TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#düğün salonu

düğün salonu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, düğün salonu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bergama Belediyesi Düğün Salonu açıldı Haber

Bergama Belediyesi Düğün Salonu açıldı

Ayaskent Düğün Salonu’ndaki açılışta konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Bugün mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü yaşıyoruz. Cumhuriyetin kuruluşunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bizler Bergama için yaklaşık 4.5 yıldır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bergama için önemli olan hizmetleri kentimize kazandırdık. Bugün onlardan bir tanesi olan Bergama Belediyesi Ayaskent Düğün Salonu’muzu Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bugünlerde sizlerle beraber açmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Buna benzer birçok eseri de Bergama’mıza kazandırdık. Tarihin her döneminde çok büyük bir öneme sahip olan Bergama son yıllarda maalesef geri kalmıştı. Geldiğimiz günden itibaren şehrimizin doğalgaz sorunundan sağlık ve spor tesislerine, sosyal tesislerine çok büyük bir yatırım yaptık. İçinde bulunduğumuz tesis Ayaskent Düğün Salonu’muza Bergama merkez mahallelerde oturan vatandaşlarımız da çevre mahallelerde oturan vatandaşlarımızda buraya talep oluşuyor. Merkez mahallelerimiz dışında  119 kırsal mahallemiz bulunuyor. 2023 yılı içerisinde her mahallemize ulaşmaya çalıştık. Bergama coğrafyasıyla gerçekten çok büyük bir ilçe, İzmir’in en geniş ilçesi. Ormanları, ovaları, sanayisi ve bundan sonra gelişecek olan sanayi ve ticaret atılımlarımızla Bergama’nın kaderini değiştiriyoruz. Serbest Bölge, Organize Sanayi Bölgesi, liman arkası endüstri bölgesi ete kemiğe büründü ve çok yakında bacalar tütmeye başlayacak ve Bergama’nın kaderi çok daha farklı hale gelmiş olacak. Açılışlara hergün yeni bir tesisi ekliyor, yeni açılan Bergama Belediyesi Ayaskent Düğün Salonu’muzun tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” AYASKENT HALKINDAN TEŞEKKÜR Ayaskent mahallesi adına konuşan Muhtar Barış Güngör; “Sayın Bergama Belediye Başkanımızdan göreve geldiğimizde 3 talebimiz olmuştu. Bozuk yollarımızın düzeltilmesi, gençlerimiz için halı saha ve düğün salonu yapımı, Başkan bey ilk önce yollarımızı düzeltti, halı sahamızı yaptı ve bugün düğün salonumuzu açtı. Bergama Belediye Başkanımıza mahallemize verdiği emekler ve yatırımlar için çok teşekkür ediyorum. Artık düğün, nişan ve sünnet merasimleri için merkeze gitmek zorunda kalmayacak kendi mahallemizde kutlayacağız. Daha şimdiden yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Kendi mahallemiz dışında etrafımızdaki mahallelerden de yoğun talep alıyoruz. Bu tesisi mahallemize kazandırdığı için Bergama Belediye Başkanımız Hakan Koştu’ya buradan tüm kalbimle mahallemiz adına teşekkür ederim” dedi. BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bergama’da bir ilk daha gerçekleşti

