TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#fragman

fragman haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, fragman haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı yayınlandı! İnci Taneleri'nde bu hafta neler olacak? Haber

İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı yayınlandı! İnci Taneleri'nde bu hafta neler olacak?

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı... Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve aynı zamanda başrol Azem'e hayat vereceği yeni dizi İnci Taneleri'nin ilk bölümü ekranlarda yerini aldı. Bir pavyon kadınına hayat verecek olan Hazar Ergüçlü'nün dans performansının yer aldığı dizi tanıtımı izleyiciler tarafından oldukça ilgi gördü. Merakla beklenen dizinin 16. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Senaryosunu ve görsel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı, BKM yapımı dizi her Perşembe Kanal D'de... İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NE OLDU? 16 Mayıs Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 15. bölümünde Nehir, Azem'in karşısına çıkacak mı? Nehir ile Cihan yıllar sonra kavuşurlar. İki kardeşin birbirini bulması onlara tekrar hüzünlü hikayelerini hatırlatır. Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddeder. Reyyaz, Cihan’ı hızla yeni hayatına hazırlıyordur. Azem, Dilber’in hayatındaki sorunlara kayıtsız kalmasa da Dilber Azem’e hala kırgındır. Azem, Nehir’e ulaşabilmek için kızının yeni hayatına dair izleri takip ederken en büyük ipucunu hiç ummadığı anda yanı başında bulacaktır. İNCİ TANELERİ KONUSU Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır….  İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimler İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. İNCİ TANELERİ 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI İnci Taneleri dizisinin 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri 16. Bölümde ne olacak? İnci Taneleri dizisinin 16. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz. İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Aldatmak 70. bölüm fragmanı yayınlandı! Aldatmak 70. bölümünde neler olacak? Haber

Aldatmak 70. bölüm fragmanı yayınlandı! Aldatmak 70. bölümünde neler olacak?

Başladığı günden beri her bölümü heyecanla takip edilen Aldatmak dizisinin bu akşamki bölümü de merakla bekleniyor. Aldatmak 70. bölümünde neler olacak? İşte Aldatmak 70. bölüm fragmanı... ALDATMAK 69. BÖLÜMDE NE OLDU? Öz babasının gerçek kimliğini keşfeden Kahraman, annesiyle zorlu bir yüzleşme yaşar. Bu sefer de Sezai'yi babası olarak görmeye çalışan Kahraman, gerçek aile duygusunun kan bağından ibaret olmadığını anlayacaktır. Oltan'a karşı kozunu kaybeden İpek, gittikçe saldırganlaşmaya başlar. Kabus gibi günler atlatan Selin ve Tolga ise mutlu bir döneme yelken açar. Kayıp oğlunu araştırırken bir kez daha duvara toslayan Güzide, bir şeyler döndüğünden şüphelenmeye başlar. Sezai'nin yeni öğrendiği gerçekler Kadriye ile ilişkisini dönülmez bir yola sokar. Yaşanan gelişmeler karşısında sarsılan Sezai, yaşama sebebi olan Güzide'yi kaybetmemek için son bir mücadele vermeye hazırlanır. ALDATMAK KONUSU Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar. ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel  yer alıyor. ALDATMAK 70. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? Aldatmak 70. bölüm fragmanını izlemek için buraya tıklayınız.

