TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hülya Koçyiğit haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar kimdir? Gülşah Alkoçlar ne kanseri? Haber

Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar kimdir? Gülşah Alkoçlar ne kanseri?

Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Gülşah Soydan Alkoçlar'ın yaşamı ve film kariyeri merak konusu. Gülşah Soydan Alkoçlar, genç yaşta gerçekleştirdiği evlilik sonrasında oyunculuk kariyerine ara vermiş ve turizm sektörüne adım atmıştı. Gülşah Alkoçlar kimdir? Gülşah Alkoçlar kaç yaşında? Gülşah Alkoçlar’a dair merak edilenler haberimizde… GÜLŞAH ALKOÇLAR KİMDİR? Türk sinema oyuncusu Gülşah Soydan Alkoçlar, 24 Nisan 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu Hülya Koçyiğit ile futbolcu Selim Soydan'ın kızı olarak 24 Nisan 1969'da dünyaya geldi. 5 yaşında iken adına çekilen ilk çocuk filmi, Gülşah Film adına çekilen ilk çocuk filmi oldu. Gülşah Alkoçlar, aynı zamanda Gülşah Film’in en küçük oyuncusu oldu. 17 Ocak 1988'de Ender Alkoçlar ile evlendi ve 2 Aralık 1988'de ilk çocuğu Neslişah Alkoçlar'ı, 22 Temmuz 1993'te ise ikinci çocuğu Aslışah Alkoçlar'ı dünyaya getirdi. GÜLŞAH ALKOÇLAR NE KANSERİ? Gülşah Alkoçlar geçtiğimiz yıllarda göğüs kanserine yakalanmıştı. Ardından Alkoçlar, ‘Allah’a çok şükür kötü günler geri kaldı’ diyerek kanseri yendiğini duyurdu. GÜLŞAH ALKOÇLAR'IN KAÇ TANE ÇOCUĞU VAR? Gülşah Alkoçlar’ın 2 kızı bulunmaktadır. Neslişah Alkoçlar, 2 Aralık 1988’de dünyaya gelirken, Aslışah Alkoçlar ise 22 Temmuz 1993 tarihinde doğdu. GÜLŞAH ALKOÇLAR KİMİNLE EVLİ? Gülşah Soydan Alkoçlar, 1988 yılında Ender Alkoçlar ile dünya evine girmiştir. GÜLŞAH ALKOÇLAR FİLMLERİ •             1975: Gülşah •             1976: Gülşah Küçük Anne •             1977: İbo ile Güllüşah •             1986: Gülçiçek •             1986: Kader •             1989: Arkadaş •             1995: Süper Yıldız (TV dizisi)

Hülya Koçyiğit ile evli olan Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında? Selim Soydan hangi takımlarda oynadı? Haber

Hülya Koçyiğit ile evli olan Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında? Selim Soydan hangi takımlarda oynadı?

