TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#fenomen

fenomen haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, fenomen haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir? Haber

Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

Kendi ifadesine göre tasavvuf ışığında eğitim veren uzman bir eğitimci olarak tanımlanan Eylem Amine Altunkaynak, kuantum ve bilinçaltı konularında seminerler düzenlemektedir. Eğitimlerin ücretli olmasına dair, "bir zamanımızı, emeğimizi satıyoruz" ifadesini kullanmış ve lüks yaşam tarzına yönelik eleştirilere "zaten belli bir ekonomik gücün üzerinde olan bir eşle evliyim" şeklinde yanıt vermiştir. Altunkaynak'ın seminerlerine olan talep, katılım ücretlerinin 57 bin TL'ye kadar çıkmasıyla dikkat çekti. Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir? PEÇELİ FENOMEN (Eylem Amine Altunkaynak) KİMDİR? Trabzon'un Of ilçesinde doğan ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nden 2006 yılında mezun olan Eylem Amine Altunkaynak, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünü de 2010 yılında tamamladı. Üniversite yıllarında psikoloji, insan davranışları ve kişisel gelişim alanlarına olan ilgisi nedeniyle bu konularda araştırmalar yapmaya başladı. Aynı dönemde bölgesel radyolarda kişisel gelişim programları hazırlayıp sundu ve 2009 yılında evliliğiyle birlikte eğitimine ara verdi. Bu süreçte 3 çocuk annesi oldu. 2015 yılında kızının disleksi tanısı alması üzerine disleksi konusunda farkındalık oluşturmak için çaba harcamaya başladı. Başarılı ve başarısız çocukların altında yatan sebepleri araştırdı, bilinçaltı eğitimleri ve kuantum fiziği alanındaki araştırmalara yöneldi. Bu konularda çeşitli kurumlardan akademik eğitim aldı. Türkiye'de spiritüel konuları Kur'an-ı Kerim ışığında anlatan ücretsiz Whatsapp grupları kurarak dünya genelinde bir ilki gerçekleştirdi. "Gelişim Devam Ediyor" adlı 10'un üzerinde Whatsapp grubu ve 20.000'i aşkın Telegram grup üyesi ile binlerce bayana ulaştı. Hanımlara özel eğitim ve seminerler düzenledi, 2500'den fazla uzman eğitmen hanım yetiştirdi. Kendi geliştirdiği "Eylem Amine Altunkaynak Sistemi Bilinçaltı Temizliği Eğitimi"ni oluşturdu ve sosyoloji alanındaki uzmanlık eğitimine devam etmektedir.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir? Haber

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir?

Sosyal medyada yayınladığı içeriklerle adını geniş kitlelere duyuran Kerimcan Durmaz, DJ olarak sergilediği performanslar ile de çok konuşuldu. Kendi adını taşıyan kozmetik markasıyla da iş hayatına adım atan Durmaz, kimi çevreler tarafından çok sevilirken kimi çevreler tarafından da antipatik biri olarak nitelendirildi. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz hakkında merak edilenleri, sizin için derledik. Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'un Sarıyer isimli ilçesine bağlı Yeniköy Semti’nde dünyaya geldi. Annesi ev hanımı, babası ise restoran işletmecisi olan Durmaz'ın iki ablası bulunmaktadır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Azerbaycan’ın Bakü şehrine giderek makyörlük yapmaya başladı. 2015 yılında Periscope ve Snapchat gibi platformlara yüklediği videolarla sosyal medya dünyasına adım attı. Daha sonra İstanbul'a dönen Durmaz, DJ olarak kariyerine devam etti. Aralık 2016'da başlayacak bir sinema filminde başrol teklifi aldı. 2016-2017 yayın döneminde TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Kerimcan Durmaz, 30 Kasım 2016'da Samsun'da sahne aldığı bir mekanda cinsel yönelimi nedeniyle şiddet gördü ve yaralandı. Bazı köşe yazarları tarafından sadece cinsel yönelimi nedeniyle ünlü olduğu ve eşcinselliği "tek tipleştirdiği" gerekçesiyle eleştirildi. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlar nedeniyle de tepki çeken Kerimcan Durmaz hakkında COVID-19 sürecinde Instagram'dan yaptığı bir paylaşımda 65 yaş üstü kişilere yönelik sözleri nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Son zamanlarda kendi adını taşıyan bir kozmetik markası çıkardı ve bir şarkı üzerinde çalıştığını duyurdu. 27 Aralık 2020'de ilk teklisi Peşimde’nin kapağını Instagram üzerinden yayınladı ve ardından 3 yeni şarkısını daha piyasaya sürdü. Şu anda YouTube'da videolu içerikler üretmeye devam etmektedir. Kerimcan Durmaz kaç yaşında? 1994 yılında dünyaya gelen Kerimcan Durmaz, 29 yaşındadır. Kerimcan Durmaz’ın burcu ne? Kerimcan Durmaz, Akrep burcudur. Kerimcan Durmaz Instagram hesabının adı nedir? Kerimcan Durmaz, “kerimcandurmaz” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor. Kerimcan Durmaz şarkıları 2021 – Peşimde 2021 – Vida Loca 2022 – K M N? 2023 – Bedel

