TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mehmet Ali Erbil haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı Haber

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil ve evlilik hazırlıkları yaptığı Gülseren Ceylan iddialara göre ayrıldı. Erbil'in Ceylan'ın isteklerine yetişememesi sebebiyle ilişkinin sonlandığı iddia edildi. İddialara göre, Ceylan'ın hediye olarak ev istemesi ikili arasında krize neden oldu. Altıncı kez evlenecekti  Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile altıncı kez dünyaevine girmeye hazırlanıyordu. Üç çocuk babası 66 yaşındaki sanatçı ile genç sevgilisinin nikah detayları belli olmuştu. Erbil, daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'yla iki defa olmak üzere Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun'la evlilik yapmıştı. Mehmet Ali Erbil, küçük kızı Yasmin Erbil'den bir yaş küçük olan Gülseren Ceylan ile bugünlerde aşk yaşıyordu. Ünlü şovmen, geçtiğimiz hafta doğum gününü kutladığı genç sevgilisine yüzük hediye etti. Erbil, yaş günü pastasını kestikten sonra sorulara kahkahalarla yanıt verdi: "Evlilik konusuna ve yaş konusuna açıklık getirelim. Öyle kolay bulunan bir şey değil sevgi. Biraz daha zaman geçirdikten sonra belki resmiyete dökeriz işi. Aileler takılmıyor yaşa. Her anlamda birbirimize yetiyoruz. Özel yapım yüzük bu, taksitle aldık. Yani şu an ilişkimiz iyi gidiyor. Aynı evde yaşıyoruz zaten." "Evlilik olursa çocuk düşünür müsünüz?" sorusuna Erbil, "Olursa evlilik çocuk düşünüyoruz. Al Pacino'nun bile oldu 83 yaşında. Onun hiç çocuğu yok, niye olmasın ki?" dedi. İbrahim Tatlıses'in de sevgilisi olduğunu dile getiren Erbil, "İbrahim beni aradı. 'Sakın benden önce evlenme' dedi. Bir tek ondan tepki oldu, 'benden önce evlenemezsin' diye. Mehmet Ali Erbil kimdir? Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 İstanbul doğumlu Türk oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısıdır. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. 30'dan fazla filmde, 10'dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamış, 5'ten fazla televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır. Stelyo Pipis, yıllardır Mehmet Ali Erbil’in menajerliğini yapmaktadır. Dünyada sadece 100 kişide 1 görülen Kaçış Sendromu hastası olan Erbil, 2020 yılında Acıbadem Hastanesi’nde kök hücre nakli olmuştur. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sezen Aksu hayranı olduğu dizi için şarkı besteledi! Mert Ramazan Demir seslendirecek

Mehmet Ali Erbil evleniyor. Mehmet Ali Erbil kiminle evleniyor? Haber

Mehmet Ali Erbil evleniyor. Mehmet Ali Erbil kiminle evleniyor?

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile altıncı kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Üç çocuk babası 66 yaşındaki sanatçı ile genç sevgilisinin nikâh detayları belli oldu. Erbil, daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'yla iki defa olmak üzere Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun'la evlilik yapmıştı. Mehmet Ali Erbil, küçük kızı Yasmin Erbil'den bir yaş küçük olan Gülseren Ceylan ile bugünlerde aşk yaşıyor. Ünlü şovmen, geçtiğimiz hafta doğum gününü kutladığı genç sevgilisine yüzük hediye etti. Erbil, yaş günü pastasını kestikten sonra sorulara kahkahalarla yanıt verdi: "Evlilik konusuna ve yaş konusuna açıklık getirelim. Öyle kolay bulunan bir şey değil sevgi. Biraz daha zaman geçirdikten sonra belki resmiyete dökeriz işi. Aileler takılmıyor yaşa. Her anlamda birbirimize yetiyoruz. Özel yapım yüzük bu, taksitle aldık. Yani şu an ilişkimiz iyi gidiyor. Aynı evde yaşıyoruz zaten." "Evlilik olursa çocuk düşünür müsünüz?" sorusuna Erbil, "Olursa evlilik çocuk düşünüyoruz. Al Pacino'nun bile oldu 83 yaşında. Onun hiç çocuğu yok, niye olmasın ki?" dedi. İbrahim Tatlıses'in de sevgilisi olduğunu dile getiren Erbil, "İbrahim beni aradı. 'Sakın benden önce evlenme' dedi. Bir tek ondan tepki oldu, 'benden önce evlenemezsin' diye. Yüzük hediyesi sonrası altıncı evliliğini Gülseren Ceylan'la yapması beklenen Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı bir iddia da gündeme geldi. '2. Sayfa'da yer alan habere göre; ünlü sanatçı, genç sevgilisi ile kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla hayatını birleştirmeyi planlıyor. Mehmet Ali Erbil kimdir? Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 İstanbul doğumlu Türk oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısıdır. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. 30'dan fazla filmde, 10'dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamış, 5'ten fazla televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır. Stelyo Pipis, yıllardır Mehmet Ali Erbil’in menajerliğini yapmaktadır. Mehmet Ali Erbil'in hastalığı nedir?  Dünyada sadece 100 kişide 1 görülen Kaçış Sendromu hastası olan Erbil, 2020 yılında Acıbadem Hastanesi’nde kök hücre nakli olmuştur. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Somer Şef nereden giyiniyor?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.