Teşkilat 108. bölüm fragmanı yayınlandı! Haber

Teşkilat 108. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat, her Pazar saat 20:00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor… TEŞKİLAT 107. BÖLÜMDE NE OLDU? Annesini karşısında Katip olarak gören Ömer neye uğradığını şaşırır. Neslihan ile Ömer hiçbir şeyin tesadüf olmadığını anlar. Çünkü üstlendikleri görev beklediklerinden daha önemlidir. Ekip ateş altında kapana kısılmışken bir çıkış yolu arar. Bu sırada Gizemli Adam ve yoldaşları da düşmanlarla mücadele içindedirler. Ömer, annesinin anlattıkları gerçeklerle karşı karşıyadır. Öğrendikleri hem onu hem de Neslihan’ı yeni bir yola sürükler. Düşmanlarla karşı karşıya gelecekleri bu mücadelede yol göstericileri onları yalnız bırakmaz. TEŞKİLAT KONUSU Bir karanlık güç, Türkiye'ye karşı harekete geçer ve özellikle Türkiye'nin İHA ve SİHA programını hedef alan planlarını devreye sokar. Bu beklenmedik hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı, gizli bir ekip oluşturma kararı alır. Başarılı istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) liderliğinde kurulacak olan bu ekip, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi gizli operasyona katılacak ve başarı sağlamak için kağıt üstünde "resmi olarak" ölü olarak bilinmek zorunda kalacaktır. TEŞKİLAT OYUNCU KADROSU TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Nihat Alptuğ Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say, Mehmet Usta, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı gibi isimler Teşkilat isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. TEŞKİLAT 108. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI Teşkilat dizisinin 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Teşkilat 108. bölümde ne olacak? Teşkilat dizisinin 108. bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz. TEŞKİLAT 108. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Sandık Kokusu 23. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu'nda bu hafta neler olacak? Haber

Sandık Kokusu 23. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu'nda bu hafta neler olacak?

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, her Çarşamba saat 23:00’da izleyicileri ekran karşısına kilitliyor… SANDIK KOKUSU SON BÖLÜMDE NE OLDU? Sandık Kokusu'nun 22. Bölümünde; Hasan, gerçekleşen telefon konuşmasından sonra Karsu’ya bir şey belli etmemeye çalışarak kitapçıdan ayrılır. Süleyman’ın dediklerini yapmaktan başka çareleri yoktur. Atilla, Deniz’i almak için Süleyman’ın mekanına gider ve son bir sevkiyat için anlaşırlar. Sağ salim kurtulan Deniz, annesini daha fazla korkutmak istemediği için olanları söylemek istemese de yaşadığı travmayı daha fazla saklayamaz. Karsu bunu öğrendiğinde Atilla’ya tepkisi çok sert olur. Reha’ya olanları anlatmak zorunda kalan Karsu ondan hiç beklemediği bir darbe alacaktır.  SANDIK KOKUSU KONUSU Sandık Kokusu, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturuyor. Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız. SANDIK KOKUSU OYUNCU KADROSU Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Özge Özpirinççi (Karsu Çelik), Demet Akbağ (Filiz Çelik), Metin Akdülger (Atilla Saran), Necip Memili (Reha Özkan) gibi isimler Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. SANDIK KOKUSU 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI Sandık Kokusu dizisinin 23. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sandık Kokusu 23. Bölümde ne olacak? Sandık Kokusu dizisinin 23. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz. SANDIK KOKUSU 23. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Şahane Hayatım 28. Bölüm fragmanı yayınlandı! Şahane Hayatım'da bu hafta izleyicileri neler bekliyor? Haber

Şahane Hayatım 28. Bölüm fragmanı yayınlandı! Şahane Hayatım'da bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği Şahane Hayatım’ın yönetmenliğini Çağrı Bayrak yönetirken, senaryosunu Meriç Acem, yapım şirketini ise Ay Yapım üstleniyor. İşte Şahane Hayatım dizisinin 28. bölüm fragmanı... ŞAHANE HAYATIM EN SON BÖLÜMDE NE OLDU? Şebnemlerin elinden kaçan Didem, Aysel’in yanına gider. Bu defa elinde kanıtı da vardır. Gerçekleri öğrenen Aysel yıkılır. Onur, Melisa ve Şebnem’le yüzleşen Aysel zor bir kararın eşiğindedir. Şebnem ise Aysel’in gerçekleri öğrenmesinden sonra vicdani olarak rahatlamıştır. Mesut’la beraber yeni hayatına odaklanan Şebnem, hayatında yeni bir sayfa açmak üzeredir. Ta ki Didem onlara savaş ilan edene kadar! ŞAHANE HAYATIM KONUSU Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu dizi, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. ŞAHANE HAYATIM OYUNCU KADROSU FOX TV’de merakla beklenen Şahane Hayatım dizisinin oyuncuları kimler? İşte merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu… Hilal Altınbilek (Şebnem Gümüşçü), Onur Tuna (Mesut Öztürkmen), Yiğit Özşener (Onur Gümüşçü), Serkan Keskin (Nı̇yazı̇ Adalı), Nesrin Cavadzade (Melı̇sa Özsoy), Sumru Yavrucuk (Aysel Gümüşçü), Gökçe Eyüboğlu (Dı̇dem Özcan) ŞAHANE HAYATIM DİZİSİNİN 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? ŞAHANE HAYATIM DİZİSİNİN 28. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. Şahane Hayatım her Çarşamba saat 20.00’de FOX TV ekranlarında!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak? Haber

