TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Saadet Partisi

Saadet Partisi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Saadet Partisi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Saadet Partili adaylara bıçaklı saldırı Haber

Saadet Partili adaylara bıçaklı saldırı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Bahçelievler Belediye Başkan adayı Yaşar Avcı ile seçim çalışmalarını sürdüren teşkilat mensuplarının bıçaklı saldırıya maruz kaldığını ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na ve partililere yönelik hakaret ve tehdit içerikli cümlelerin sarf edildiğini açıkladı. Saldırı sırasında bir partili yaralanırken, şüphelilerin gözaltına alındığı ifade edildi. Olayla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın, "Bazı siyasilerin yanlış tutumları, seçmenin davranışlarını etkileyebiliyor" diye konuştu. Sağduyu çağrısı Olaya ilişkin Saadet Partisi İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle: "22 Mart günü -dün- seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Bahçelievler Belediye Başkan Adayımız Yaşar Avcı ve teşkilat mensuplarımız, bıçaklı saldırıya uğramıştır. Saldırganlar, Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na, camiamıza ve teşkilat mensuplarımıza yönelik hakaret ve tehdit içerikli cümleler kurmuştur. Çıkarılmaya çalışılan arbedeye ve karışıklığa rağmen teşkilat mensuplarımızın sağduyusu sayesinde olay büyümeden atlatılsa da maalesef bir teşkilat mensubumuz, bıçaklı saldırıya uğramıştır. Teşkilat mensubumuzun sağlık durumu gayet iyiyken saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve akşam üzeri gözaltına alınmışlardır. Şüpheliler hakkındaki soruşturma avukatlarımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Belediye Başkan Adayımız Yaşar Avcı Bey’e ve teşkilat mensuplarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Birol Aydın: Bir kısım siyasetçilerin yanlış tutumu Saldırının ardından Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, teşkilat mensuplarıyla beraber Kocasinan Şehit Mehmet Aydın Polis Merkezi Amirliği önünde açıklamalarda bulundu. Aydın, ‘‘Bugün Bahçelievler ilçemizde İlçe Belediye Başkan adayımız ve arkadaşlar, seçim çalışması ve esnaf ziyareti esnasında, bir esnafa gidiyorlar. Orada uygunsuz sözlerle, küfürlerle muhatap oluyorlar. Dükkânı terk edip caddeye çıkınca da suçlu olan kişi, arkadan bıçakla saldırı yapıyor arkadaşlarımıza. Şükür ki ileri derecede bir durum yok. Suç duyurusunda bulunuldu, gerekli işlemler yapılacak. Savcılığa intikal etti. Tabi bu tip durumlar, seçim sathında hiç de arzu etmediğimiz hadiselerdir. Bir kısım siyasilerin yanlış tutumları, seçmenin tutum ve davranışlarını bu yönde etkiliyor. Biz arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ama bu durumu da kabul etmediğimizi, kabul edemeyeceğimizi ifade ediyoruz’’ 

Saadet Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Süleyman Tekbaş kimdir? Haber

Saadet Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Süleyman Tekbaş kimdir?

Türkiye yerel seçimleri, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bu kapsamda siyasi partilerin adayları, vatandaşlar ile olan birlikteliklerini hız kesmeden sürdürüyor. Belediye başkanı seçilme durumunda yapacağı çalışmaları vatandaşlar ile paylaşan adaylar, bununla birlikte halkın sorunlarını da dinliyor. 81 ilde faaliyetlerini sürdüren adaylar, oldukça kısa bir zaman kalan yerel seçimler için yoğun bir tempoda çalışıyor. Adaylık süreciyle ilgili yeni bir hamle de Saadet Partisi’nden geldi. Saadet Partisi Ankara’nın Keçiören isimli ilçesi için belediye başkan adayını Süleyman Tekbaş olarak açıkladı. Süleyman Tekbaş kimdir? Konu ile alakalı bilgileri haberimizin devamında sizin için derledik. Süleyman Tekbaş kimdir? Süleyman Tekbaş, 13 Şubat 1976 tarihinde Giresun’un Keşap isimli ilçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Samsun’da aldı. 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun olan Tekbaş, Milli Gençlik Vakfı (MGV) Giresun Şube Başkanıdır. Siyasi hayatını Saadet Partisi çatısı altında sürdüren Süleyman Tekbaş, Saadet Partisi Giresun İl Başkanı ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesidir. Farklı dönemlerde milletvekili adayı da olan Tekbaş, aynı zamanda Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısıdır. Süleyman Tekbaş evli mi? Süleyman Tekbaş, evli ve 4 çocuk babasıdır. Süleyman Tekbaş Twitter (X) hesabının adı nedir? Süleyman Tekbaş Twitter (X) hesabını “Suleymanntekbas” kullanıcı adı ile kullanıyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kimdir? Haber