PuCCa kimdir? PuCCa’nın gerçek adı ne? Haber

PuCCa kimdir? PuCCa’nın gerçek adı ne?

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen internet fenomeni PuCCa kimdir? Attığı tweetler ve yazdığı blog yazıları ile kısa sürede geniş çevreler tarafından tanınan bir yazar haline gelen PuCCa’nın gerçek ismi ve hayatıyla ilgili bilgiler merak konusu oluyor. PuCCa hakkındaki bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik. PuCCa kimdir? PuCCa kullanıcı adı ile milyonlarca kişinin hafızasına katılan internet fenomeninin gerçek adı Selen Pınar Işık’tır. 3 Haziran 1987 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen PuCCa, 8 yaşındayken anne ve babasının boşanmasıyla zorlu bir süreç geçirdi. Bir süre annesiyle yaşadıktan sonra, üvey babasından şiddet görmesi nedeniyle kız kardeşiyle birlikte babasının yanına taşındı. Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olan PuCCa, üniversite eğitimi için İzmir'den Ankara'ya gitti. PuCCa nasıl ünlü oldu? Üniversite yıllarındayken küçük bir radyo programı yaptı ve daha sonra televizyon kanallarında montaj işleriyle ilgilendi. Radyo Televizyon Sinema ve Gazetecilik bölümlerinde eğitim alan PuCCa, aynı dönemde blog yazarlığı da yaptı. Twitter'da yazılar yazarak deneyim kazanan ve adını kısa sürede geniş bir kitleye duyurdu. 2010 yılında blog yazılarını kitaplaştırma kararı aldı ve “Küçük Aptalın Büyük Dünyası” adlı kitabını yazdı. İlk kitabı 2014 yılında “Hadi İnşallah” adıyla sinemaya uyarlandı. İlk kitabının başarısının ardından 2011'de "Ve Geri Kalan Her Şey", 2012'de "Allah Beni Böyle Yaratmış", 2013'te "Ay Hadi İnşallah!", 2015'te "O Adam Buraya Gelecek", 2016'da "PuCCa Günlük - Pembe" ve "PuCCa Günlük - Siyah", 2017'de "Şimdi Biz Neyiz?", 2019'da ise "Peki Ya Şimdi?" adlı kitapları okurla buluşturdu. PuCCa Instagram hesabının adı nedir? PuCCa, “puccito” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyıor. PuCCa neden ceza aldı? PuCCa’nın 2018 yılında attığı bir tweet nedeniyle evi arandı. Bu tweetinde oğlu Batı'yı kastettiğini ifade etmesine rağmen hakkında terör örgütüne halkı isyana teşvik etme gibi suçlamalar yönetilen PuCCa, aynı yıl içinde uyuşturucu kullanımını özendirmek suçlamasıyla tutuklandı. 2019 yılında görülen davada önce 7 yıl, daha sonra 5 yıl 10 ay hapis cezasına ve 66 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı. PuCCa’nın oğluna ne oldu? PuCCa ismiyle geniş bir kitle tarafından tanınan Selen Pınar Işık’ın oğlu Batı, geçtiğimiz sene üçüncü kattan düşerek hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan Batı, süreç içerisinde iyileşerek eski sağlığına kavuştu.