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin, yönetmenliğini Sedat İnci yönetirken, senaryosunu Serdar Özönalan, yapımını ise Akli Film üstleniyor. İzleyiciler yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fragmanı yayınlandı mı şeklinde arama motorlarında araştırmaya koyuldu. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fragman yayınlandı mı? İşte merakla beklenen yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yayınlanan 25. Bölüm fragmanı… KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ KONUSU Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde, Suriye ve Mısır Sultanlığı yapmış ve Eyyubiler devletini kuran Selahattin Eyyubi'nin yaşam öyküsü anlatılacak. Dizinin fragmanında, Kudüs'ün fethi ve ardından İslam aleminin yeniden yükselişine vurgu yapılmakta, Selahattin Eyyubi'nin "Kudüs fedakarlıktır" sözü ise ön plana çıkmaktadır. KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜMDE NE OLDU Selahaddin, Mevdud’u ele geçirmiş ve kurduğu bir tuzak neticesinde Bernard’la karşı karşıya kalabilmeyi başarmıştır. Beklenmeyen bir hamleyle Bernard, Selahaddin’in elinden kaçmayı başarır. Selahaddin, Bernard olmadan Dolat ve Sultan Nureddin’in huzuruna gider. Amacı Mevdud’u konuşturarak Dolat’ı durdurmaya çalışmaktır.   Mevdud suçlarını itiraf eder. Fakat Dolat, Mevdud’un şahitliğini kabul etmez. Hâlâ savaşmakta diretmektedir. Artık savaşın kaçınılmaz olduğu bir noktada Dolat’ı ikna edecek bir gelişme yaşanır. Karategin, yanında Gerard ile gelir. Dolat, İltutmuş’un katilinin Bernard olduğunu anlar. Tüm öfkesini Bernard’a yöneltir.   Selahaddin ve Sultan Nureddin, Dolat tehlikesini bertaraf ettikten sonra yönlerini Gazze’ye çevirirler. Lakin beklenmedik bir gelişme önlerini keser. Dolat’ın Bernard’a olan düşmanlığının kendisine de sıçrayacağının farkında olan Viktorya, elinde tuttuğu Gazze’yi Dolat’a verme kararı alır. Dolat, Selahaddin’in yeniden karşısındadır artık! Çünkü Selahaddin, haçlılara itimat edilmeyeceğini çok iyi biliyordur.   Gazze’yi ilm-i siyasetle ele geçiren Dolat, Bernard’dan intikamını da alabilecek midir? Bir kaçak derekesine düşmüş olan Bernard Gazze’yi nasıl geri alacaktır? Sultan Nureddin bütün oyunları aşikar olan Mevdud’a karşı nasıl bir hamle yapacaktır? Tüm bunların yanı sıra Gazze’yi fethetmek için yeniden harekete geçecek olan Bernard’ın tuzaklarını aşıp Gazze’yi fethedebilecek midir? KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ OYUNCU KADROSU Sabırsızlıkla beklenen yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi isimler Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor. KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 25. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI Dizinin son bölümünü severek izleyen seyirciler 25. bölüm fragmanını aratmaya koyuldu. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin 25.Bölüm fragmanını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz. KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 25. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Yargı 94. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Haber

