TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Show TV

Show TV haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Show TV haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yayın tarihi ne zaman? Haber

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yayın tarihi ne zaman?

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti 2. sezonuyla izleyicisi ile tekrar buluşmaya hazırlanıyor. 30. bölümü ile yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek olan Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezonun ilk fragmanı da yayınlandı. Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ve Doğukan Güngör’ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezon ilk bölümü hakkında tüm merak edilenleri sizin için hazırladık. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Ketche’nin, senaryosunu Melis Civelek’e ait OLAN Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti 2. sezonu ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak?  Detayları için haberimize bakabilirsiniz... KIZILCIK ŞERBETİ 2. SEZON NE ZAMAN? 28 Ağustos tarihinde yeni sezon çekimlerine başlayan Kızılcık Şerbeti Eylül ayının ortalarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. DİZİNİN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU? Dizinin son bölümünde Doğa, büyük bir aile yemeği düzenleyerek Fatih’in onu aldattığını herkese söylemiş ve Fatih'ten kendisini aldattığı için boşanacağını açıklamıştı. Ardından yaşanan kaos ile beraber Alev ve Pembe birbirine girmişti. Evi terk eden Doğa’nın peşinden giden Kıvılcım ve Ömer de  doğumu başlayan Doğa'nın yanına giderken kaza geçirmişti. Önce fragmanda yayınlanan ve sonrasında ise dizi esnasındaki  "Bir ölü bir yaralı var" denmesi gündeme Kıvılcım'ın ya da Ömer'in diziden çıkacağı konusunu getirmişti. DİZİYE YENİ KATILAN İSİMLER KİMLER OLDU? Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Kızılcık Şerbeti dizisine Yiğit Kirazcı ve Bahtiyar Memilli gibi isimler de dahil oldu. Bahtiyar Memilli, Pembe'nin tuttuğu adam rolüyle karşımıza çıkarken, Yiğit Kirazcı ise Alev'in eski aşkı Rüzgar karakterine hayat vererek diziye dahil oldu. KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM? Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosunda Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün ile  beraber; Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar da yer alıyor. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Billur Kalkavan kimdir?

“Aile” dizisinin çekimleri İzmir’de yapılıyor Haber

“Aile” dizisinin çekimleri İzmir’de yapılıyor

Show TV’de önümüzdeki günlerde başlayacak Aile dizisinin çekimleri, İzmir Sinema Ofisi’nin desteğiyle Konak, Alsancak, Çeşme ve Gaziemir’de yapıldı. Senaristliğini Hakan Bonomo'nun, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı Ay Yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler ve Canan Ergüder gibi oyuncular yer alıyor. İzmir Sinema Ofisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i sinemanın başkenti yapma hedefi doğrultusunda dizi ve sinema sektörüne destek vermeyi sürdürüyor. “Aile” dizisinin çekimleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de içinde yer aldığı İzmir Vakfı çatısı altındaki İzmir Sinema Ofisi’nin desteğiyle Konak, Alsancak, Çeşme ve Gaziemir’de yapıldı. Önümüzdeki günlerde Show TV’de başlayacak dizi, İzmir’in birbirinden güzel mekanlarını tüm Türkiye ile buluşturacak. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer yer alıyor. Özgün senaryosu olan dizi Aslan'ın (Kıvanç Tatlıtuğ), psikolog Devin'le (Serenay Sarıkaya) tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri ve gelişen olayları ele alıyor. İzmir Sinema Ofisi ile her geçen gün sinema sektörünün ilgisi kente çekiliyor Birbirinden önemli oyunculara İzmir Sinema Ofisi aracılığıyla ev sahipliği mutluluk duyduğunu dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Yönetmen Ahmet Katıksız’ın ve tüm dizi ekibinin İzmir’i tercih etmesi bizi memnun etti. Başka film ve dizi projeleriyle de İzmir’in farklı alanlarını buluşturmak ve şehrimizi her platformda tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sinema ve dizi sektörü, İzmir’de canlanmasını en çok önemsediğimiz sektörlerden biri. Çünkü sinemanın İzmir ile buluşması aynı zamanda İzmir’in daha iyi tanınması ve şehrin bu güne kadar fark edilmemiş değerlerinin, mekanlarının ve biriktirdiği kültürel belleğin daha çok insanla buluşması anlamına geliyor” dedi. İzmir Sinema Ofisi ayni katkıları sinema sektörüyle buluşturuyor İzmir Sinema Ofisi, İzmir’de çekimi yapılan filmler için çekim noktalarının belirlenmesinden, lojistik yardımlara ve yardımcı oyuncuların bulunmasına kadar pek çok alanda sinema sektörü için kolaylaştırıcılık yapıyor. Ofis, İzmir Vakfı üyelerinin ayni katkılarını yapımcı ve yönetmenlerle buluşturarak İzmir’deki sinema ekosisteminin büyümesini sağlıyor. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.