Afyon'lu fenomen çiftçinin şiveli esprileri beğeni topluyor Video Galeri

Afyon'lu fenomen çiftçinin şiveli esprileri beğeni topluyor

Afyonkarahisar'ın Karaarslan köyünde yaşayan 22 yaşındaki Kemal Çelik isimli genç, çiftçilik ve hayvancılık yaparken tanıştığı sosyal medya sayesinde fenomen oldu. Kısa sürede 1 buçuk milyona yakın kişinin takip ettiği biri haline gelen Çelik, her ne kadar ünlü olsa da tarım ve hayvancılıktan vazgeçmiyor. YÇRESEL LEZZETLERİ ŞİVEYLE TANITIYOR Ailesiyle birlikte bin nüfuslu köyde yaşayan Çelik, çektiği videolarla kısa sürede milyonlarca insanın beğenisini topladı. Videolarında Afyonkarahisar'ın yöresel lezzetlerini de kendine has konuşmasıyla tanıtan Çelik, önüne farklı fırsatlar çıksa da köy yaşantısını terk etmeyi düşünmüyor. Milyonlarca insanın takip ettiği ünlü bir fenomen haline gelen Kemal Çelik, tarlasının hemen yanına kurduğu küçük bir kulübede sosyal medya takipçileriyle buluşuyor. Zaman zaman tarlada yaptığı işleri, kimi zaman da hayvanlarıyla ilgilendiği anları takipçileriyle paylaşan Çelik, eğlenceli ve hareketli kişiliği ile dikkatleri çekiyor. Kemalokko olarak tanınan 22 yaşındaki gencin kullandığı yöresel ağızla yaptığı espriler ise zaman içinde klişe haline gelerek dilden dile yayılıyor.     İNSANLAR KÖY YAŞANTISINI MERAK EDİYOR Tarım ve hayvancılık mesleğinden vazgeçmeyeceğini söyleyen Kemal Çelik, şöyle konuştu:  “22 yaşındayım. Afyonkarahisar’ın bin nüfuslu Karaaslan köyünde yaşıyorum. Çiftçilikle uğraşıyorum. Ayrıca sosyal medyaya girdim. Hep merakım vardı zaten eskiden beri. Bu şekilde hayatımı devam ettiriyorum. Her gün tarlada kendi işim oluyor. Kendi işimi yaparken boş vakitlerim olduğu zaman video çekiyorum. Onları sosyal medyada paylaşıyorum. Hep merakım olduğu için ben de yapabilir miyim diye düşünürken eğlencesine girdiğim platformda paylaştığım videolar konuşmamadan ve samimiyetimden dolayı böyle bir ilgi gördü. Çok beğenildi. İnsanların yorumları beni çok mutlu etti. Ben de hem kendi işimi yapıp hem de sosyal medyayı iş haline dönüştürdüm. İnsanlar benden sürekli video bekledi. Sürekli izlediler, sevdiler. Hiç kötü tepkiler almadım. Ben de sürekli devam ettirdim. Bu8 şekilde ilerletiyorum. İnsanlar böyle köyde nasıl bir yaşam olduğunu hep merak ettikleri için ben hep köyde video çekiyorum. Sucukla, patatesle, haşhaşla, lokumla, Afyon’da meşhur olan şeyleri yiyip içiyorum. Bu insanların hoşuna gidiyor. Çok beğeni topluyor. İnsanlar buna belki hasret, özlem duyuyor. O yüzden çok beğeniyorlar. Güzel yorum yapıyorlar. Ben de o şekilde devam ettirmeye çalışıyorum.”

