TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#MaviBahçe

MaviBahçe haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, MaviBahçe haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bağışıklık güçlendirici seminer Haber

Bağışıklık güçlendirici seminer

Halkın ücretsiz katılımına açık olarak Karşıyaka’daki Ege Park AVM’de, “Çocuklarda ve Yetişkinlerde Bağışıklık Sistemi Nasıl Güçlendirilir?” semineri düzenlenecek. 2 Aralık 2018, Pazar, saat 15.00’te gerçekleştirilecek “Çocuklarda ve Yetişkinlerde Bağışıklık Sistemi Nasıl Güçlendirilir?” başlıklı seminerin konuşmacıları Dr. Sinan Akkurt ve Beslenme Uzmanı Diyetisyen Hanife Kara olacak. HALKIN ÜCRETSİZ KATILIMINA AÇIK OLACAK Halkın ücretsiz katılımına açık olacak “Çocuklarda ve Yetişkinlerde Bağışıklık Sistemi Nasıl Güçlendirilir?” başlıklı seminer, 2 Aralık 2018, Pazar günü, Karşıyaka Mavişehir’deki Ege Park AVM’nin etkinlik salonunda gerçekleştirilecek. Seminerde konuşacak Dr. Sinan Akkurt “Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yolları”nı anlatırken, elektromanyetik kirlilik, stres ve olumsuz düşünce kalıplarıyla mücadeleye yönelik bilgiler de verecek. Gripten kansere kadar birçok hastalık, bağışıklık sisteminin güçsüz düşmesini fırsat bilerek geliştiğine dikkat çeken Dr. Sinan Akkurt, “Alerjileri baskılamak çözüm mü? Alerjilerle nasıl başa çıkabiliriz? Stres yönetilebilir mi? Olumlu düşünme öğrenilebilir mi?” gibi sorulara yanıt verecek. BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREN BESİNLER Seminerin bir diğer konuşmacısı Beslenme Uzmanı Dyt. Hanife Kara ise, “Bağışıklık sistemini güçlendiren besinler” başlıklı sunumunda, bağışıklık güçlendirici pratik beslenme tavsiyeleri ile dinleyicilere seslenecek. Dyt. Kara, sağlıklı beslenmenin kolay yollarını gösterirken, bağışıklık güçlendiren özel tarifler de verecek. HABER MERKEZİ  

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Z Raporu Sergisi Haber

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Z Raporu Sergisi

NİHAT AK MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin Bitirme Projeleri Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Sanatseverler düzenlenen kokteyl ile MaviBahçe B Blok 1. Katında açılan Z Raporu Sergisi 30 Temmuz tarihine kadar gezebilecek. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Hacı Yakup Öztuna, sergide 10 bölüm içerisinde yer alan 22 anasanat/anabilim dallarından mezun olan öğrencilerin eserlerinin yer aldığını söyledi. MaviBahçe’nin sergi için kendilerine iki sergi salonu ayırdığını belirten Öztuna, “MaviBahçe’deki sergi, mezun olan tasarımcılarımızın eserlerinin geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Z Raporu, hocalarımızın, öğrencilerimizin çabasının bir sonucudur. Bu etkinlik, geleceğin önde gelen sanatçılarının, tasarımcılarının ve eğitmenlerinin yaratıcı yeteneklerini, sanatsal kariyerlerinin bir parçasını sergileme ve kamuyla paylaşma fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, gelecek vaat eden sanatçılara, tasarımcılara projelerini sektöre, ailelerine, arkadaşlarına tanıtma şansı sağlamaktadır. Bu sergi, sanat ve tasarım çalışmalarının çeşitliliğini, farklı becerilerin, yeteneklerin ve tekniklerin geniş yelpazesini yansıtmaktadır” diye konuştu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Serginin Küratörü Mustafa Kula, fakülte tarafından hazırlanan katalogda öğrencilerin iletişim bilgilerinin yer aldığını ifade etti. BİR ÇOK ESER BU SERGİDE MaviBahçe B Blok 1. Kattaki sergi 30 Temmuz tarihine kadar 10.00 – 22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek. Sergide mezun öğrencilerin ‘el çizimi canlandırma filmi’, ‘belgesel’,’kurmaca film’, ‘kurmaca öykü’, ‘3 boyutlu kolaj’, ‘halı tasarımı’,’Seramik matara ve su kapları’, ‘Makara üzerine guaş boya ve sürme altın ile boyama’, ‘Kavanoz ambalaj ve kurumsal kimlik elemanları’, ‘Harita ve seyahat kiti’,’Alsancak kapalı hacim konser mekanlarının akustik özelliklerinin belirlenmesi’,’Tuval üzerine karışık teknik’, ‘Harold Pinter’ın ‘Git Gel Dolap’ Oyununun Sahne Tasarım Çalışması’,’Bryony Lavery’nin Frozen Adlı Oyunu’ , ‘Döngüsel Zaman ve Bir Örnek Oyun ‘Ay Salıncağı’ konulu eserleri yer alıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.