TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Sultanlar Ligi

Sultanlar Ligi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sultanlar Ligi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Eczacıbaşı pes etmedi! Seriyi son maça taşıdı Haber

Eczacıbaşı pes etmedi! Seriyi son maça taşıdı

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisinin dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet’i 3-0 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi. Serinin beşinci ve son maçı 21 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ev sahipliğinde saat 19.00'da yine aynı salonda oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşacak. Karşılaşmaya etkili başlayan Eczacıbaşı Dynavit 5-1’lik üstünlüğü yakaladı. 16-16’lık eşitliği yakalayan Fenerbahçe 19-17 öne geçmesine rağmen setin son bölümünde etkili olan Eczacıbaşı, ilk seti 25-21 kazandı. İkinci setin de ilk bölümünde oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip 10-6 öne geçti. Moladan iyi dönen Fenerbahçe skoru 12-12’ye getirdi. İkinci setin ortasında sarı-lacivertli ekip, servislerde basit hatalarla sayılar kaybetti. Son bölümde hücumda etkili olan ve rakibine kolay sayı şansı vermeyen Eczacıbaşı seti 25-21 kazandı ve skoru 2-0’a getirdi. Üçüncü set çekişmeyle başladı. 6-6'nın ardından Fenerbahçe 8-6 öne geçse de 3-0'lık seri ile rakibine cevap veren Eczacıbaşı molaya 9-8 önde girdi. Setin son bölümünde Boskovic'in smaçlarıyla hücumda etkili olan Eczacıbaşı, son seti 25-21, maçı da 3-0 kazandı. Müsabakayı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile takip etti. Salon: Burhan Felek Hakemler: Erdal Akıncı, Recep Karakoç Eczacıbaşı Dynavit: Hande Baladın, Stevanovic, Boskovic, Voronkova, Jack-Kisal, Elif Şahin, (Simge Aköz, Fenerbahçe Opet: Cristina, Eda Erdem, Drca, Fedorovtseva, Aslı Kalaç, Vargas, (Gizem Örge, Ada Germen Korkmaz, Meliha Diken, Stysiak) Setler: 25-21, 25-21, 25-21 Süre: 81 dakika (25, 26, 30 )

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nde hedef açıklandı Haber

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nde hedef açıklandı

2023-2024 sezonu Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley’de 30 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasında ilk maçlar oynanacak. Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Kupa Voley için hazırlıklarını sürdürüyor. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Başantrenör Mustafa Umut Uysal yönetiminde Adana ASKİ Spor Salonu’nda çalışmalarına devam ediyor. “Lig öncesi bütün oyuncularımızı denedik” Antrenman öncesi İhlas Haber Ajansı’na konuşan Başantrenör Mustafa Umut Uysal, geçen hafta kazandıkları Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD) kupası için mutlu olduklarını söyledi. Uysal, bütün oyuncularını kupada denediğini belirterek, “Öncelikle bizim için çok faydalı bir turnuva oldu. Gelen bütün takımlara teşekkür ediyoruz. Lig öncesi bütün oyuncularımızı deneme şansı bulduk. Kupayı alarak şampiyon olduk, bu bizi ayrıca çok mutlu etti. Perşembe günü Türkiye Kupası için İzmir’e hareketimiz olacak. 30 Eylül’de ise ilk maçı oynayacağız. Amacımız bu sene gruptan çıkmak” ifadelerini kullandı. “Alternatifli bir kadromuz var” Sultanlar Ligi’nde bu sene ilk 6’ya kalarak Avrupa’ya gitmek istediklerini anlatan Uysal, “Biz her sene üzerine koyarak giden bir takımız. Burası dünyanın en zor ligi ve bu sene her takım çok iyi kadro kurdu. Biz de en iyi kadroyu oluşturan takımlardanız ve oldukça alternatifli bir kadromuz var. Yoğun maç periyodunda bu alternatif kadro elimizi güçlendirecek. Bu sene lig etabını en iyi şekilde oynayıp play-off’a kalmak istiyoruz. Oradan da Avrupa’ya en kestirme yoldan gitmek istiyoruz” dedi. “Adana halkından memnunuz” Filenin Sultanları'nın başarısının voleybola ilgiyi arttırdığını aktaran Başantrenör Mustafa Umut Uysal şunları söyledi: “Milli takımda oynayan sporcularımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Adana’da voleybola çok büyük bir ilgi var. Her maçımızı 2 bin kişiye oynuyoruz ve büyük maçlarda da dışarıya dev ekran kuruyoruz. Biz Adana halkından çok memnunuz. Her platformda bizi destekliyorlar ve dolu tribünlere oynuyoruz. Taraftarlarımız bizim için itici bir güç ve oyuncularımız onlarla bütünleşip çok daha iyi bir performans sergiliyorlar.” Ceren Cihan Önal: “Hedefimiz Avrupa” Takımın oyuncularından Ceren Cihan Önal ise çok iyi hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi. Önal, “Yazın hazırlık sürecimiz çok güzel geçti. TSYD kupasını almamızda bizim için güzel bir başlangıç oldu. Türkiye Kupası için İzmir’e gidiyoruz. Orada da gruplardan çıkmayı istiyoruz. Enerjik bir takımız ve bunu sahaya yansıttığımız sürece çok güzel işler başaracağımızdan eminim. Adanalıları çok güzel bir takım bekliyor. Taraftarlarımız zaten çok iyi, onlarla güzel işler yapacağız. Bu seneki hedefimiz öncelikle Avrupa’ya gitmek” diye konuştu. Bu haber de ilginizi çekebilir: Denizlispor - 24 Erzincanspor maç saati değişti

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.