Türk futbolu ve Yeşilçam dünyasında tanınan ve bilinen önemli isimlerden biri olan Selim Soydan, aynı zamanda Hülya Koçyiğit ile evli olmanın yanı sıra, Türk sinemasının döneminin sevimli ve başarılı çocuk yüzlerinden biri olan Gülşah'ın babasıdır. Bu nedenle internet üzerinde sıkça araştırılan ve merak edilen isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Peki, Selim Soydan kimdir? SELİM SOYDAN KİMDİR? Eşref Selim Soydan, Türk eski millî futbolcu, spor yöneticisi, köşe yazarı ve film yapımcısı olarak bilinir. İstanbul'da 15 Kasım 1941 tarihinde doğan Soydan, aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesidir. Hülya Koçyiğit ile evliliği 5 Temmuz 1968'de gerçekleşmiştir ve 1971'de, 29 yaşında, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaptığı jübile ile futbol kariyerini sonlandırmıştır. Sporculuğunun yanı sıra Selim Soydan Hülya Koçyiğit ile kurdukları Gülşah Film Şirketi, birçok filmin yapımını ve dağıtımını üstlenmiştir. Futbol kariyerinde, 8 Temmuz 1961'de Fenerbahçe ile imzaladığı profesyonel sözleşme ile amatörlükten profesyonelliğe geçmiştir. Ayrıca, Telegol adlı futbol programında bir dönem yorumculuk yapmış ve 2013'te bu program sona ermiştir. Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde 2019'da başkan olan Nihat Özdemir'in yönetim kurulunda icra kurulu üyesi ve A millî takım sorumluluğu görevine getirilen Soydan, 2021'de bu görevinden ayrılmıştır. SELİM SOYDAN ASLEN NERELİ? Selim Soydan, 15 Kasım 1941 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. SELİM SOYDAN KARDEŞİ KİMDİR? Selim Soydan’ın kardeşi Ali Soydan’dır. Ali Soydan 1934 yılında dünyaya gelmiştir. SELİM SOYDAN KAÇ YAŞINDA? Türk eski milli futbolcu ve film yapımcısı Selim Soydan, 2024 yılı itibariyle 83 yaşındadır. SELİM SOYDAN’IN YAPIMCISI OLDUĞU DİZİLER NELER? Yapımcı olarak 1975: Bir Araya Gelemeyiz 1975: İşte Hayat 1975: Gülşah 1976: Şoför 1976: Gülşah Küçük Anne 1976: Darbe 1977: İstasyon 1977: İbo ile Güllüşah 1978: İyi Aile Çocuğu 1978: Evlidir Ne Yapsa Yeridir 1979: Almanya Acı Vatan 1979: Aşkı Ben mi Yarattım 1979: Şark Bülbülü 1980: Ben Topraktan Bir Canım 1980: Kır Gönlünün Zincirini 1980: Vazgeç Gönlüm 1982: Bir Yudum Mutluluk 1982: Gazap Rüzgârı 1983: Yaktı Beni 1983: Yıldızlar da Kayar 1984: Utanıyorum SELİM SOYDAN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI? Altyapı kariyeri 1956     Beşiktaş Profesyonel kariyeri 1959-1961         Beşiktaş 1961-1971         Fenerbahçe Millî takım kariyeri 1958-1958         Türkiye U-18 1959     Türkiye U-21 1962     Türkiye 1962-1967         Türkiye A2

Yeşilçam güzeli Hülya Koçyiğit kimdir, nereli? Haber

Yeşilçam güzeli Hülya Koçyiğit kimdir, nereli?

Sosyal medyanın ve sosyetenin önde gelen isimlerinden biri olan Aslışah Alkoçlar Demirağ, Instagram'daki son gönderisiyle dikkatleri üzerine çekti. Aslışah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit'e olan benzerliği konusunda ima ederek takipçilerinin dilinden kurtulamadı. Peki, Yeşilçam güzeli Hülya Koçyiğit kimdir? İşte Hülya Koçyiğit hakkında merak edilenler… HÜLYA KOÇYİĞİT KİMDİR? 12 Aralık 1947 tarihinde Yenikapı'da dünyaya gelen Hülya Koçyiğit, annesi 16, babası ise 22 yaşındaydı. Ardından diğer iki kardeşi Feryal ve Nilüfer dünyaya geldi. 1948 yılında Hülya Koçyiğit'in ailesi Bağlarbaşı'ndaki bir eve taşındı. Beş yaşında okula gitmek istediğini söyleyen Koçyiğit, o dönemde altı yaşında çocuklar okula alındığı için ailesiyle birlikte Kadıköy adliyesine başvurup yaşını büyütmek için hakimin onayını aldı. Böylece beş yaşında ilkokula başladı. İlkokul öğretmeninin dikkatini çeken Koçyiğit, dans edip şarkı söyleyerek sınıfındaki diğer öğrencilerle birlikte Medrano sirki ziyaretinde sahneye çıktı. Annesinin bir arkadaşı tarafından Ankara Devlet Konservatuvarı'nın bale bölümüne öğrenci alındığını duyan Koçyiğit, annesiyle birlikte imtihan için Galatasaray Lisesi'ne gitti. İngiliz jürisi önünde yapılan sınavda başarılı olan Koçyiğit, bale bölümüne kaydoldu. Ancak babası yatılı okumasına izin vermediği için annesiyle birlikte Ankara'ya gitti. Koçyiğit, Ankara'da bale bölümünün en küçük öğrencisi olarak dikkat çekti. İstanbul'a döndükten sonra İstanbul Şehir Tiyatroları'na giren Koçyiğit, okula devam ederken tiyatro ve bale eğitimine devam etti. Muhsin Ertuğrul'un dikkatini çeken Koçyiğit, daha iyi eğitim alması gerektiğini söyleyerek tekrar Ankara Devlet Konservatuvarı'na gönderildi ve tiyatro sahnelerinde daha deneyimli bir şekilde karşımıza çıktı. HÜLYA KOÇYİĞİT KAÇ EVLİLİK YAPTI? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Selim Soydan ile Hülya Koçyiğit, 5 Temmuz 1968 tarihinde evlenerek hayatlarını birleştirdi. Bu birliktelikten, 24 Nisan 1969 tarihinde Gülşah adında bir kızları dünyaya geldi. Hülya Koçyiğit'in Neslişah ve Aslışah adlarında iki torunu bulunmaktadır. Gülşah, küçük yaşlarda birkaç sinema filminde rol almıştır. Ayrıca Hülya Koçyiğit, bir dönem şarkıcılık da yapmıştır. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar ile hayatını birleştirmiştir. HÜLYA KOÇYİĞİT KAÇ YAŞINDA? Koçyiğit, 2024 yılı itibariyle 79 yaşındadır.