Musul'daki düğün salonu yangınından sağ kurtulanlar o anları anlattı Haber

Musul'daki düğün salonu yangınından sağ kurtulanlar o anları anlattı

Musul'da düğün salonunda çıkan yangında ölenlerin ve yaralananların yakınları, yangının çıkma anını ve yaşadıklarını anlattı. Yangından sağ kurtulanlardan Amir Abdu, düğüne biraz geç geldiklerini ve içeriye girdikten sonra kapıya yakın bir yere oturduklarını söyledi. "Havai fişeği yakar yakmaz tavana fırladı, tavan aniden alev aldı" Abdu, "Biz salona girdikten kısa bir süre sonra havai fişeklerini getirdiler. Havai fişeği yakar yakmaz tavana fırladı, tavan aniden alev aldı ve tüm salon alev aldı. Kendimizi dışarı zor attık, etraftaki herkes yaralandı. Ben yaralanmadım ama eşim yaralandı. Çoluk çocuk herkes yaralandı." dedi. Facia anlarını yaşayan Sleva Hamokan da halaydan sonra gelin ve damadın dans edecekleri sırada havai fişeklerin patlatıldığını ve kıvılcımların önce perdeleri tutuşturduğunu ve bir anda salonu alevlerin sardığını söyledi. "Kapıyı zorla kırdık ve çıktık" Çok büyük bir facia yaşadıklarını dile getiren Hamokan, yaşadığı dehşet anlarını şu sözlerle anlattı: "Her yer alev aldı, kapıdan çıkamadık, içeride mahsur kaldık. Kapıyı zorla kırdık ve çıktık. Yaralıları ve cesetleri çıkaramadık. Gelen ambulanslardan biri de kaza yaptı." Olaya tanıklık eden Lüey Bünyamin de düğünde bir anda salonun her bir tarafını alevlerin sardığını, itfaiye, sivil savunma, istihbarat, polis ve askerin olay yerine geldiğini ifade etti. "Çok büyük bir facia" Akrabalarından yaralananların olduğunu dile getiren Bünyamin, çok büyük bir facia yaşadıklarını, ambulansların gelmediğini ve cesetleri çıkaramadıklarını söyledi. Bünyamin, yangında iki yakın akrabasının öldüğünü ve birçok kişinin durumuyla ilgili henüz bilgi alamadıklarını belirtti. Olayda 66 yaşındaki kayınvalidesini kaybeden Adra Tamır, yangın sırasında salonda olduklarını ve çocuklarını zor kurtardığını söyledi. Alevlerin saniyeler içinde salonun her yerine yayıldığını aktaran Tamır, yaşlı kayınvalidesini kurtaramadıklarını ifade etti. Irak İçişleri Bakanlığı İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Ortak Operasyonlar Komutanlığı Güvenlik Medya Ağı Başkanı Saad Maan, Musul'a bağlı Hamdaniye ilçesinde bir düğün salonunda çıkan yangında 93 kişinin ölüğünü, 100 kişinin yaralandığını duyurmuştu. Havai fişekler nedeniyle çıktığı bilgisi basına yansıyan yangın esnasında, düğün salonunda yaklaşık 800 kişinin bulunduğu ifade edilmişti. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Sigara nasıl bırakılır? Sigara bırakmada başarının sırrı nedir?

Denizli’nden evlenecek çiftlere düğün desteği Haber

Denizli’nden evlenecek çiftlere düğün desteği

Gerçekleştirilen hizmetler ile ilçenin çehresini değiştiren Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi’nde yapımı tamamlandı. Kentteki düğün salonu ihtiyacını karşılayacak olan 600 kişilik kapasiteye sahip “Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu” Merkezefendili konuklarını ağırlamak için hazır hale geldi. Bu projeyle birlikte Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’nda çiftler en mutlu günlerinde, uygun fiyatla, şık ve nezih bir ortamda düğünlerini yapabilecek. Düğün salonu 11 bin TL’ye hizmet verecek. Evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere rahat nefes aldırmak için Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’nu 11 bin TL’den hizmet verecek. İkramlı fiyatlandırmanın içerisinde ayrıca kurabiye, yaş pasta, içecek ve müzisyen bulunuyor. “Çiftlerin yanındayız” Denizli'de ve Merkezefendi'de yaşayan vatandaşlara güzel haber verdiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Daha önce Sümer Mahallemizde evlenmek isteyen çiftlerimiz için Nergis Toplantı ve Düğün Salonumuzu açmıştık. Bu salonumuz gerek fiyatı gerekse modern yapısıyla her gün dolup taşıyor ve bir ömür boyu mutluluğa adım atan çiftlerimizin düğün sorununu ortadan kaldırıyor. Buraya talep artınca ekibimizle birlikte burada hemen yeni bir proje üzerinde kolları sıvadık ve ortaya harika bir kır düğün salonu çıktı. İkramlıkları, müzisyenleri ve her şeyden önemlisi bu ekonomik zor şartlara rağmen sadece 11 bin Türk Lirası fiyatıyla 'Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu'muz artık hizmetinizde. Merkezefendi Belediyesi her şart ve koşulda, her zaman dertlere derman olacak dedik ve projelerimizi vatandaşlarımızın derdine derman olsun diye hayata geçirdik. 'Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu'muz hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden evlenecek olan tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu. İHA 

