TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#uşak hava durumu

uşak hava durumu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, uşak hava durumu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Uşak haftalık hava durumu raporu - 2 Ekim / 6 Ekim 2023 Haber

Uşak haftalık hava durumu raporu - 2 Ekim / 6 Ekim 2023

Uşak'ta bu hafta sıcaklıklar nasıl olacak? Uşak'ta Ekim ayında bu hafta hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden alınan bilgilere göre Uşak'ta 5 günlük hava durumu raporu... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Uşak'ta bu hafta en yüksek sıcaklık 24 dereceyi görecek. EKİM AYINDA UŞAK'TA HAVA NASIL OLACAK? 2 Ekim Pazartesi günü hava sıcaklığı en yüksek 22 derece olacak. En düşük hava sıcaklığı ise 11 derece olacak. 3 Ekim Salı günü ise hava az bulutlu olacak ve en yüksek sıcaklık 88 derece olacak. En düşük hava sıcaklığı ise 44 derece olacak. 4 Ekim Çarşamba günü ise hava sıcaklığı en yüksek 71 derece olurken, en düşük hava sıcaklığı ise 30 derece olacak. 5 Ekim Perşembe günü ise hava sıcaklığı en yüksek 54 derece olurken, en düşük hava sıcaklığı ise 29 derece olacak. 6 Ekim Cuma günü ise en yüksek hava sıcaklığı 57 derece olurken en düşük hava sıcaklığında termometreler 29 dereceyi gösterecek. UŞAK'TA NEM ORANI Peki sıcak havalarla birlikte Uşak'ta en yüksek nem oranı yüzde kaç olacak? En yüksek ve en düşük nem oranı hangi gün görülecek? İşte Uşak'ta hava durumu ile ilgili merak edilen ayrıntılar... 2 Ekim Pazartesi günü en yüksek nem oranı yüzde 93 olacak. Bu haftanın en yüksek nem oranı olacak. En düşük nem oranı ise yüzde 52 olacak. 3 Ekim Salı günü ise en yüksek nem oranı yüzde 52 olacak. En düşük nem oranı ise yüzde 18 olacak. 4 Ekim Çarşamba günü ise en yüksek nem oranı yüzde 66 olacak. En düşük nem oranı ise 26 olacak. 5 Ekim Perşembe günü ise en yüksek nem oranı yüzde 67 olacak. En düşük nem oranı ise yine yüzde 34 olacak. 6 Ekim Cuma günü haftanın son gününde ise en yüksek nem oranı yüzde 83 olurken, en düşük nem oranı ise yüzde 40 olacak. Bu haber de ilginizi çekebilir: Uşak elektrik kesintisi - 1 Ekim 2023 Pazar

Uşak'ta bugün hava nasıl olacak? Uşak'ta hava durumu... Haber

Uşak'ta bugün hava nasıl olacak? Uşak'ta hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan saatlik hava durumu tahminlerine göre Uşak'ta bugün hava nasıl olacak? Uşak'ta termometreler kaç dereceyi gösterecek? Uşak'ta bugün hava nasıl olacak? İşte Uşak'ta bugün için saatlik ve anlık hava durumu tahminleri. Uşak'ta bugün gün boyunca hava sıcaklığı 17-24 dereceleri arasında olacak. Uşak'ta bugün sabah 09.00 ile 12.00 arasında az bulutlu bir hava hakim olup hava sıcaklığı 20 derece olacak. 12.00 - 15.00 saatleri arasında ise az bulutlu bir hava etkili olacak ve sıcaklık 24 derece olacak. Öğleden sonra saat 15.00 ile 18.00 arasında az bulutlu bir hava etkili olacak ve sıcaklık 22 derece olarak kaydedilecek. 18.00 ile 21.00 saatleri arasında ise hava sıcaklığı 20 derece olacak. Az bulutlu bir hava etkili olacak. 21.00 ile 24.00 saatleri arasında ise hava sıcaklığı 17 derece olacak. Az bulutlu bir hava hakim olacak. YÜKSEK NEM ORANI Güne %40 nem oranıyla başlayan Uşak'ta oran akşam saatlerinde %37 olarak görülücek. Saat 09.00 ile 12.00 arasında %40 oranında olan nem, 12.00 ile 15.00 arasında %34, 15.00 ile 18.00 arası %49, 18.00 ile 21.00 arası %37, 21.00 ile 24.00 arası ise %50 oranında hissedilecek.  UZMANLARDAN SICAK HAVA UYARISI Uzmanlar, sıcak havalarda dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili uyarılarda bulunuyor. Özellikle kronik hastalığı olanların ve yaşlıların sıcak havada kendini koruması gerektiğinin altını çizen uzmanlar, güneşin tepede olduğu öğlen saatleri başta olmak üzere gün içerisinde gerekmedikçe dışarıya çıkılmaması gerektiğinin, çıkılacaksa da mutlaka su taşınması gerektiğinin altını çiziyor. Güneş kremi, şapka ya da şemsiye de güneşten korunmak için tercih edilmeli, dışarı çıkmak zorunda kalındığında belirli aralıklarla dinlenilmelidir. DOĞAL AFET SAYILMALI MI? Sıcaklıklar, doğal afet olarak sayılmalı mı? Termometreler belli bir rakamı geçince doğal afet denilmeli mi?  Sıcaklıkların normalin üstünde olmasının iklim krizinden kaynaklandığını belirten uzmanlar, kronik rahatsızlığı olanlar ve yaşlıların yanı sıra çocuklar ve açık hava da çalışan işçiler konusunda da uyarılarda bulundu. Sıcak havaların çok sayıda bireyi sağlık açısından olumsuz etkileyebileceği ihtimali üzerine “normalin üstünde sıcaklık”ın sel ve taşkın gibi bir doğal afet olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceği de son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alıyor. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.