TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#gasp

gasp haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, gasp haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da bir turisti önce gasp ettiler sonra... Haber

İstanbul'da bir turisti önce gasp ettiler sonra...

Bin Euro (yaklaşık 33 bin lira) nakit parası gasp edilen turist, kaçmaya çalışırken arkasından itilerek merdivenlerden düşürüldü. Ayağı kırılan turist, şikayet etmemesi için ambulansla hastaneye götürüldü. Ancak, arkadaşıyla iletişime geçemeyince gerçek ortaya çıktı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Taksim'deki olayda, Cezayirli turistler Ahmed L. ve İshak C.S., İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaparken bir kişi, "Otel mi arıyorsunuz?" diye sordu. Turistler, "Evet" cevabı verince, şahıs, "Size ucuz bir otel gösterebilirim" diyerek onları kandırıp bara götürdü. Ancak, içeriye girdiklerinde otel yerine gece kulübü olduğunu fark ettiler. Ahmed L., arkadaşını dışarı çıkarmak için çaba harcadı. İçeride tutulan İshak C.S., mekan çalışanları tarafından arandı ve cebindeki Bin Euro gasp edildi. Kaçmaya çalışan turist, mekan çalışanları tarafından itilerek merdivenlerden düşürüldü ve ayağı kırıldı. Mehmet K. adlı bir çalışan, turistin şikayetçi olmaması için ambulans çağırdı ve hastaneye götürüldü. Olayın detayları güvenlik kameralarına yansıdı. Arkadaşından haber alamayan turistin gerçek durumu ortaya çıktı. Tedavi altına alınan turistin yanında bulunan mekan tercümanları, gasp ettikleri parayı iade etmek için geri döndü. Ancak turistin arkadaşı Ahmed L., 2 gün boyunca haber alamayınca polise giderek arkadaşının kayıp olduğunu bildirdi ve yaşananları anlattı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, olayın gerçekleştiği mekana hareket etti. Polisler, mekanda bulunan garson Erdal G. (36) ve işletme yetkilisi Necat G.'yi (56) gözaltına aldı. Ardından hastaneye giden polis ekipleri, turistin yanında bekleyen tercümanlar Hüseyin S. (28) ve Mohamad A.'yı (26) sorguladı. Turistin ifadesi üzerine Necat G., Erdal G., Hüseyin S. ve Mohamad A. gözaltına alındı. Polis, devam eden çalışmalarda, turisti gasp edip ayağını kıranların hanutçuluk yapan İbrahim S. ile mekan çalışanları Mehmet K. ve Sabri C. olduğunu belirledi. Bu şüpheliler de yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli "gasp" ve "kasten yaralama" suçlarından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Yakalanan şahısların toplamda 117 suç kaydı bulunuyor. Erdal G.'nin 20, Hüseyin S.'nin 1, Necat G.'nin 12, Mohamad A.'nın 2, İbrahim S.'nin 7, Mehmet K.'nın 46 ve Sabri C.'nin 29 suç kaydı bulunmaktadır.

İstanbul'da pompalı tüfekle markete dalan gaspçılar neye uğradıklarını şaşırdı Haber

İstanbul'da pompalı tüfekle markete dalan gaspçılar neye uğradıklarını şaşırdı

Edinilen bilgiye göre, Sultangazi Yunus Emre Mahallesi 1395. Sokak’taki bir zincir markete önceki akşam kapanma işlemleri yapıldığı sırada ellerinde pompalı tüfek bulunan siyah maskeli 2 gaspçı geldi. Bir arkadaşları dışarıda çevreyi gözetlerken, 2 gaspçı kasanın olduğu bölüme gidip, sayım yapan kasiyerden paraları istedi. Bu sırada elinde paspasla gaspçıların yanına gelen bir çalışan, onlara karşı çıktı. Devriye ekipler ilçeyi ablukaya aldı Paraları alamayacaklarını anlayan 2 şüpheli hızla koşmaya başladı. Çalışan ise elinde paspasla pompalı tüfekli gaspçıları kovaladı. Hiçbir şey almadan kaçan gaspçılar için market çalışanları ihbarda bulundu. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, hemen geniş çaplı bir çalışma başlattı. İlçenin giriş çıkışları kapatılarak, şüpheli araç dakikalar içerisinde durduruldu. Yapılan kontrolde araçtaki kişilerin markete girenlerin eşkalleri ile aynı olduğu belirlendi. Pompalı tüfekler araçlarında bulundu İncelenen kamera görüntülerinde markete giren iki gaspçının Yusuf T. ve Can K. oldukları belirlenirken, onları kapıda bekleyen şahsın ise Samet Ç. olduğu tespit edildi. Araçta bulunan 5 şüpheli gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 2 pompalı tüfek, şapka ve eldivenler ele geçirildi. Şüpheliler, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bankadan para çeken vatandaşları GPS ile takip edip gasp ettiler Haber