Hülya Koçyiğit, Denizli'de festivale katıldı Haber

Hülya Koçyiğit, Denizli'de festivale katıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Türk el sanatlarıyla uğraşan kadın girişimci ve kadın sanatkârların desteklenmesi, gelişmelerine yardımcı olunması, unutulmaya yüz tutmuş sanat ve zanaatların yaşatılması ve aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla gerçekleştirdiği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin açılış programı düzenlendi. Açılış programına Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Türk Sineması’nın usta ismi Hülya Koçyiğit, davetliler ve çok sayıda kadın girişimci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan açılış programında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne dek şehri daha ileriye ve güzele taşımak için altyapıdan üstyapıya, spor alanlarından parklara birçok alanda hizmet verdiklerini söyledi. Hizmetlerin içerisinde en güzelini kadınlara yönelik çalışmalar olduğunu belirten Başkan Zolan, “Kadınlarımıza yönelik sağlıklı bir yaşam adına en üst seviyede ücretsiz spor kursları düzenledik. Kurslarımızda pilates yapan kadınlar ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girdik. Hanımefendilerle ne yaparsak başarıya ulaşıyoruz” diye konuştu. Kadınlara her platformda pozitif farklılık yaptıklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, meslek edindirme anlamında 50’nin üzerinde açtıkları kurslar ile üretime katılımlarına imkan tanıdıklarını söyledi. Kadınlar bizim başımızın tacı Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak üreten kadınların el emeği, göz nuru eserlerini tüketicilerine doğrudan ulaştırmalarına imkan sağlayan El Emeği Pazarı’nı da hizmete aldıklarını ifade ederek, “Üreten kadınlarımızın imkanlarını artırmak için mikrokredi projesi başlatarak, üretimlerine de destek olduk. Ne taraftan bakarsak bakalım kadınlar bizim başımızın tacı, bizim gönlümüzün sultanı, çalışkan ve dayanıklısınız. İyi ki varsınız. Sizler olmasaydınız, bu dünyanın, hayatın anlamı olmazdı. Hem ülkemizin yükselişinde hem ailemizin bütün olarak ayakta kalmasında en üst seviyede gayret gösteren sizlersiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Dolu dolu bir festival Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler festivalin açılışını gerçekleştirdi. Tek tek stantları gezen Başkan Zolan, kadınlardan bilgi aldı. Kadınlara bol kazançlar dileyen Başkan Zolan bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Açılışın ardından Denizlililerle buluşan usta oyuncu Hülya Koçyiğit vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Böylesi önemli bir festivalde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Koçyiğit, “Bu güzel organizasyona emek veren ve festivalin düzenlemesine imkan sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 4 gün boyunca sürecek Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nde deneyimlerini paylaşacak usta oyuncunun söyleşisinin yanı sıra söyleşiler, konserler, Workshop (Çalışma Atölyesi) eğitimleri, ücretsiz sağlık taramaları ve kukla gösterileri de yer alacak. Festivalde kadınlar el emeği göz nuru eserlerini satışa sunuyor Kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarının ve el becerilerimizin korunarak sonraki nesillere aktarılmasının da hedeflendiği festivalde kadın üretici ve girişimcilerin ürünlerini sergileyeceği 250 stant yer alıyor. Türk el sanatlarından ev tekstili ve hazır giyime çok farklı el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği festivalde, ahşap işçiliği, bijuteri, bakırcılık, takı tasarım, dikiş, örücülük, geleneksel giysili bebek yapımcılığı, bıçakçılık, cam işçiliği, çömlekçilik, dericilik, dokumacılık, gümüşçülük, geri dönüşümden yapılmış süs eşyaları, minyatür objeler, sepetçilik, kozmetik, cilt bakımı, seramik işçiliği, çini, Türk süsleme sanatları (tezhip, hat, minyatür, ebru), tel kırma, nakış, iğne oyası gibi geleneksel Türk el sanatlarından örnekler bulunuyor. Ayrıca yöresel ev yapımı kuru gıda, pasta, salça reçel, turşu gibi gıdalar da festivalde alıcılarını bekliyor. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Denizli Öğrenci Kart’ta vize dönemi!