Hastanede Tiktok yayını açan fenomene doktordan sert tepki Haber

Hastanede Tiktok yayını açan fenomene doktordan sert tepki

Olay, geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşandı. Alınan bilgiye göre, Tiktok'ta yayınlar yapan Bekircan Kartal (22), mide bulantısı için Avcılar Vera Tıp Merkezi'ne başvurdu. Hastanede serum takılan Kartal, iyi olduğunu takipçilerine duyurmak için canlı yayın başlattı. İddiaya göre, bu esnada Bekircan Kartal'a takılan serumdan kan akmaya başladı. Duruma tepki gösteren Kartal, hastanedeki doktora ne kadar ödeme yapması gerektiğini sordu. Kartal'a serum için 730 TL ödeme yapması gerektiği söylendi. Fiyatı yüksek bulan Kartal, ödemeyi polis eşliğinde ve evrakları görerek yapmak istediğini iletti. İddiaya göre, bu sözler karşısında öfkelenen doktor, Bekircan Kartal'a tokat ve tekme atıp küfür etti. Olayla ilgili konuşan Bekircan Kartal, "Serumumu 10 dakikada bitirtip canlı yayını bitirmemi istedi doktor. Hastaneden gitmemi istediler. Kocaman bir serum 10 dakika içinde o kadar çabuk bitemez" dedi. Serum için yüksek bir fiyat istendiğini söyleyen Kartal, "Ben de bunu polis ve sağlık bakanlığı elemanlarıyla verebileceğimi söyledim. Sonra doktor sinirlendi ve aileme, şahsıma küfür etti. Sırtıma tekme ve yüzüme tokat attı. Canlı yayını kapatmamı istedi, telefonuma vurdu. Olay yerine polis geldi ama hastane içindeki kamera görüntülerini silmişler ve E-nabız'dan baktım doktorun ismini değiştirip kadın bir isim yazmışlar" ifadelerini kullandı. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- İstanbul'da düzenlenen kongrede gen tedavisi konuşuldu

Fenomenler, İstanbul'un göbeğinde birbirine girdi Haber

Fenomenler, İstanbul'un göbeğinde birbirine girdi

Sosyal medyada yayınlanan bir evlilik yarışmasında tanınan Batuhan Boz ve Oğulcan Yılmaz, Nişantaşı’nda bir kafede karşı karşıya gelince ortalık karıştı. Aralarında daha önce husumet olduğu iddia edilen ikili arasında çıkan tartışma tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavga anı kameralara yansıdı. Polis tarafları gözaltına aldı. Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 15.40 sıralarında Şişli Nişantaşı’nda meydana geldi. İddiaya göre fenomen bir evlilik yarışmasında tanınan Batuhan Boz, aralarında husumet bulunan Oğulcan Yılmaz tarafından Şişli Nişantaşı’nda bulunan bir kafeteryaya davet edildi. Yumruk, tekme, masa ve sandalyeler havada uçuştu Kafeteryaya arkadaşı Barkın Şerefhan ile birlikte giden Batuhan Boz, burada Oğulcan Yılmaz ve yanındaki kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradı. Batuhan Boz ve arkadaşı, kalabalık grup tarafından dakikalarca darp edildi. Kavga kafedeki müşteriler tarafından güçlükle ayırıldı. Tekme, yumruk ve sandalyelerin havada uçuştuğu anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kavgada cep telefonunun kalındığı iddiası Kavga sonrası arkadaşıyla birlikte darp raporu alan Batuhan Boz, emniyete verdiği ifadede yaklaşık 70 bin lira değerinde cep telefonunun çalındığını iddia etti. İhbar üzerine gözaltına alınan taraflar emniyete götürüldü. Oğulcan Yılmaz ise Batuhan Boz'a ait olduğu öne sürülen telefonu polise teslim etti. Oğulcan Yılmaz ve diğer saldırganlar hakkında “Kasten Yaralama”, “Tehdit ve Hakaret” suçlarından adli işlem yapıldı. Taraflar ifadeleri alınması sonrasında savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İstanbul'da estetik operasyon can aldı iddiası

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.