Yargı 94. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Yapımcı Kerem Çatay'ın imzasını taşıyan ve Ali Bilgin'in yönettiği "Yargı" dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, her pazar ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimler paylaşıyor. YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE? Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır. YARGI 93. BÖLÜMDE NE OLDU? Yargı'nın 12 Mayıs 2024 Pazar günü yayınlanan 93. Bölümünde Ilgaz'ın kayıp olması, başta Ceylin olmak üzere herkesi büyük kedere sürüklüyor!  Ilgaz’ın, Yeliz’in peşine kararlı düşüşü, çok hızlı bir şekilde onu bir tuzağa doğru çekmektedir. Üstelik kurulan tezgahın hemen başında, kendisine has yöntemleri olduğunu herkesin bildiği ama bir türlü ete kemiğe büründüremedikleri bir psikopat durmaktadır. Ilgaz’ın gün boyu attığı her adımının üzerinden tekrar ve tekrar pür dikkat geçen Ceylin’i çok sıkıntılı zamanlar beklemektedir. Evde Ilgaz’ı soran ve sürekli sayıklayan bir Mercan vardır üstelik… Diğer taraftan da duruşma günü gelen Çınar için, içeriden çıkmasının anahtarı olan Dilan’ın bir an önce bulunması ve ifade için ikna edilmesi gerekmektedir. Yekta ise, Bülent’ı kıskıvrak yakalama planında ters köşe olmak üzeredir. İyice köşeye sıkışan ve artık hareket sırası kendisine geçen Yekta için tehlike çanları gürültüyle çalmaktadır. Kendi planında kararlılıkla ilerleyen Osman, son hamlesi için uğraşırken şiddetle duvara toslayacaktır. Ilgaz, ölümünün nasıl olmasını istediğini soran ve cevap isteyen katil ile burun burunadır. Adeta kendi ölümünün gözlerinin içine bakmaktadır. Sevdiklerinin yanında olmadığı bir dünyada her yanıt büyük bir manasızlık taşımaktadır. Seçimi onu hiç beklenmedik, sonu meçhul, herkesten uzak bir yolculuğa çıkaracaktır. YARGI 94.BÖLÜMDE NE OLACAK? Yargı 94. Bölüm Fragmanı yayında! Ilgaz'ın bulunamaması Ceylin'i ve sevdiklerini tedirgin ediyor! Ilgaz, tetikçi Nevzat tarafından bırakıldıktan sonra adadan kaçmanın planlarını yapar. Bu sırada Ceylinler de onu bulmanın yollarını aramaktadırlar. Olasılıkları değerlendiren savcı İclal, denizin ortasında olduğu bilgisi üzerine bir adada olabileceğinin ihtimalini düşünür. Ilgaz ise, denize atlayarak kurtulmak için son bir hamle yapar. YARGI 94. BÖLÜM FRAGMANI Yargı, yeni bölüm fragmanını haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz. YARGI 94. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kardeşlerim 129. bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim'de bu hafta neler olacak? Haber

Kardeşlerim 129. bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim'de bu hafta neler olacak?

Kardeşlerim dizisinin 129. bölüm fragmanı, izleyiciler için merakla beklenen bir dizi haline geldi. Birbirlerine et ile tırnak gibi bağlı olan bu dört kardeşin başına gelen olaylar ile dizi, her bölümde izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşan dizide her hafta olduğu gibi bu hafta da nefesler tutulacak. İlgiyle takip edilen dizide bakalım bu hafta dört kardeşi neler bekliyor... KARDEŞLERİM DİZİSİ 128. BÖLÜMDE NE OLDU? Polis tarafından gözaltına alınan Aybike ile Yasmin, büyük bir korkuyla karşı karşıya kalırlar. Duruma hemen müdahale eden Şevval ve Akif, Gökhan'ı gömdükleri yerde büyük bir şaşkınlığa uğrarlar. Süsen'le ayrılmalarının şokunu yaşayan Ömer'in, kolay kolay vazgeçmeye niyeti yoktur. Orhan'ın evinden ayrılan Ayten ile Cansu, Orhan'ı kıskandıracak bir yere yerleşirler. Hamile olduğunu öğrenen Nebahat, durumu Akif'le paylaşıp paylaşmamak arasında kalır. Ayaz'ın, Cansu'ya karşı beklenmedik hamlesi, Sarp'ın gözünü iyice döndürür. Ataman Koleji'nde sürpriz bir yarışma düzenlenirken, Tolga'nın taksisiyle pikniğe giden çocukları, dönüş yolunda hiç ummadıkları bir manzara karşılar. KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür. KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSU Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pekçok isim yer alıyor. Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Şeyma Korkmaz (Süreyya), Fatma (Ayşe Kökçü) ve Ayaz (Berk Bakioğlu) Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden. KARDEŞLERİM 129. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE KARDEŞLERİM DİZİSİNİN 129. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.