Uşak ModaFest kapılarını açtı Haber

Uşak ModaFest kapılarını açtı

Uşak Belediyesi bünyesindeki Kadın Koordinasyon Merkezinin düzenlediği ModaFest, açılış töreniyle başladı. Uşak Valisi Turan Ergün, Atapark Etkinlik Alanı'ndaki açılış töreninde, ModaFest'teki 64 standdan 60'ının yerel kadın esnafa ait olduğunu söyledi. Kadın girişimcilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergün, "Üreten, emek veren kadınlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz." dedi. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, festivalin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, festivalde birçok etkinliğin düzenleneceğini belirtti. Zaman zaman bu tarz etkinliklere yönelik eleştiriler olabildiğini ifade eden Çakın, şunları söyledi: "Ancak biz Uşak'ta kadın olmanın değerli olduğuna inanıyoruz. O yüzden yaptığımız hiçbir aktiviteden, çalışmadan, festivalden, etkinlikten pişman değiliz. Bundan sonra da İzmir'de, Eskişehir'de, İstanbul'da, Denizli'de, Afyonkarahisar'da ne bulabiliyorsanız ne görüyorsanız daha güzelinin Uşaklı hemşehrilerimize yakıştığına inanıyoruz. Bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Eğer siz 'ModaFest etkinliğimiz devam etsin.' derseniz, bütün eleştirilere kulağımızı tıkıyoruz ve her sene daha iyisini hayata geçirmek için çabalamaya, daha fazla imkân sağlamaya devam edeceğiz."  "BİZ KADINLAR, GÜCÜMÜZÜN FARKINA VARMALIYIZ" Sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit de protokol konuşmalarının ardından katılımcılara seslendi. Uşak'a daha önce de geldiğini belirten Koçyiğit, bu ziyaretinin de çok anlamlı olacağını dile getirdi. Koçyiğit, şunları kaydetti: "Biz kadınlar, kendi gücümüzün farkına varmalıyız. Unutmayın ki kadın üretendir, güçtür, mücadeledir. Emeğiyle, aklıyla, tarlada çalışan da Merkez Bankası Başkanı'mız da kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi değerini yaratan tüm kadınlar, toplumumuzun baş tacıdır. Girişimci ruhunuzdan beslenmeye hep devam edin. ModaFest ile bizi bir araya getiren, kadını her alanda destekleyen Uşak Belediye Başkanı'mız Sayın Mehmet Çakın'a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum." Koçyiğit'e Eşme kilimi ve Uşak tarhanası hediye edildi Daha sonra Hülya Koçyiğit ve protokol üyeleri festivalin açılış kurdelesini kesti. Koçyiğit'e, Eşme kilimi ve Uşak tarhanası hediye edildi. Ardından Koçyiğit ve protokol üyeleri festival alanındaki stantları gezdi. Koçyiğit, bir stantta kendisine ikram edilen yöreye özgü tarhana çorbasını içti. Açılış törenine, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz ve İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman da katıldı. Söyleşi ve kültür sanat aktivitelerinin de olacağı festival, 13 Mayıs'ta sona erecek. AA

