TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Nazım Hikmet Kültür Merkezi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Nazım Hikmet Kültür Merkezi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Mayıs’ta konsere ve stand up’a doyacaksınız Haber

Mayıs’ta konsere ve stand up’a doyacaksınız

SULTAN GÜMÜŞ KAYA  İzmir’de kültür-sanat alanında çalışmalar yürüten Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin Mayıs 2023 etkinlik programını sizler için derledik…  STAND UP: İLAHİ YAVUZ  Yavuz Günal, ‘İlahi Yavuz’ adlı tek kişilik gösterisiyle, 21 Mayıs Pazar günü, saat 20.30’de Nazım Hikmet Kültür Merkezi – Konak Halk Sahnesi’nde… “Etkinlik alanının sınırları dahilinde seyirciler hürdür. Geldikleri gibi istedikleri zaman gidebilirler. Anlatılanlar başlıklar üzerine yazılmış hikayelerden oluşur. İnteraktif bir show değildir.” Bilet Fiyatı: 150 TL   KONSER: BERFİN AKTAY  20 Mayıs Cumartesi günü, saat 20.00’da, Konak Halk Sahnesi’nde konser verecek olan Berfin Aktay, 1992 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde doğdu. Daha küçük yaşta çeşitli müzik aktivitelerinde yer alan sanatçı sosyal medyada sevilen ‘Canda’ şarkısı ile tanınmaya başladı. Cegerxwin Sanat Akademisi (Diyarbakır), Hasankeyf Orkestrası (Batman) , HunerAmed Studiosu (Diyarbakır) gibi kurumlarda eğitimler alıp çalışmalar yürüttü. Özellikle sosyal medyada sevilen sanatçının birçok tekli çalışması bulunmaktadır. Mestan, Rizgar, Nûberê, Veqetandin, Berf û Xopanî, Min Xilasî Divê, Ger, Rê, Jîna Ar, Tirbê Spiyê ve Kezî gibi bestelerinin yanı sıra hem geleneksel şarkıları hem de ustalarının mirası olan eserleri yorumlayarak duygularını paylaşmayı amaçlamıştır. HunerAmed Studio’sunda çalıştığı süre içinde birçok projede asistanlık ve aranjörlük yaptı. Dünyanın birçok yerinde bu sanatsal paylaşımlara katılmış ve geniş bir kitleye hitap etmeye devam etmiştir. 2017 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Müzik Teknolojileri/Ses Tasarımı Bölümü kazanan sanatçı solistliğinin yanı sıra Ses Tasarımcı, Besteci, Aranjör ve Bağlama Eğitmeni olarak bilinmekte.  Bilet Fiyatı: 200 TL  KONSER- RUKEN YILMAZ 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 20.00’da, Konak Halk Sahnesi’nde konser verecek olan Ruken Yılmaz, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Siirt/Eruh’ludur. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye ve gitar çalmaya başlayan müzisyen, aynı yıllarda sahne çıkışını yapmıştır. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’ne katılan Yılmaz, bu dönemde MKM (Mezopotamya Kültür Merkezi) bünyesinde müzik icra etmeye başlamıştır. 2016 yılında Genco Arı yönetimindeki ilk solo albümü Zelî’yi yayınlamadan önce birçok grup ve projede yer almış, ardından birkaç single ve 2022’de Nurhak Kılagöz’ün yönettiği ikinci solo albümü Sê Çiya’yı çıkarmıştır. Bilet Fiyatı: 190 TL  Ayrıca gelen katılımcıların gösteri saatinden önce kültür merkezinde hazır bulunmaları rica ediliyor. Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacağı da belirtiliyor.   

İzmir’de stand-up yağmuru Haber

İzmir’de stand-up yağmuru

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN  İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi Nisan ayı programı açıklandı. İzmir Konak’ta yer alan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin sahnesinde bu ay seyircileri, birbirinden eğlenceli 5 stand-up gösteri ve bir konser bekliyor. İşte İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi Nisan ayı programı: STAND-UP “SİMİLASYON HATASI” – NEVZAT CAN ÜNSAL Kurcala ekranlarından tanıdığımız Nevzat Can Ünsal’ın tek kişilik gösterisi “simülasyon hatası” ile ironik dilini sahnelere taşıyor. Etkinlik 8 Nisan Cumartesi günü saat 20:00’da seyircileri ile buluşacak. “TEK KİŞİLİK STAND-UP GÖSTERİSİ” – ÖZGÜR TURHAN Sinema, dizi ve film oyuncusu, sosyal medya fenomeni, komedyen olan “Kamusal Mizah” ile tanınan Özgür Turhan, tek kişilik stand-up gösterisi ile 15 Nisan Cumartesi günü saat 20:30’da izleyicileri ile buluşacak. “YERLİ VE YABANCI” VE “CEVAP HAKKI” GÖSTERİSİ – BATURAY ÖZDEMİR Yıllardır sahnelerde kendine has tarzı ve cesur şakalarıyla büyük ilgi toplayan Baturay Özdemir, son gösterileri "Yerli ve Kirli" ve "Cevap Hakkı" ile milyonlarca insana ulaştı. Yeni gösterisi ile hız kesmeden Türkiye turnesine devam eden Özdemir, 16 Nisan Pazar günü saat 21:30’da seyircileri ile bir araya gelecek. “İLAHİ YAVUZ” – YAVUZ GÜNAL "İlahi Yavuz” adlı tek kişilik gösterisi ile Yavuz Günal, 26 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’da izleyicileri ile buluşacak. “SALİH TIRAŞ YÖRESEL TATLAR” – SALİH TIRAŞ 3 yıldır stand-up performanslarını sergileyen Salih Tıraş, geniş kitlelere yayınlan tek kişilik gösterisi 27 Nisan Perşembe günü saat 20:30’da sizlerle. Yöresel esinti ve tatlarla bezeli bu gösteri sizleri Salih Tıraş'ın karizmatik olmayan yaşamına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. KONSER ”ENKAZDAKİ SAZLAR" Deprem bölgesindeki müzik emekçilerinin yaşamlarına hep bir elden destek veriliyor. "Enkazdaki Sazlar" konserinden elde edilen gelir ile deprem bölgesindeki gençlere, çocuklara ve müzisyenlere müzik aleti desteği verilecek. Etkinlik, 19 Nisan Çarşamba günü 19:00'da seyirciler ile buluşacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.