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kimdir?

Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden biri olan ve uzun yıllardır aktif olarak siyasi yaşamın içerisinde yer alan Temel Karamollaoğlu kimdir? 2018 yılında gerçekleştirilen Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan ve toplamda 443 bin 704 kişinin oyunu almayı başaran Karamollaoğlu hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik. Temel Karamollaoğlu kimdir? Temel Karamollaoğlu, 7 Haziran 1941 tarihinde Üzeyir ve Münire Karamollaoğlu çiftinin evladı olarak, Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. Eğitimine başladığı ilk yıllardan itibaren babasının işi nedeniyle çeşitli şehirlerde öğrenim gören Karamollaoğlu, üniversite eğitimini İngiltere'de almak üzere burs kazandı. Manchester Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Enstitüsü'nde Tekstil Teknoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu ve ardından burada yüksek lisansını tamamladı. Türkiye'ye döndükten sonra Sümerbank'ta proje mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra Devlet Planlama Teşkilatı'nda tekstil sektör uzmanı olarak görev aldı. 1975 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik ve Uygulama Genel Müdürü olarak atanarak kamu hizmetine devam etti. Temel Karamollaoğlu aslen nereli? Temel Karamollaoğlu aslen Sivas’ın Gürün isimli ilçesine bağlı Göbekören Köyü’ndendir. Temel Karamollaoğlu kaç yaşında? 1941 yılında dünyaya gelen Temel Karamollaoğlu, 82 yaşındadır. Temel Karamollaoğlu kaç dil biliyor? Temel Karamollaoğlu, ileri seviye İngilizce dil bilgisine sahiptir. Temel Karamollaoğlu evli mi? Temel Karamollaoğlu, 1965 yılından bu yana Ayşe Yasemin Karamollaoğlu ile evlidir ve beş çocuk babasıdır. Temel Karamollaoğlu siyasette hangi pozisyonlarda yer aldı? Temel Karamollaoğlu, siyasi hayatına Millî Selamet Partisi'nden Sivas milletvekili seçilerek başladı. Parlamento sürecinde KİT (Kamu İktisadi Teşebbüsleri) Komisyonu üyeliği ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde Türkiye'yi temsil etme gibi önemli görevlerde bulundu. 12 Eylül Darbesi'nden sonra siyasetten uzak kalan Karamollaoğlu, daha sonra Refah Partisi'nde genel idare kurulu üyeliği ve Sivas belediye başkanlığı gibi görevlerini yerine getirdi. Sivas Katliamı'nda yaşanan olaylarda önemli bir figür olarak yer aldı ve dönemin olaylarını etkin bir şekilde yönetmeye çalıştı. Refah Partisi'nin kapatılmasının ardından Fazilet Partisi'ne katılan Karamollaoğlu, bu parti bünyesinde de önemli görevler üstlendi. Saadet Partisi'nin kurulmasının ardından genel başkanlık görevine getirildi. Temel Karamollaoğlu günümüzde de halen bu görevi yürütmektedir. Temel Karamollaoğlu Twitter (X) hesabının adı nedir? Temel Karamollaoğlu Twitter (X) hesabını “T_Karamollaoglu” kullanıcı adı ile kullanıyor.

