faaliyetler ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Vali Muammer Erol kimdir? Muammer Erol hakkındaki bilgileri haberimizin devamında sizin için derledik. Muammer Erol kimdir? Muammer Erol, 1962 yılında Kayseri’nin Bünyan isimli ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Bünyan'da tamamlayan Muammer Erol, lisans eğitimini 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. İçişleri Bakanlığı tarafından 1990 yılında ABD'ye gönderildi ve burada 6 ay boyunca dil ve enformasyon üzerine eğitim aldı. Merkez Valiliği görevi sırasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Kamu Hukuku Anabilim Dalı’nda tezli yüksek lisans programını başarıyla tamamlayan Muammer Erol, 2018 yılında "Türk Hukukunda Arabuluculuk ve Teşkilatlanması" başlıklı kitabını yayımlandı. İngilizce bilen Muammer Erol, evli ve üç çocuk babasıdır. Muammer Erol’un kariyeri Muammer Erol’un çalışma hayatı boyunca yaptığı görevler sırasıyla şu şekildedir: 1984-1995 yılları arasında sırasıyla Tekirdağ Saray Kaymakam Vekilliği, Burdur Kemer, Muş Bulanık İlçeleri Kaymakamlıkları görevlerini üstlenen Muammer Erol, ardından Muş Vali Yardımcılığı ve Bolu Göynük Kaymakamlığı görevlerini başarıyla yerine getirdi. 1995 yılında Mülkiye Müfettişi olarak atandı ve bir yıl sonra başmüfettiş unvanını elde etti. İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde Ankara ve İstanbul Gruplarında önemli görevler üstlenen Muammer Erol, 8 Mayıs 2004 - 22 Aralık 2008 tarihleri arasında İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı İdari Genel Sekreter Yardımcısı olarak hizmet verdi. 07 Ocak 2009 – 16 Ağustos 2013 tarihleri arasında Elazığ Valiliği, 26 Ağustos 2013 – 08 Haziran 2016 tarihleri arasında Konya Valiliği, 30 Mayıs 2016 – 04 Kasım 2018 tarihleri arasında Merkez Valiliği ve 05 Kasım 2018 – 10 Ağustos 2023 tarihleri arasında Yalova Valiliği görevlerini başarıyla yerine getirdi. Muammer Erol nerenin valisi? Muammer Erol, 21 Ağustos 2023 tarihinden bu yana Ordu Valisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Konya Valisi Vahdettin Özkan kimdir? Haber

Konya Valisi Vahdettin Özkan kimdir?

Kaymakamlar Toplantısı ilçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yapılan yatırımları ve ilçelerde sunulan kamu hizmetlerini değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi. Bu toplantı, Vali Vahdettin Özkan'ın başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlendi. Bu nedenle pek çok kişi Vahdettin Özkan hakkındaki bilgileri araştırmaya başladı. Konya Valisi olarak görev yapan Vahdettin Özkan kimdir? Birlikte inceleyelim. Vahdettin Özkan kimdir? Konya Valisi Vahdettin Özkan, 1968 yılında Muş'ta dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1989 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Kalkınma Sosyolojisi alanında Yüksek Lisans eğitimini 2002 yılında tamamladı. Vahdettin Özkan kaç yaşında? 1968 yılında dünyaya gelen Vahdettin Özkan, 55 yaşındadır. Vahdettin Özkan evli mi? Vahdettin Özkan, evli ve iki çocuk babasıdır. Vahdettin Özkan’ın aldığı görevler Mülki İdare Amirliği görevine 1990 yılında başlayan Vahdettin Özkan'ın kariyerindeki önemli görevler şu şekildedir: 1990/1993 – Kaymakam Adayı (Bingöl) 1993/1995 – Erzurum Ilıca Kaymakamı 1995/1997 – Van Bahçesaray Kaymakamı 1997/2000 – Van Vali Yardımcısı 2000/2002 – Olağanüstü Hal (OHAL) Bölge Vali Yardımcısı 2002/2003 – Koordinatör Vali Yardımcısı 2003/2004 – Diyarbakır Vali Yardımcısı 2004/2005 – İçişleri Bakanlığı İller İdaresi / Daire Başkanı 2005/2006 – İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri 2006/2007 – Mülkiye Başmüfettişi 2010/2013 –Şırnak Valisi 2013/2016 – Isparta Valisi 2016/2020 – Kahramanmaraş Valisi 297/2010 – Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Vahdettin Özkan, 10 Haziran 2020 tarihli kararname ile Konya Valisi olarak atandı.

Manisa Valisi Enver Ünlü kimdir? Haber

Manisa Valisi Enver Ünlü kimdir?

