TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#kaf kaf

kaf kaf haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, kaf kaf haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kaf-Kaf, potanın timsahları ile eşleşti Haber

Kaf-Kaf, potanın timsahları ile eşleşti

HÜSEYİN DEMİR  Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon sona erdi ve merakla beklenen play-off eşleşmesi belli oldu. Sezonu ilk 8 sırada bitirmeyi garantileyen takımlar; Türk Telekom, Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka, Frutti Extra Bursaspor, Darüşşafaka Lassa, TOFAŞ ve Galatasaray NEF, play-off turunda mücadele edecekler. Pınar Karşıyaka, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 30 maçta 21 galibiyet, 9 mağlubiyet, 51 puanla ligi 4.sırada tamamladı. KAF-KAF SAVUNMASIYLA ÖN PLANDA  Kaf-Kaf, normal sezonda toplam 2676 sayı atarak maç başına ortalama 38,53 iki sayılık isabetiyle rakip potaya toplam 1156 sayı attı. Yeşil kırmzılılar, sezon boyunca toplam 851 üç sayı atarak maç başına ortalama 28,37 üç sayı isabetiyle oynadı. Kaf-Kaf, maç başına 33,30 ribaund ortalamasıyla oynarken 21,87 savunma ribaundu, 11,43 hücum ribaunduna sahip... İzmir ekibi toplam 596 asist ile 19,87 asist ortalamasıyla mücadele ederken 7,70 top çalma ortalaması takımın savunma özelliğini ön plana taşıyor.  İZMİR TEMSİLCİSİ ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE  Yeşil kırmzılılar, play-off eşleşmesinde ligi 5.sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor ile karşılaşacak. İzmir temsilcisi, bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi'nde UCAM Murcia'ya mağlup olarak son 16'ya kalamadan Avrupa'dan elenmişti. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri Avrupa macerasından sonra rotayı Türkiye Ligi'ne çevirdi. Pınar Karşıyaka bu sezon istikrarlı performansıyla şampiyonluk kupasını tekrardan İzmir'e getirmek istiyor. Pınar Karşıyaka'nın yıldız oyuncusu Errick McCollum maç başına 18,96 sayı ortalaması ile sayı krallığında ikinci sırada yer alıyor. Angel Delgoda ise maç başına 8,90 ribaund ortalamasıyla ligde en çok ribaund ortalamasıyla mücadele eden ikinci oyuncu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.  Play-off eşleşmeleri: (1) Türk Telekom – Galatasaray NEF (8) (2) Fenerbahçe Beko – TOFAŞ (7) (3) Anadolu Efes – Darüşşafaka Lassa (6) (4) Pınar Karşıyaka – Frutti Extra Bursaspor (5)  

Kaf-Kaf'tan sporda dijitalleşme hamlesi  Haber

Kaf-Kaf'tan sporda dijitalleşme hamlesi 

HÜSEYİN DEMİR  Karşıyaka’da yönetimin kulüp üyelerine gönderdiği projeyle ilgili açıklamada şu ifadeler yer aldı: “2021 yazında seçildiğimiz genel kurul ve ardından yaptığımız 2022 mali genel kurul toplantılarında Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) için dönüm noktalarından olacak bir proje olarak kulübün dijitalleşmesini sizlere aktarmıştık. Türkiye’de ve dünyada öncü olduğumuz taraftar token uygulaması ile başlayan süreç artık kulübün mevcut ve gelecek potansiyelini de düşünerek oluşturduğumuz dijital ekonomi projemiz başlıyor. Tüm sürecin ilerlemesi için uzun çalışmalar sonucu seçtiğimiz teknoloji ortağı Bitay Teknoloji ile beraber Karşıyaka spor ekonomisini dijitalleştirmeye başlıyoruz"  CORDELİA COİN NEDİR? Karşıyaka Spor Kulübü geçen haftalarda forma ve diğer konularda yerli kripto borsası Bitay ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurmuştu. Yapılan anlaşma sonucunda Bitay ile KSK arasında blockchain alanında da bir anlaşma yapılarak Cordelia fan token anlaşması da yapıldı. Cordelia bir çok fan tokende olduğu gibi kulüp ile taraftarlar arasında bir etkileşim aracı olarak kullanılmayı amaçlıyor. Ancak Litepaper da yazanlara göre Cordelıa çok daha etkili ve çok daha kullanışlı bir sistem sunmaktadır. Yatırımcılar cordelia ile kulüp içerisinde söz sahibi olabileceği gibi özel ürünlere de rahat bir şekilde ulaşabilmektedir. Ayrıca oluşturulacak olan özel KSK NFTleri de cordelia ile satışa sunulacaktır. Cordelia mobil uygulaması ile birlikte taraftarlar bir çok konuda kulüp ile iletişime geçebilmektedir. Maçlar sırasında özel ayrıcalıklarda yine token sahiplerine sunulacak avantajlar arasında yer almaktadır.  