Emiralem Çilek Festivali'nde ünlüler geçidi Haber

Emiralem Çilek Festivali'nde ünlüler geçidi

Kendine has tadı ve kokusuyla ünlü Emiralem Çileği’nin hasat mevsimi, 13’üncü Çilek Festivali ile kutlanacak. 20-21 Mayıs tarihlerinde “Çilek Tadında Festival” sloganıyla düzenlenecek olan festivale vatandaşları davet eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Üretici ve tüketiciyi direkt buluşturacağımız festivalimiz için, geçen yıl olduğu gibi yine çok güzel ve özel bir program hazırladık. Emiralem Gençlik Merkezi ve Düğün Salonu’nu da açacağımız festivalimizde ünlü sanatçıların vereceği konserlerin yanı sıra Yeşilçam aktör ve aktrisleri de Emiralem’de olacak. Çilek kokumuz tüm İzmir’i etkisi altına alacak. Tüm hemşehrilerimizi, güzel İzmirimizin ve ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımızı Menemen’deki birbirinden renkli görüntülerin ve yarışmaların olacağı Emirâlem Çilek Festivalimize bekliyoruz” dedi.  Menemen’de, bu yıl 13’üncüsü gerçekleşecek olan Emiralem Çilek Festivali heyecanı yaşanıyor. 20-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek festivalde; çocuk atölyelerinin yanı sıra, ‘En Güzel Çilek Bahçesi’, ‘En Güzel Çilek’, ‘En Güzel Çilekli Pasta’ yarışmaları gerçekleştirilecek. Yöre halkı, kurulan üretici pazarında iki gün boyunca çileklerini görücüye çıkaracak. Festival korteji, 20 Mayıs Cumartesi Günü saat 17.00’da düzenlenecek. Emiralem Dörtyol Kavşağı’nda başlayacak olan kortej, Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona erecek. Menemen Belediyesi’nin Emiralem’e kazandırdığı, düğün salonu, gençlik merkezi ve oyun parkı da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.  YEŞİLÇAM SANATÇILARI ve ÜNLÜ SESLER SAHNEDE Festival programı kapsamında ünlü isimler de çilek diyarı Emiralem’e gelecek. Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve Engin Çağlar gibi Yeşilçam’ın birbirinden değerli isimleri, cumartesi günü düzenlenecek söyleşide sevenleri ile buluşacak. Hemen ardından ise sevilen şarkıcı Sinan Akçıl, en güzel şarkılarını festival ziyaretçileri ile söyleyecek. Pazar günü ise düzenlenen yarışmaların ödül töreninin ardından Merve Özbey, şarkıları ile festival coşkusunu doruğa taşıyacak. ÇİLEK KOKUSU TÜM İZMİR’İ SARACAK Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, festival öncesi Emiralem halkı ve festival komitesi ile bir araya geldi. Yöre halkı ile festivalle ilgili istişarelerde bulunan Başkan Vekili Aydın Pehlivan, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bir program gerçekleştireceklerini ifade etti. Bereketli Menemen Ovası’nda çok önemli tarım ürünleri yetiştiğine dikkat çeken Pehlivan, “Bu tarım arazileri içerisinde Emiralem bölgemizde kendisine has kokusu ve tadıyla yetişen çilek, en değerli ürünlerimizden biri. Bu yıl 2 bin dönüm alanda 10 bin ton Çilek hasatı gerçekleştirmeyi bekliyoruz. Bu kapsamda hem bölge üreticisine sahip çıkmak hem çileğimizin tanıtımına katkıda bulunmak hem de üretici ve tüketiciyi aynı bölgede buluşturmak için 20-21 Mayıs tarihlerinde Emiralem Çilek Festivalimizi gerçekleştireceğiz. ‘Çilek Tadında Festival’ sloganıyla 13. kez düzenleyeceğimiz festivalimizde üretici, esnaf ve vatandaşımızın yüzü gülecek. Cadde ve sokaklarımız, iki gün boyunca çocuk atölyeleri, mutfak tadımları, müzik dinletileri  ve ünlü isimlerin katılacağı söyleşi ve konserlerle renklenecek. Festival coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm vatandaşlarımızı bu hafta sonu çilek diyarı Emiralem’e bekliyorum” diye konuştu.  HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.