Meslek hayatı boyunca birçok önemli pozisyonda hizmet veren Enver Ünlü kimdir? Görev yaptığı yerler ve çalışmaları ile adından söz ettiren Enver Ünlü, Kazakistan Başkonsolosu Nuriddin Amankul’u makamında ağırladı. Türkiye’nin dış ilişkileri açısında son derece kıymetli olan bir görüşme sonrasında Enver Ünlü hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Enver Ünlü hakkındaki bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik. Enver Ünlü kimdir? Enver Ünlü, 20 Şubat 1971 tarihinde Çorum'un Bayat isimli ilçesinde dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. 1993 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık sınavını kazandı ve bu alanda kariyerine başlamıştır. Enver Ünlü kaç yaşında? 1971 yılında dünyaya gelen Enver Ünlü, 53 yaşındadır. Enver Ünlü nereli? Enver Ünlü Çorumludur. Enver Ünlü iş hayatına ne zaman başladı? Enver Ünlü, kaymakamlık mesleğine 1994 yılı temmuz ayında Yozgat Kaymakam adayı olarak atandı. Kariyeri boyunca Tokat Reşadiye ve Çankırı Yapraklı'da Kaymakam vekilliği yapan Enver Ünlü ayrıca, 8 ay süreyle İngiltere'de bulundu. 3 yıllık adaylık sürecinden sonra Enver Ünlü Samsun Asarcık, Malatya Pötürge, Hatay Yayladağı, Diyarbakır Ergani, Kayseri Develi Kaymakamlıkları gibi çeşitli görevlerde bulundu. Enver Ünlü Osmangazi kaymakamı iken, Iğdır Valiliğine atanarak bu alanda da hizmet verdi. 9 Haziran 2020 tarihli ve 2020/274 sayılı kararla Resmî Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 9 Haziran 2020 - 10 Ağustos 2023 tarihleri arasında Giresun Valiliği görevini üstlenen Enver Ünlü, 10 Ağustos 2023 tarihli ve 376 sayılı kararla Resmi Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Manisa Valiliğine atandı. Enver Ünlü hangi ilin valisi? Enver Ünlü, 2023 yılından bu yana Manisa Valisi olarak hizmet vermektedir. Enver Ünlü evli mi? Enver Ünlü evli ve iki çocuk babasıdır. Enver Ünlü eşi kimdir? Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü’dür. Enver Ünlü Twitter (X) hesabının adı nedir? Enver Ünlü, “valiunlu” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir? Haber

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir?

Yaptığı çalışmalar ve çeşitli konularda kamuoyu ile paylaştığı açıklamalar ile adından söz ettiren Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz nerenin valisi? Seddar Yavuz’un eğitimi ve kariyeri hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik. Seddar Yavuz kimdir? 1967 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Seddar Yavuz, ilköğretim dönemini Eskişehir’in Gümüşkonak isimli ilçesinde tamamladı. Ortaokul yıllarını Eskişehir’de geçirdikten sonra, lise eğitimi almak için Balıkesir’e gitti. Balıkesir’de parasız yatılı olarak lise eğitimi alan Seddar Yavuz, üniversite yıllarını İstanbul’da geçirdi. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü 1984 yılında kazandı. Burada geçirdiği 4 senenin sonunda, 1988 yılında bölümden mezun oldu. Seddar Yavuz, mezun olduğu yıl açılan Kaymakam Adaylığı Sınavı’na girdi ve bu sınavı başarı ile geçti. Seddar Yavuz’un nerelerde kaymakamlık yaptı? Ardından ilk görev yeri olan Adıyaman’a giderek, burada mülki idare amirliği görevine başladı. Bir kaymakam adayı olarak yapması gereken stajları tamamlayan Seddar Yavuz, daha sonra hem dil hem de mesleki eğitimler almak için İngiltere’ye gitti. Burada 1 sene kaldı. İngiltere’de geçirdiği 1 yılın ardından ülkeye geri döndü ve sırasıyla Harmancık, Aslanapa ve Güdül’de kaymakam vekili olarak görev aldı. 1993 senesinde Kaymakamlık Yeterlilik Sınavı’na giren Seddar Yavuz, bu sınavı üstün başarı derecesi ile kazandı. Hemen ardından asaleten Çankırı Korgun Kaymakamlığı’na atandı. Seddar Yavuz’un bir kaymakam olarak ilk görev yeri olan Çankırı’dan sonra kaymakamlık yaptığı diğer iller şu şekildedir: Diyarbakır Eğil Kaymakamlığı Balıkesir Dursunbey Kaymakamlığı Konya Kadınhanı Kaymakamlığı Şanlıurfa Siverek Kaymakamlığı Antalya Kemer Kaymakamlığı (Seddar Yavuz burada Türk İdareciler Derneği'nin 2008 yılı Yılın Kaymakamı Ödülü’nün sahibi oldu) İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Seddar Yavuz hangi ilin valisi? Seddar Yavuz 2014 yılına kadar kaymakam olarak görev aldı. 16 Şubat 2014 tarihi itibari ile Bakanlar Kurulu’nun 2014/5916 sayılı Kararnamesi ile Uşak Valiliği’ne ataması yapıldı. Uşak’ın ardından Muş ve Ordu illerine de vali olarak atanan Seddar Yavuz, 9 Haziran 2020 tarihi itibari ile Kocaeli Valiliği’ne atandı. Seddar Yavuz nerede görev yapıyor? Seddar Yavuz günümüzde Kocaeli Valiliği’nde görev yapmaktadır. Seddar Yavuz eşi kimdir? Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşinin ismi Selda Yavuz’dur. Seddar Yavuz Twitter (X) hesabının adı ne? Seddar Yavuz, “SeddarYavuz” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.