TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Mehmet Sepil

Mehmet Sepil haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mehmet Sepil haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Göztepe'de Mehmet Sepil ile yeni dönem başlıyor Haber

Göztepe'de Mehmet Sepil ile yeni dönem başlıyor

HÜSEYİN DEMİR  Göztepe Spor Kulübü son dönemlerde futbola yaptığı yatırımların yanında farklı branşlara verdiği destek ve önem ile başarılı sporcular yetiştirmişti. Milli, olimpik sporcuları yetiştiren sarı-kırmızılılar spor kültürüne verdikleri önem doğrultusunda; jimnastik, yüzme, okçuluk, hentbol, voleybol, yelken, windsurf gibi pek çok branşa yatırım yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü yaptığı dev anlaşma ile yeni başarılara imza atmak istiyor. MEHMET SEPİL'E YENİ GÖREV Göztepe, Sport Republic şirketi ile gerçekleşen anlaşma doğrultusunda, tüm amatör branşların yönetiminin, yönetim kurulu üyesi Mehmet Sepil başkanlığına geçtiğini duyurdu.  Kulüp tarafından konu ile ilgili yapıllan açıklama şu şekilde:  "Göztepe’miz ile Sport Republic şirketi arasında gerçekleşen anlaşma doğrultusunda; tüm amatör branşlarımızın yönetimi, yönetim kurulu üyemiz Mehmet Sepil başkanlığında gerçekleşecektir. 17 amatör branşta faaliyet gösteren kulübümüz Türk sporuna yeni sporcular kazandırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 1000'in üzerinde gencimize ev sahipliği yapan Göztepe'miz farklı branşlardaki Milli sporcuları ile ülkemizi temsil etme gururuna erişmektedir. Cimnastik ve okçuluk branşında Ferhat Arıcan ve Yasemin Ecem Anagöz'ün katılımı ile 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda büyük bir gurur yaşayan kulübümüz 2024 Paris Olimpiyatları'nda da bu başarısını sürdürmeyi amaçlamaktadır. Tanıtımı gerçekleşen Amatör Branşlar İnciraltı yerleşkesi ile bu alanlardaki faaliyetlerimiz çok daha sürdürülebilir bir yapıya bürünecektir. Tesisimiz, genç nüfusu sporla buluşturma ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma noktasında çok önemli bir rol oynayacaktır. Yeni tesisimizde yetiştireceğimiz sporcular, ev sahipliği yapacağımız gençlerimiz için şimdiden çok heyecanlıyız."

Göztepe, İzmir'in hasretini dindirecek Haber

Göztepe, İzmir'in hasretini dindirecek

Sepil, Gürsel Aksel Stadı'nda voleybol şubesi sponsorlarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, kadın voleybolunda 1. Lig'de dördüncü sezonları olduğunu hatırlatarak, "12 yıldır İzmir olarak Sultanlar Ligi'nde temsil edilemiyoruz. Böylesine önemli bir şehrin kadın voleybolunun en üst seviyesinde temsil edilmesi gerekiyor. Göztepe olarak bunun farkındayız ve kesinlikle hedefimiz bu olacak. Tabii ki en büyük hedefimiz başarıya bu sene kavuşmak. Bundan sonra Göztepe'nin hedefi kesinlikle Sultanlar Ligi'dir." dedi. ''GÖZTEPE SADECE SPOR KULÜBÜ DEĞİL'' Amatör şubelerin her zaman kendileri için önemli olduğunu ve 17 amatör şubeleri bulunduğunu hatırlatan Sepil, "Spor kulübü olarak en fazla aktif amatör şubeyi barındıran kulüp şu an görebildiğimiz kadarıyla Göztepe. Göztepe armasını büyütmenin en önemli yollarından biridir amatör branşlar. 'Göztepe sadece futbol kulübü değildir.' diye her zaman söylüyoruz." diye konuştu. ''GÖZTEPE VOLEYBOL'UN ADI DAHA ÇOK DUYULACAK'' Sepil, voleybol şubesine destek olan tüm sponsorların kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, "Burada bizimle olan EgeMoney, Lemar Lojistik, Temizmama, Dezaro ve Saloitte'ye teşekkür ederim. Bu bizim için çok değerli. Ben de kendilerine şu sözü veriyorum; önümüzdeki süreçte Göztepe Voleybol'un ismi çok daha fazla duyulacak. Bunun için çok ciddi çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Kurma aşamasında oldukları Göztepe Ampute Futbol Takımı'nın gelecek sene en üst ligde yer alması için görüşmeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Sepil, bu tür projelere devam edeceklerini sözlerine ekledi. Voleybol şube sorumlusu Hüsnü Öztuncel de normal sezonu yarınki maçlarıyla tamamlayacaklarını ve play-off mücadelesi için salı günü Bolu'ya gideceklerini söyledi. Sponsorlara teşekkür eden Öztuncel, Sultanlar Ligi hedefine ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti. AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.