Kaf-Kaf'ta 100'ler gülüyor Haber

Kaf-Kaf'ta 100'ler gülüyor

HÜSEYİN DEMİR Pınar Karşıyaka evinde Darüşşafaka Lassa'yı misafir etti. Kaf-Kaf Darüşşafaka Lassa'yı 101-76'lık skorla yenerek liderlik yarışında önemli galibiyet elde etti. Maçın özeti: KAF-KAF İYİ BAŞLADI Pınar Karşıyaka; Kenan Sipahi, Kuzminskas, Thomas Akyazılı, Delgado ve Vitto Brown beşiyle maça başladı. Darüşşafaka; Doğuş Özdemiroğlu, Markel Starks, Olaseni, White, Hakan Sayılı ile sahaya çıktı. Maçın ilk sayısı Kenan Sipahi'nin üçlüğü ile geldi. Vitto Brown'un sol dipten üçlüğüyle skor 8-5 oldu ve Koç Selçuk Ernak molayı aldı. Mola dönüşü iki takımda savunmada sert ve agresif oynadı. Tam saha baskıya başlayan Karşıyaka, yardım savunmasını iyi yaparak rakibini hataya sürükledi. Daçka, Starks ve Mooney ile skoru 10-8 yaptı. Sakatlıktan sonra sahaya ilk kez çıkan Errick McCollum basket faul sonucunda siftah yaptı. İlk çeyrek Pınar Karşıyaka'nın 13-12 üstünlüğüyle sona erdi. DENİZ KILIÇLI ALEV ALDI İkinci çeyreğe etkili oyunuyla başlayan Kaf-Kaf, skor üstünlüğünü ele geçirdi. Ev sahibi takım hem boyalı alandan hem de yayın gerisinden skor üreterek ilk yarının bitimine 5 dk. kala farkı çift haneye çıkardı (30-20). İkinci periyotta Deniz Kılıçlı çember altı bitirişleriyle ön plana çıktı. Yeşil kırmızılılar üst üste attığı üçlüklerle farkı açmaya başladı. İlk yarının son bölümünde tam saha baskıya devam eden Karşıyaka, rakibine kolay sayı attırmadı. İlk yarı Pınar Karşıyaka'nın 39-26 üstünlüğü ile bitti. KARŞIYAKA'DAN ÜÇLÜK YAĞMURU Misafir takım Darüşşafaka ikinci yarıya iyi başladı. Markel Starsk ile farkı eritmeye çalışan Darüşşafaka geçiş hücumlarından elde ettiği sayılarla farkı tek haneye indirdi (49-40). Ericck McCollum liderliğinde yeşil kırmızılılar tekrardan farkı çift haneye çıkardı. Üçüncü çeyrekte gergin anlar yaşanırken iki takımda savunmada sertliği arttırdı. Skorer alev alan McCollum takımının skor yükünü taşıdı. Pınar Karşıyaka, arka arkaya isabetli üçlüklerle final periyoduna 71-51 önde gitti. Kaf-Kaf son çeyrekte rahat oyunuyla farkı açtı. Maçın son bölümünde hata yapmayan Kaf-Kaf evinde Darüşşafaka Lassa'yı 101-76 yendi. Pınar Karşıyaka'da Errick McCollum 28 sayı, 8 asist, 3 ribaund ile maçın en değerli oyuncusu oldu. Jaylon Brown 11 sayı, 4 asist ile oynarken Vıtto Brown 11 sayı, 3 ribaund ile mücadele etti. Darüşşafaka'da Markel Starks 15 sayıyla mücadele etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.