TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kent ve Demokrasi Derneği

Kent ve Demokrasi Derneği haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kent ve Demokrasi Derneği haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ferhan Ademhan: Biz inanmıştık, İzmir de inandı Haber

Ferhan Ademhan: Biz inanmıştık, İzmir de inandı

Diğer siyasi partilerin İzmir Milletvekili Adaylarının da katıldığı ve Stk’ların da yer aldığı; Kent ve Demokrasi Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Kentliler Vekilleriyle Buluşuyor” kahvaltı organizasyonunda söz alan İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan konuşmasında; “Biz Kimsenin Adayı Değiliz, İzmir’den Ankara’ya uzlaştırmaya geliyorum. Vekil milletin vekili olacak. Aldığımız oyların hakkını İzmir halkına hizmet ederek vereceğim. İzmir’den Ankara’ya bir milletvekili nasıl olur, milletvekilliğini öğreteceğim. İzmir’in sorunlarını dünde biliyordum, kurduğum konfederasyonla herkese dokunarak bugünü de biliyorum. Bugün burada oturan milletvekili adaylarına yarın meclise gittikleri zaman, burada görecek miyiz, aynı şekilde görebilecek miyiz? İzmir halkı adına kendilerine soruyorum… ''MECLİSTEKİ MAKAM ODASININ KAPISINI SÖKTÜRECEĞİM'' Ben Ferhan Ademhan olarak söz veriyorum… İzmir milletvekillerini ziyarete gittiğimde şifreli kapıların olduğunu gördüm, halkın oyu ile seçilen vekiller şifreli kapılarla halka hizmet edemez işte bu yüzden diyorum ki; O mecliste benim kapım herkese açık olacak, daha da iddialı söylüyorum; “Meclisteki makam odasının kapısını söktüreceğim” 66 yıldır bağımsız milletvekili çıkarmayan İzmir 14 Mayıs’ta 100 bin oyla milletvekili değil, Ankara’ya bir ağabey gönderecek. Biz İnanmıştık, İzmir de inandı. HABER MERKEZİ

Kent ve Demokrasi Derneği eğitim ışığını Menderes Çileme'ye çevirdi Haber

Kent ve Demokrasi Derneği eğitim ışığını Menderes Çileme'ye çevirdi

 SEVAL ASLAN Kent ve Demokrasi Derneği, Barbaros Hayrettin İlkokulu'na yapmış olduğu kitap yardımı ve müze gezisinden sonra Menderes İlçesi'nin Çileme Köyü'nde bulunan Çileme İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek kitap yardımında bulundu. Eğitimin önemini her fırsatta vurgulayan Kent ve Demokrasi Derneği, bu sefer Menemen ilçesinde bulunan Çileme İlk okulu ve Ortaokulu'nu DEVA Partisi Menderes İlçe Başkanı Gülhan Akyol, Gelecek Partisi Menderes İlçe Sekreteri Aslı Tek, Çİleme Muhtarı Ömer Çantalıoğlu ve Karakuyu Muhtarı Veli Karakaya ile ziyaret ederek kitap yardımında bulundu. Çileme ilk okulu ve ortaokulu öğrencilerinin, Cumhuriyetin değerlerini ve Atatürk’ü daha iyi tanımak adına Atatürk Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi gezisini Kent ve Demokrasi Derneği olarak düzenleme kararı alındı. Atatürk’ü tanımak ve Cumhuriyeti benimsemenin önemini vurgulayan Kent ve Demokrasi Derneği Başkanı Çağdaş Altun, "Türkiye'de yaşayan tüm öğrencilerin sadece sözlü ve yazılı eğitim alması yeterli değil. Öğrenci, tarihi yaşamalı görsel öğrenim tekniklerini kullanarak eğitim almalı. 2023 seçimlerinden sonra eğitim sisteminde de köklü değişiklikler şarttır. Uygulamalı eğitim sistemi öğrencilerin bireysel gelişimine ve öğrenim aşamasında büyük artılar kazandıracaktır" dedi. 'Denizi görmeyen köy çocukları var' Altun, Ekonomik krizin yaratmış olduğu dar boğazlıktan şikâyet ederek, “Köylerde yaşayan halk geçim sıkıntısı yaşadığından dolayı denizi görmeyen çocuklar var. Bu sistemin bize yarattığı ekonomik koşullardan ve İktidarın köylere destek vermemesi durumlarından dolayı köy okulları, sınıf sorunundan tutun kıyafet sorununa, öğretmen sorunundan, maddiyat sorununa kadar eksiklikler yaşıyor. Biz de bu eksikler karşısında yerelden genele anlayışımız ile çalışmalarımızı planlıyoruz. Değişimin başlangıcı yerelden ve genele başlamasını savunuyoruz" dedi Kent ve Demokrasi Derneği Çileme okulunun gezisinden sonra da farklı köy okullarını ziyaret edip, yardımlar yapacağını da belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.