TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#DOLUNAY

DOLUNAY haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, DOLUNAY haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

1 Ağustos Kova Dolunay'ı ve burçlara etkisi Haber

1 Ağustos Kova Dolunay'ı ve burçlara etkisi

Benen Topbaş'ın hazırladığı Kova Dolunayı'na göre, Ağustos ayı boyunca Venüs retro durumunda. İkili ilşikilerle alakalı ciddi gündemler meydana gelebilir. Kova burcu uyanış, kurtuluş içgörü ve şok edici şeyleri temsil eder. Ayrıca bilim ve teknolojiyle en yakın ilişki kuran burç Kova'dır. Vücutta ayak bileklerini temsil eder. Bu dolunayda fevri kararlar vermekten kaçının. Yükselen burcun Balık olması ve 6-12. evler arasında gerçekleşen Dolunay iç dünyamızla savaş verebileceğimizi bizlere gösteriyor. Aslan,Boğa,Kova ve Akrep burçları bu Dolunay'dan daha yoğun etki alacak. Koç burcu kişiler, sosyal çevrenizle ve geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili gündemler meydana gelecektir. Boğa burcu kişiler, iş hayatınızla ve maddi konularla alakalı yeni gündemler meydana gelecektir. İkizler burcu kişiler, yurtdışı bağlantılı konular, inançlar ve yüksek eğitimle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir. Yengeç burcu kişiler kredi, borç, miras konularıyla alakalı gündemler meydana gelecektir. Aslan burcu kişiler, ortaklıklar, evlilikler ve ikili ilişkilerle alakalı gündemler meydana gelecektir.            Başak burcu kişiler, çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük aktivitelerinizle ilgili yeni gündemler meydana gelecektir. Terazi burcu kişiler, çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili bazı gündemler meydana gelecektir. Akrep burcu kişiler, aile, ev ve yaşadığınız yerle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir. Yay burcu kişiler, yakın çevreyle olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemler meydana gelecektir. Oğlak burcu kişiler maddi konular, ev, emlak ve arsa ile alakalı yeni gündemler meydana gelecektir.    Kova burcu kişiler ruh sağlığınız, düşünceleriniz ve hayat felsefeniz hakkında yeni düşünceler edineceğiniz gündemler meydana gelecektir. Balık burcu kişiler, kendi iç dünyanıza döneceğiniz ve kendinizi anlayacağınız yeni gündemler meydana gelecektir. CNN

Dikkat! Bugün Oğlak Burcu'nda dolunay var Haber

Dikkat! Bugün Oğlak Burcu'nda dolunay var

BURCU YANAR Bugün 3 Temmuz 2023 Pazartesi. İstanbul saatiyle 14.38'de oğlak burcunun 11. derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Peki bu dolunayda neler olacak? Dolunaylar genellikle bir tamamlanma, vedalaşma ve bitiş enerjisi taşır. Enerjinizde belirsizlikler ve dengesizlikler ortaya çıkabilir. Olaylara daha duygusal ve tepkisel olarak yaklaşabiliriz. Özellikle kadınlarda ödem, el ve ayak şişmeleri gibi etkiler kendini gösterebilir. Çünkü dolunayın enerjisi bedenimize işliyor. Unutulmamalıdır ki burçlar astrolojik haritaların sadece birer parçasıdır ve her bireyin deneyimi kendi kişisel haritasına ve diğer astrolojik faktörlere bağlı olarak değişir. Oğlak burcu dolunayı disiplin, hedef, odaklılık ve sorumluluk gibi Oğlak burcunun özelliklerini vurgular. Bu dolunay döneminde, iş ve kariyerle ilgili konular öne çıkabilir. Belirli hedeflere ulaşma isteğimiz artabilir. Bu dolunay aynı zamanda kişisel başarıları değerlendirmek ve gelecek planları yapmak için de bir fırsat sunar. Kendi potansiyelinizi gözden geçirerek güçlü yönlerinize odaklanabilirsiniz. Sorumlulukların bilincinde olmak ve onları yerine getirmek önemli olabilir. Ancak bu dönemde aşırı çalışma ve kendinize fazla yüklenme riski de olduğunu unutmadan dengede kalmaya özen göstermeliyiz. GÜNDEMİ NASIL ETKİLEYECEK? Astrologlar dolunay anının yükseleninin 27 derece ve Terazi burcunda olacağına dikkat çekiyor. Bu da adalet, siyaset, devlet, eğitim, dini olaylar, sosyal medya gibi pek çok konunun gündeme geleceğini gösteriyor. Bir de özel olarak bu dolunaya Nunki Sabit Yıldızı  eşlik ediyor. Bu da uçak ve gemi yolculuklarında beklenmedik durumlara, Rusya ve Fransa gibi ülkelerde yeni gelişmelere zemin hazırlıyor.  İLİŞKİLER NASIL ETKİLENECEK? Peki insan ilişkileri bu durumdan nasıl etkilenecek? diye sorarsanız ona da cevabımız hazır. Dolunay bir bitiş enerjisine sahip demiştik. Bu da ilişkilerde ani bitişler olabilceğini gösteriyor. Ani bitişler beraberinde ani başlangıçları da getirebilir. Çok şaşıracağınız evlilik teklifi haberleri duyabilirsiniz. Bu dönemde hayatı ve hayatınızdaki insanları da sorgulamak isteyebilirsiniz. Hayatınızdan sevmediğiniz insanları aniden çıkartabilirsiniz. Kısacası insan temizliğine hazırlıklı olun.  NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE DİKKAT EDİN GERÇEK OLABİLİR! Bu dolunayın bir güzel etkisi de akşam saatlerinde 18.12'de Merkür Sirius kavuşumunun gerçekleşmesi. Gökyüzünün en ihtişamlı yıldızı kabul edilen Sirius zamanlarında ne düşündüğünüze, sözlerinize ve eylemlerinize dikkat edin çünkü oluşan enerjiyle birlikte gerçek olabilir. Kadersel döngülerin kapıları açılabilir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.