TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Karabük

Karabük haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Karabük haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Karabük'te asansör arızalanınca aylarca evde mahsur kaldı Haber

Karabük'te asansör arızalanınca aylarca evde mahsur kaldı

Karabük Köyü Mahallesi'nde yaşayan Nurettin Tümen, küçük yaşta geçirdiği bir nöbetin ardından yürüme ve konuşma yetisini kaybeden oğlu Ömer için 20 yıl önce evlerine bir asansör yaptırdı. Bu asansör, yıllardır Ömer'in rahatça dışarı çıkmasını sağlıyordu. Ancak 8 ay önce asansör arızalandı ve maddi sıkıntılar nedeniyle tamir edilemediği için Ömer Tümen, evde mahsur kaldı. Nurettin Tümen, 2002 yılında kurulan asansör sayesinde oğlunu kolayca dışarı çıkarabildiğini ifade ederek, "Dışarıda birlikte dolaşıyorduk. 8 ay önce asansör bozuldu ve o günden beri Ömer'i yukarıya aşağıya taşıyamıyorum. Ömer, balkona hapsolmuş durumda. Onu dışarı çıkaramadığım için üzülüyorum. Dışarı çıktığımda bana 'Baba, nereye gidiyorsun?' dediğinde içim acıyor." şeklinde konuştu. Asansörü tamir ettirmek için maddi gücünün yetmediğini dile getiren Tümen, "Maddi imkansızlıklar nedeniyle durum böyle kaldı. Allah'ın rızası için yardım bekliyoruz. Asansör arızalandığında, durumu Karabük'teki ilgili birimlere ve kişilere ilettim, ancak bize kimse yardım eli uzatmadı." şeklinde konuştu. Tümen, asansör için gerekli malzemelerin bir firmadan Sakarya'dan gönderildiğini ancak bunları takacak maddi güçlerinin olmadığını belirterek, "Hiç kimse gelip montaj yapmıyor. Baba olarak ben de endişeleniyorum. Çocuğumun merdivenleri nasıl inip çıktığını düşünüyorum." dedi.

AK Parti Karabük’te Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya oldu Haber

AK Parti Karabük’te Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya oldu

Daha önce AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye meclis üyeliği ve son olarak AK parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan 36 yaşındaki Özkan Çetinkaya, 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’nin Karabük Belediye Başkan adayı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Ocak Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek toplantı ile kamuoyuna açıklanacak olan Özkan Çetinkaya, İl binasında ilk duygularını gazetecilerle paylaştı. Sürecin şehrimiz içinhayırlı olması temennisinde bulunan Çetinkaya, “ Bu süreçte birlik ve beraberliği temin ve tesis eden, bize her zaman kalite ve ivme katan, partimizin hizmetkarı olmuş aday adaylarımıza sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. 12 yıllık parti tecrübem var. Aday adaylarımızla her zaman bir olduk, birlik olduk. Bundan sonra da bu kıymetli büyüklerimle her zaman istişarede ve birlik beraberlikte kalacağımıza sözünü veriyorum. Sürecin hepimiz için ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Heyecanlıyız, heyecanlı ve dinamik bir partiyiz. Biz hizmete aşık bir partiyiz. Bugünde bunun heyecanını burada görüyoruz. İnşallah süreç 31 Mart’ta Karabük’ümüze hayırlı olsun” dedi. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise, “ Yol haritamızı çok daha önceden planlamıştık. Bugün alacağımız icra kurulu kararlarında, teşkilatımız, partimiz ve Karabüklülere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımızın yarın vereceği start ile çalışmalarımıza hızlıca başlayacağız” ifadelerine yer verdi. Açıklamaların ardından Çetinkaya, tebrikleri kabul etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.