Saadet Partisi ‘yaşanabilir kentler’ kurar Haber

Saadet Partisi ‘yaşanabilir kentler’ kurar

Saadet Partisi'nin Büyükşehir adayı Mustafa Erduran, Bornova'daki seçim çalışmalarını sürdürdü. Programı kapsamında Bornova'da yer alan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Canlı'yı ziyaret etti. Partisinin Bornova adayı Hasan Ceylan ile birlikte ilçe turuna çıkan Erduran, Bornova Ziraat Odası'na geçerek Başkan Cengiz Derici ile fikir alışverişinde bulundu. Erzene Mahalle Muhtarı Müjgan Pakyürek ile de bir araya gelen Saadet heyeti, esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe halkının sorunlarını dinledi, taleplerini aldı ve projelerini aktardı. Erduran, "Merhametli ve adil olacağız" vurgusu yaptı. İzmir'in değerini takdir ettiklerini ve şehre mana gözüyle baktıklarını belirten Erduran, insanın huzur içinde yaşayabileceği bir şehri inşa etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Şeffaflık ve denetlenebilir hizmet anlayışıyla sorunların üstesinden gelmeyi hedeflediklerini vurguladı. "Yaşanabilir kentler kurmak, bizim temel felsefemizdir. Her adımda önce ahlak ve maneviyat ilkesini benimseyeceğiz. İnsanımıza, toplumumuza ve şehirlerimize karşı her zaman merhametli ve adil olacağız. Hak temelli yönetim anlayışını getireceğiz. Hizmette partizanlık ve ayrımcılığa asla yer vermeyeceğiz" şeklinde konuştu. Saadet Partisi Bornova adayı Hasan Ceylan ise, ilçenin sorunlarını ve çözümlerini bilen kadrolara sahip olduklarını vurgulayarak, "Sıradan belediyecilik yerine, iddialı belediyecilik yapacağız. Toplumun bütün kesimlerinin istifade edeceği ekonomik, yaygın, kaliteli ve rahat hizmeti sunmayı gaye edindik" dedi.

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan kimdir? Haber

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan kimdir?

Yaklaşmakta olan Türkiye yerel seçimleri için, belediye başkan adayları çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek süreci aktif bir şekilde sürdüren adaylardan biri de Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan olarak karşımıza çıkıyor. Necmettin Çalışkan kimdir? Birlikte inceleyelim. Necmettin Çalışkan kimdir? Necmettin Çalışkan, 1973 yılında Malatya’nın Darende isimli ilçesinde dünyaya geldi. Hafızlık eğitimini 1984 yılında tamamladı. Ardından 1991 yılında İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. Daha sonra Mısır El-Ezher Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 1995’te mezun oldu. Akademik kariyerine 2000 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans derecesi ile başlayan Çalışkan, ardından İlahiyat Fakültesi'nde 2013’te Tefsir alanında doktorasını tamamladı. Son olarak, 2014 senesinde Mustafa Kemal Üniversitesi'nde yardımcı doçent unvanını aldı. Necmettin Çalışkan’ın gazetecilik, radyo programcılığı, Arapça tercümanlığı ve TBMM 20. Dönem Refah Partisi Grubu'nda Milletvekili Danışmanlığı gibi çeşitli alanlarda deneyimleri bulunmaktadır. Ayrıca Osmanlıca, bilgisayar programcılığı, hızlı okuma, pazarlama ve satış teknikleri, dış ticaret ve ilkyardım eğitimi gibi çeşitli konularda seminer ve kurslara katılan Çalışkan, aynı zamanda "Helal Gıda" denetmeni olarak da görev yapmaktadır. Ülkemizin önde gelen 350 firması arasında yer alan bir aile şirketinin yöneticisi olan Çalışkan, HASİAD tarafından "Yılın İşadamı" (2011) ve Türk-Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından "Stratejik Vizyon Sahibi İşadamı" (2012) ödüllerine layık görüldü. Sosyal, siyasal ve ticari faaliyetleri kapsamında Afrika, Asya, Amerika ve Avrupa kıtalarında 50'den fazla ülkeyi ziyaret etti. Akademik olarak yayımlanmış makaleleri bulunan Çalışkan, ulusal ve uluslararası çeşitli seminer, sempozyum ve konferanslarda İslam'ın Temel Esasları, İnsanın Çevresine Karşı Sorumlulukları, Peygamberimizin Hayatı, Peygamberlerin Ortak Yönleri ve Mücadeleleri, Hafızlık Teknikleri ve Zaman Yönetimi, Helal Kazanç ve İslam Birliği gibi konularda sunumlar gerçekleştirmiştir. Ayrıca, Milli Gazete'de köşe yazarlığı yapmakta ve haftalık radyo programı sunmaktadır. Programları asrisaadetsohbetleri.com sitesinde yayımlanmaktadır. Necmettin Çalışkan Saadet Partisi’nde hangi görevlerde bulundu? Necmettin Çalışkan, 12 yıl boyunca Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı görevini yürüttü. Günümüzde halen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyesi olmasının yanı sıra Ehli Sünnet Âlimleri Birliği, Cansuyu Yardımlaşma Derneği, Hatay Gazeteciler Cemiyeti gibi birçok sivil toplum kuruluşunun üyesidir. Necmettin Çalışkan’ın sarı basın kartı bulunmaktadır. MKÜ (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi) İlahiyat Fakültesi'nde Temel İslam Bilimleri Öğretim Üyesi iken (Milli İttifak) Saadet Partisi Hatay Milletvekili olarak seçildi. Necmettin Çalışkan kaç dil biliyor? Necmettin Çalışkan, İngilizce ve Arapça dillerini iyi derecede bilmektedir. Necmettin Çalışkan kaç yaşında? 1973 yılında dünyaya gelen Necmettin Çalışkan, 51 yaşındadır. Necmettin Çalışkan Twitter (X) hesabının adı nedir? Necmettin Çalışkan, “necmettincalisk” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