Bankadan para çeken vatandaşları GPS ile takip edip gasp ettiler

Olay, Çankaya ilçesi Söğütözü Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Hırsızlar, bankadan yüklü miktarda para çeken vatandaşları araçlarına GSP yerleştirerek takip etti. GPS sayesinde bankadan para çeken vatandaşların yerlerini tespit eden gaspçılar, para dolu çantayı gasp ettiler. Polise başvuran vatandaş, işçilerin maaşını vermek için bankadan 10 bin 350 euro çektiğini, şirket ortağı ile görüşmek için akaryakıt istasyonu yanına geldiğinde araçtan inen bir şahsın elindeki çantayı çekmeye çalıştığını, alamayınca araçtan inen ikinci şahsın kendisine yumruk atarak darp ettiğini ve gasp edildiğini ifade etti. Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şüphelilerin Gürcistan uyruklu olduğu ve mağdurları takip ederek gaspı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Çete üyelerinin birçok araç değiştirerek farklı istikametlerde izlerini kaybettirmeye çalıştıkları, sahte pasaport çıkararak yurt dışına giriş çıkış yaptıkları da belirlendi. Çetenin ayrıca 16 Ağustos'ta İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bir döviz bürosundan 34 bin 500 dolarlık yağma olayını gerçekleştirdiği anlaşıldı. Şüphelilerin Afyonkarahisar’a ve oradan da Antalya’ya kaçtıklarının tespit edilmesi üzerine Türk ve Gürcistan uyruklu çete üyeleri, düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Vekil Ösen, Ankara ile İzmir arasındaki otoyolu sordu

Gasp etmek istediği kişi polis çıktı nereye kaçacağını bilemedi Haber

Gasp etmek istediği kişi polis çıktı nereye kaçacağını bilemedi

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Hacıkaplanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde Fevzi Çakmak Bulvarı’nda yürüyen Fevzi Ö., karşı yönden gelen İ.Ö.’nün önünü keserek para talebinde bulundu. Olumsuz cevap alması üzerine Fevzi Ö., arka cebindeki bıçağı çıkartarak tehditler savurdu. İ.Ö.’nün ise tehlike karşısında polis memuru olduğunu söylemesi ile gaspçı, arkasına dönerek koşar adımlarla bölgeden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, Fatih Mahallesi istikametine yaya olarak kaçan gaspçıyı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alındıktan sonra sağlık raporu için hastaneye götürülen Fevzi Ö., ifadesi alınmak üzere karakola getirildi. İfade işlemlerinin ardından Denizli Adliyesi’ne sevk edilen Fevzi Ö, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. “Polis olduğunu bilsem böyle bir şey yapmazdım” Fevzi Ö.'nün ifadesinde, “Karşı istikametten gelen, elinde el çantası olduğunu gördüğüm şahsın yolunu keserek ‘para verir misin, param yok’ dedim. Oda bana ‘yanımda param yok’ dedi. Bunun üzerine cebimde bulanan meyve bıçağını çıkararak gösterdim, maksadım biraz korkutup para almaktı. Sadece bıçağı korksun diye gösterdim. Bunun üzerine şahıs polis olduğunu söyleyerek silah çekti, bende bunun üzerine durdum, aynı cadde istikametinden Antalya yolu istikametine doğru koşarak kaçmaya başladım. Cadde üzerinde bulanan üst geçitten karşıya Fatih mahallesine geçtim ve orada da yine Antalya yolu istikametinde kaçmaya devam ettim. Kaçtığım istikametin karşısından Polis ekipleri gelerek beni durdurdular, hastaneden doktor raporu alarak beni polis merkezine getirdiler. Benim şahıs ile herhangi bir temasım olmadı, Ben bu şahsı tanımam. Şahsın polis memuru olduğunu bilmiyorum, polis olduğunu bilsem böyle bir şey yapmazdım” dediği öğrenildi. Bu haber de ilginizi çekebilir: Taraftar talep etti Denizlispor uyguladı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.