TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Canan Karatay

Canan Karatay haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Canan Karatay haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Safra kesesi alınanlar dikkat! Canan Karatay uyardı: O besinleri yemeyin! Haber

Safra kesesi alınanlar dikkat! Canan Karatay uyardı: O besinleri yemeyin!

Prof. Dr. Canan Karatay, organların insan sağlığı üzerindeki önemini vurgulayarak açıklama yaptı. Bizi hayatta tutacak olan organlarımızın sağlıklı olması için yapılacak ilk şeyin onlara bakmak olduğunu belirten Karatay, alınabilecek önlemleri belirtti. İşte haberin merak edilen tüm detayları… Canan Karatay’dan önemli açıklamalar İnsan sağlığı üzerinde organların öneminden bahseden Canan Karatay:” Organlarınızı mümkün olduğu kadar kurcalatmayalım, elletmeyelim” ifadelerini kullanarak, organların sağlıklı olması için ilk yapılacak şeyin onlara iyi bakmak olduğuna değindi. Safra kesesi, karaciğer, pankreas, mide ve mide suyu, bağırsaklarda üretilen suların dengeli bir şekilde çalışması gerekirken, Karatay bu konuda bu mekanizmaların biri bozulduğunda hastalık risklerinin de yanında geleceğini vurguluyor. Karaciğer sağlığının insan vücudundaki önemini anlatan Canan Karatay, üreme, sağlıklı kalma, mutlu olma ve daha pek çok soruna karşı etkili bir organ olduğunu belirtiyor. Çeşitli karaciğer sorunlarına maruz kalan kişilerde Alzheimer, felç veya Parkinson gibi rahatsızlıklara yakalanma riskinin de yüksek olduğunu anlatıyor. Ev yoğurdu ve doğal sirkeyi öneriyor! Çeşitli sebeplerden dolayı safra kesesinin alınması durumunda şişkinlik, gaz ve hazımsızlık gibi problemler yaşanabiliyor. Bunun yanı sıra safra kesesini aldıran kişilerin pankreasında çeşitli sorunlar da oluşabiliyor. Organ eksikliğinin, yetersizliğinin ya da dengesizliğinin diğer organlara da etki ettiğini belirten Karatay, bu düzenin domino taşlarına benzediğini ve dengenin otomatik olarak bozulabileceğini belirtiyor. Konuyla ilgili Prof. Dr. Canan Karatay: “Karaciğer yine safra suyunu üretir. Ancak yağ tüketiminin ardından ishal olan bireylerin asıl problemi safradan dolayı değil, bağırsak florasıyla alakalı olabilir. Faydalı bakteri sayısı azaldığında bu tür problemlerle karşılaşılır” ifadelerini kullandı. Organların sağlıklı bir şekilde işleyişine devam edebilmeleri için ilk önce bağırsak sağlığının koruması gerektiğini vurgulayan Canan Karatay, ev yapımı doğal sirke ile ev yoğurdunun tüketilmesi gerektiğine de dikkat çekti.  

Fatih Altaylı, Prof. Dr. Canan Karatay için açtı ağzını yumdu gözünü! Haber

Fatih Altaylı, Prof. Dr. Canan Karatay için açtı ağzını yumdu gözünü!

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı açıklamaları ve sert çıkışları ile çok konuşulan isimlerden biri. Sağlık konusundaki önerileri ile dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay ile ilgili açıklama yapan Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü. Prof. Dr. Canan Karatay'ın en son yaptığı Covid-19 açıklamasına değinen Fatih Altaylı Karatay'a tepki gösterdi. Ünlü gazeteci Karatay'ın Nazi Almanyası'nda milyonlarca kişinin ölümünden sorumlu tutulan doktor Josef Mengele'ye benzediğini dile getirdi. "MİLYONLARCA İNSANIN HASTALANMASINA HATTA ÖLÜMÜNE..." "Zannederim, ünlü doktor Canan Karatay hanımefendi de, Dr. Mengele kadar olmasa da, bilerek veya bilmeyerek çok sayıda hastanın ölümüne doğrudan ya da dolaylı yoldan sebep olmuştur." diyen Altaylı açıklamasında "Canan Karatay, kendi uzmanlık alanı olmayan konularda hiçbir somut bilgiye ya da araştırmaya dayanmayan önerileri ile insanlara kullandıkları ilaçları terk ettirerek, tanımadığı görmediği hastalara medya üzerinden çeşitli gıdaları kullanmalarını ve kullanmamalarını önererek, dinleyenlerin hoşuna gidecek ama asla bilimselliği olmayan ve kanıtlanmamış rejimler ve gıdalar hakkında güzellemeler yaparak milyonlarca insanın hastalanmasına, sağlığını yitirmesine ve hatta muhtemelen ölümüne sebebiyet vermiştir." cümlelerine yer verdi. "MEDENİ BİR ÜLKEDE BİR HASTANENİN ÖNÜNDEN GEÇİRİLMEZ" Fatih Altaylı "Medeni bir ülkede Canan Karatay gibi birisi değil hekimlik yapmak, bir hastanenin veya hekim muayenehanesinin önünden bile geçirilmez, tıp doktorluğu yapması ömür boyu yasaklanır, tazminat davalarından tüm servetini yitirirdi." dedi. KAYNAK:Mynet

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.