Saruhanlı’da listesini yetiştiremeyen CHP’ye Saadet Partisi’nden destek Haber

Saruhanlı’da listesini yetiştiremeyen CHP’ye Saadet Partisi’nden destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'da, CHP geçtiğimiz seçimde yüzde 55'in üzerinde oy aldığı Saruhanlı'da seçime katılamayacak. Başkan adayı ve meclis adayı listelerini 20 Şubat'ta saat 17.00'dan sonra ilçe seçim kuruluna teslim etmek isteyen CHP'nin başvurusu kabul edilmedi ve yaptıkları itiraz da reddedildi. Bunun üzerine sabah erken saatlerden itibaren Saadet Partisi ile görüşmeye başlayan CHP heyeti, saatler sonra açıklama yaparak seçimlere Saadet Partisi'nin logosu ve çatısı altında girme konusunda anlaştıklarını duyurdu. Açıklamaya CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, Saruhanlı Belediye Başkanı ve CHP'nin başkan adayı Zeki Bilgin ile partililer katıldı. Saruhanlı Belediyesi önünde bir açıklama yapan Saruhanlı Belediye Başkanı ve CHP'nin başkan adayı Zeki Bilgin, "Dünden beri Saruhanlı’da seçim kuruluna liste verilmesiyle ilgili bir kaos yaşıyoruz. Bu ne partimiz ne de benim şahsımla alakalı. Saat 17.00’a 5 kala ilçe başkanım evraklarla birlikte ilçe seçim kurulu başkanının odasına gidiyor ancak müdür odasında değil. Müdür geldiğinde de geç kalındığını söylüyor. Elektrikler kesik. Bizim ilçe başkanımıza saat 17.30’da 17.08 diye belge veriliyor. Elektrik yok, sistem olmamasına rağmen böyle bir belge veriliyor. Bu doğru değildir. Yaptığımız görüşmelerde Cumhur İttifakı’nın adayı itirazda bulunmayacaklarını söylüyorlar ancak bizim itirazımıza itiraz ediyorlar. İYİ Parti’de aynı şekilde açıklama yapıyor. Biz Zeki Bilgin’in seçime girmesi için destek verdik diyor ama külliyen yalan. MHP de seçime katılmamamız anlamında oy kullanıyorlar. Bunlar hem insanı öldürüyorlar hem de cenaze namazı kılıyorlar. Sevgili hemşehrilerimin bundan bilgisi olmasını istiyorum. Halkın oylarıyla gelmiş iki aydır sahada mücadele eden Zeki Bilgin’i, halkın iradesine ipotek koyuyorlar. Buradan söylüyorum. Daha önceki seçimlerde de yaşadık. Trafoya kedicikler giriyor, elektrikler kesiliyor, bunun faturasını halk ödüyor. Alın teri ile dürüstçe mücadele edenler ödüyor. Buna 31 Mart’ta Saruhanlı hemşehrilerimiz dur diyecekler. 31 Mart’ta ayarını bozdukları kantarın onları tartacağından hiç şüpheniz olmasın" şeklinde konuştu. "Saadet Partisi ile Türkiye İttifakı'nı kuruyoruz" şeklindeki açıklamanın ardından CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper şunları söyledi: "Saadet Partisi il başkanımız ile birlikteyiz. Bundan sonraki süreçte daha önceki ittifak ortağımız, şimdi de Türkiye İttifakı'nı kuracağımız Saadet Partisi ile birlikte Zeki Başkanımız Saadet Partisi’nden belediye başkan adaylığı başvurusunu yapacak, Saadet Partisi logosu ile." Açıklamanın ardından Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu Saadet Partisi İlçe Seçim Kuruluna yapıldı. Saadet Partisi'nin başkan adayı Sezai Zeytinli ise adaylıktan çekildi.