Düğün salonu fiyatları cep yakıyor Haber

Düğün salonu fiyatları cep yakıyor

YAREN ELMAS GÜZELKAN Yazın gelmesiyle düğünler başladı. Ekonomide yaşanan sorunlar, enflasyonun artması düğün salonları fiyatlarını da vurdu. Artan maliyetler düğün salonlarının fiyatlarını da artışa geçirdi. Evlenecek çiftler düğün yapmakta zorlanıyor. Hal böyle olunca düğün salonu işletmecileri de bu durumdan dolayı yakınıyor. Gözde Kır Düğün Salonu İşletme Müdürü Yusuf Gög, “Geçtiğimiz seneleri baz aldığımızda talepler biraz daha düşük” dedi. HAFTA İÇİ FİYATLARDA DEĞİŞİKLİK Düğün salonları fiyatlarında fahiş bir artışın yaşanıp yaşanmadığına ilişkin açıklamalar yapan Yusuf Gög, “Fiyatlarımızda fahiş bir artış yok nedeni ise hizmetlerimizde kola, pasta, girişlerde volkan meşaleler yakıyoruz. Onların fiyatları arttıkça ister istemez bizimde fiyatlarda oynamamız gerekiyor. Evlenecek bir çift bizim salonumuzu tutmak isterse minimum 300 kişiyi baz alarak fiyatlandırma sağlıyoruz. 300 kişilik fiyatlandırmamız da hafta içi 20 binden başlatıyoruz. Bu fiyatın içinde de pastası, meşrubatı, girişlerde volkan, genel süsleme, orkestra her şey dahil olarak fiyat veriyoruz. Hafta sonu da yine her şey dahil 30 binden başlayan bir fiyatlandırmamız var” diye konuştu. TALEPLER DÜŞÜK Düğün salonları için gelen zamların müşteri oranını etkilediğine ilişkin konuşan Gög, “Geçtiğimiz seneleri baz aldığımızda, örneğin 2017-2018 yıllarına göre talepler biraz daha düşük. Hayat şartları ve ekonomiyi göz önünde bulundurduğumuzda talepler bir tık düşüşe geçti. 2016’da 200-250’ye yakın düğün yaparken geçen yıl ve bu yıla baktığımızda 120-130 civarında sezonda düğün yapıyoruz. Düğün sektöründe cuma, cumartesi, pazar hafta sonu olarak geçer. Bizde genel olarak hafta sonu yaptığımız düğünlerden daha çok kazanıyoruz. Hafta içi yaptığımız düğünlerle kıyasladığımızda fiyat farkı olarak 5 bin TL arası oynama oluyor. Misal vereyim düğün sahibi hafta içi yapacağı düğün için 300 kişi geleceğiz deyip o kişi sayısında gelmeyip daha az misafir getiriyor. Kişi sayısında azalma hafta içi bizim maliyetimizi kurtarıyor. Hafta sonu olan düğünlerde gelecek misafirler için ertesi gün tatil olduğundan tutulan kişi sayısı kadar katılım sağlanıyor. O yüzden de hafta içi ve hafta sonu fiyatlandırmalar değişiyor. Ekonomideki sıkıntılar nedeniyle hafta içi yapılan düğünlerin fiyatı daha düşük olduğu için hafta içine talep biraz daha arttı” açıklamaları yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.