TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#hamur

hamur haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, hamur haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada hamur görmek ne demek? Rüyada hamur yapmak ne demek? Haber

Rüyada hamur görmek ne demek? Rüyada hamur yapmak ne demek?

Rüyada hamur görmek ve rüyada hamur yaptığını görmek sık sık görülen rüyalardandır. Bakalım rüya yorumcuları rüyada hamur görmek ve rüyada hamur yapmak rüyalarını nasıl yorumlamışlar? RÜYADA HAMUR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? Rüyada hamur görmek; rüyayı gören kişinin kazancının aratacağına ve bolluk içinde yaşayacağına tüm maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sağlığının yerinde olacağına yorumlanır. Rüyada hamur yapan birini görmek, herkes tarafından sevilen bir insan olacağına ve insanların takdirini kazanacağına, insanlar tarafından saygı göreceğine, girdiği her ortamda adından iyi söz ettireceğine delalet eder. Rüyada hamur mayaladığını gören kişi yakınlarının maddi desteği ile işlerinin büyüyeceğine yeni girişimler bulunacağına ve malının artacağına işarettir. Hamurun kabarıp maya tutması ise, rüya sahibinin sağlık sorunundan kurtulacağına keyfinin yerine geleceğine, kendini toparlayıp eskisinden daha iyi olacağına ve mutlu bir hayat yaşayacağına bazen de hamurun maya tutmadığı için kabarmaması ise bir süre daha sıkıntı çekeceğine ve keyfinin kaçacağına delalet eder. Rüyada hamur görmek, rüya sahibinin mutlu olacağına, rahata ereceğine, kısmetinin açılacağına, işlerinin yolunda gitmesine, dert ve tasalarından arınacağına kötü günleri bir daha yaşamayacağına delalet eder. Rüya yorumcularının görüşüne göre kişinin rüyasında hamur görmesi, bahtının açılacağına, bereket ve bolluğa delalet eder. Rüyada hamur görmek, hem güzel hem de hayırlı şeylere işaret eder. Rüyasında hamur gören insanın sorunlarının çözüme kavuşacağına ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayal ettiği mal ve mülke kavuşacağına yakın zamanda evlenerek mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlatlar sahibi olacağına delalet eder. Rüyada hamur görmek, rüyayı gören kişinin helal ve bol kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca kimseye minnet etmeyeceğine sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının çözüme ulaşacağına ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder. RÜYADA HAMUR YAPMAK NE ANLAMA GELİR? Rüyada hamur yapmak; rüya sahibinin iyi işler yapacağına ve her daim arkasından güzel bahsedileceğine, itibarlı olmaya, kişinin yaşadığı her günün değerini bileceğine ve faydalı işler yapmak için uğraşacağına işarettir. Rüya sahibinin iş hayatında başarı elde etmek ve zirveye çıkmak için çok çalışacağına ve emek vereceğine yorulur. Aynı zamanda rüyada hamur yapmak rüya sahibinin hayatı boyunca kimseye boyun eğmeden, minnet etmeden yaşayacağı anlamına gelir. BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Rüyada bıçak görmek ne demek? Rüyada bıçaklanmak almak ne anlama geliyor?

Belediye Başkanı'nın desteğini alıp marka oldular Haber

Belediye Başkanı'nın desteğini alıp marka oldular

Yenipazar ilçesinde geçtiğimiz yıllarda üretim yapmak için bir araya gelen kadınlar, hemcinslerine örnek oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hem makine teçhizatı desteklemesi yapılan, hem de Halk Ege Et üzerinden yeni satış kanalı açılan kadınlar faaliyetlerini Yenipazar Kadın, Çevre, Kültür ve İşletme Kooperatifi olarak sürdürüyor. Elinin hamuru ile adeta ekonomiye yön veren kadınlar üretip kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. ''BAŞKAN ÇERÇİOĞLU OLMASA BU KOOPERATİF OLMAZDI'' Aydın’da yaşayan kadınların ilin coğrafi ve iklimi bakımından doğarken şanslı olduğunu Özlem Çerçioğlu gibi bir Büyükşehir Belediye Başkanı’na sahip olmaları dolayısıyla ise 2 kez şanslı olduğunu belirten Kadın Kooperatifinin Başkanı Fadime Özkan, desteklerinden dolayı ‘Topuklu Efe’ unvanlı Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’na müteşekkir olduklarını söyledi. “Başkan Çerçioğlu olmasa bu kooperatif olmazdı” diyen Başkan Özkan, “Sorumluluk sahibi bir insan için üretmek çok güzel bir duygu. Hele bir kadın veya anne için bu duyguyu yaşamak tarif edilemez. Yenipazar ve çevresinde çalışıp üretmek isteyen her kadın bu kooperatiften faydalanıyor. Artık bir marka olduk. Ürünlerimiz yoğun ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile hem üretim kapasitemiz arttı, hem de maliyet düştü. Önümüz yaz, çalışan veya kış hazırlığını kendisi yapamayan kadınlarımızın kış hazırlığını da sipariş üzerine yapıyoruz” diyerek kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. İHA  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.