TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#kadın cinayeti

kadın cinayeti haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, kadın cinayeti haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İzmir'de kadın cinayeti: İftar öncesi eşini bıçakladı Haber

İzmir'de kadın cinayeti: İftar öncesi eşini bıçakladı

Dün akşam saatlerinde Karabağlar ilçesine bağlı Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak'ta bulunan bir evde yaşanan olayda, Hamit Tarhan (58) ile karısı İpek Tarhan (64) arasında tartışma başladı. Tartışmanın hızla kavgaya dönüşmesiyle Hamit Tarhan, mutfaktan aldığı bıçakla karısını defalarca bıçakladıktan sonra evden ayrıldı. Çevre sakinlerinin gürültüyü duyarak polisi araması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, maalesef İpek Tarhan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cinayet kurbanı İpek Tarhan'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada, karısını bıçaklayarak öldüren cinayet şüphelisi Hamit Tarhan'ın polis merkezine giderek olayı itiraf ettiği ve teslim olduğu öğrenildi. Depremin ardından İzmir'e yerleşmişler Cinayet şüphelisi koca Hamit Tarhan, emniyette verdiği ifadesinde, eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu, tartışma sırasında karısının kendisine saldırıp küfür ettiğini ve bu esnada gözü dönerek karısını bıçaklamaya başladığını belirtmişti. Çiftin 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından Malatya'dan İzmir'e taşındığı, iki çocukları olduğu ve çocuklarından birinin İstanbul'da üniversite okuduğu bilgisi edinilmişti. Emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilen Hamit Tarhan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya'da karısını öldürüp kayıp ihbarında bulunan koca tutuklandı Haber

Konya'da karısını öldürüp kayıp ihbarında bulunan koca tutuklandı

Olay, 6 Temmuz 2023 Perşembe günü Akşehir’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 Temmuz günü Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Tayfur K. (36), kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 3 çocuk annesi eşi Bedriye Kılıç’ın (35) eve gelmediğini belirterek kayıp ihbarında bulundu. Bedriye Kılıç’ın kocası Tayfur K., katıldığı bir televizyon programında şüpheli konuşmaları sonrası memleketi Akşehir’e döndüğü otobüste otogar girişinde Konya Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Konya’da ifadesi alınmak üzere emniyete getirilen şüpheli Tayfur K., eşini yaşadığı tartışma sonrası boğarak öldürdüğünü daha sonra cesedi uçurumdan attığını itiraf etti. Yer gösterme yaptırıldı Daha sonra polis eşliğinde Akşehir’e götürülen Tayfur K. karısını öldürdükten sonra attığını belirttiği uçurumda yer göstermesi yaparak, savcıya olay anını anlattı. Akşehir Antalya yolu Cankurtaran Mahallesi yakınlarındaki uçurumda polis ekipleri de dron yardımıyla Bedriye Kılıç’ın cesedini aradı. Ayrıca olay yerine AKUT ve dağcılık ekipleri de gelerek uçurumdan aşağıya inip ceset arama çalışmalarına başladı. Tutuklandı Tayfur K. yer göstermenin tamamlanmasının ardından polis aracı ile karakola götürüldü. Polisteki işlemlerin ardından Akşehir Adliyesine sevk edilen katil zanlısı koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. Dağcılık ekipleri ve dron yardımı ile Bedriye Kılıç’ın cesedini arama çalışmaları sürerken, kadavra köpekleri getirilerek detaylı araştırma yapılacağı bilgisine ulaşıldı. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Konya'da korkutan deprem: 28/10/2023

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.