Saadet Partisi Bursa İnegöl Belediye Başkan adayı Hasan Eroğlu kimdir? Haber

Saadet Partisi Bursa İnegöl Belediye Başkan adayı Hasan Eroğlu kimdir?

Türkiye yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar da büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Vatandaşlar açıklanan adaylar kadar, açıklanması beklenen adayları da yakından takip ediyor. Bu kapsamda son derece yoğun bir şekilde devam eden siyasi gündemde, her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Türkiye yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Bursa İnegöl adayı olarak faaliyetlerde bulunmaya başlayan Hasan Eroğlu kimdir? Birlikte inceleyelim. Hasan Eroğlu kimdir? Hasan Eroğlu, 1980 yılında Bursa’nın İnegöl isimli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Şakir Lakşe İlköğretim Okulu'nda, ortaokulu İnegöl İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra açık öğretim lisesini bitirdi. Anadolu Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünden mezun oldu. Eroğlu, 2002-2015 yılları arasında Milli Gençlik Vakfı/Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi'nde çeşitli görevlerde bulundu. Bir dönem Genç MUSİAD yönetim kurulu üyeliği yapan Eroğlu, YENİAD (Yeni Dünya İş Adamları Derneği) üyesidir ve İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan İMSAN Ltd. Şti. (Balin Sandalye) ortağıdır. Hasan Eroğlu siyasi hayatına ne zaman başladı? Hasan Eroğlu, 1 Kasım 2015 seçimlerinde Saadet Partisi'nden Bursa Milletvekili adayı oldu. 2015-2017 yılları arasında Saadet Partisi İnegöl Eğitim Başkanlığı görevini üstlendi. 31 Mart Türkiye yerel seçimleri için de partisinin İnegöl Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Hasan Eroğlu evli mi? Hasan Eroğlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran kimdir? Haber

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran kimdir?

İki aydan kısa bir sonra gerçekleşecek olan 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçimleri kapsamında siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların mercek altına alarak büyük bir titizlikle takip ettiği adaylık süreci ile ilgili yeni gelişmeler kamuoyuna duyuruluyor. Bu kapsamda Saadet Partisi de belediye başkan adaylarının isimlerini açıklıyor. Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçilen Mustafa Erduran kimdir? Birlikte inceleyelim. Mustafa Erduran kimdir? Aslen Konyalı olan Mustafa Erduran, yaşamını İzmir’de sürdürmektedir. İzmir İmam Hatip Lisesi mezunu olan ve aktif olarak iş hayatının içerisinde yer alan Erduran, siyasi faaliyetlerini Saadet Partisi çatısı altında sürdürüyor. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı olarak görev yapan Mustafa Erduran 9 Şubat 2024 tarihinde sosyal Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu. Mustafa Erduran adaylığını şu sözlerle açıkladı: “Genelbaşkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun tensipleriyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı tarafıma tevdi edildi. Beni bu göreve layık gören başta muhterem genelbaşkanım olmak üzere bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” Mustafa Erduran Twitter (X) hesabının adı nedir? Mustafa Erduran, “ErduranMe” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.