TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#bucaspor

bucaspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, bucaspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bucaspor 5'te 5 yaptı Haber

Bucaspor 5'te 5 yaptı

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 30.haftasında Bucaspor 1928 evinde Adıyaman FK'yı misafir etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada sarı lacivertliler rakibini 3-2'lik skorla mağlup etti. Böylelikle İzmir temsilcisi 16.galibiyetini elde etti. Adıyaman FK ise 21.mağlubiyetini aldı. Önümüzdeki hafta sarı lacivertliler Serik Belediyespor ile karşılaşacak. Bucaspor, 5 maç üst üste galibiyet elde ederek zirve yarışında avantajı kaptı. Maç hızlı ve tempolu başladı. Karşılaşmanın 7. ve 30. dakikalarda Erhan Çelenk gol attı. Misafir ekipte 44 ve 46'ncı dakikalarda Hüseyin'le karşılık verdi. Buca'da 88'inci dakikada usta golcü Ömer Şişmanoğlu takımını galibiyete taşıdı. STAT: Yeni Buca HAKEMLER: Onur Bingöl, Harun Terin, Muhammet Oğuzhan Öztaş BUCASPOR 1928: Korcan - Emre, Mehmet Erdem, Çağrı, Doğan Can (Dk. 46 Sadi), Nizamettin 8Dk. 76 Arda), Mehmet Sak (Dk. 57 Osman), Salih Doğukan (Dk. 57 Yasin Öztekin), Erhan Çelenk, Sefa (Dk. 85 İsmail Haktan), Ömer Şişmanoğlu ADIYAMAN FUTBOL KULÜBÜ: Mustafa - Nihat, Muhammed, Yusuf Akın, Ercan (Dk. 84 Cenk), Ramazan Emirhan, Erhan, Mehmet Şahin (Dk. 60 İbrahim Kıraç), Berkay Sefa, Yusuf Ensar, Hüseyin GOLLER: Dk. 7 ve Dk. 30 Erhan Çelenk, Dk. 88 Ömer Şişmanoğlu (Bucaspor), Dk. 44 ve Dk. 46 Hüseyin (Adıyaman FK) SARI KARTLAR: Mehmet Erdem (Bucaspor 1928), Hüseyin, Muhammed (Adıyaman FK)

Bucaspor, Van deplasmanında Haber

Bucaspor, Van deplasmanında

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Bucaspor 1928, deplasmanda Van Spor ile 14 Ocak Pazar günü Van Atatürk Stadyumunda saat 12:30'da karşı karşıya gelecek. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşmanın yayını bulunmuyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Yücel Büyük, Metin Yalçın, Kenan Özcan, Murat Kasap olarak belirlendi. Bucaspor oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik, 1 mağlubiyetle 37 puanla 3.sırada mücadele ediyor. Van Spor ise 18 müsabakada 10 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 34 puanıyla 5.sırada yer alıyor. İkinci yarıda ilk maça çıkacak olan sarı lacivertliler deplasmanda 3 puan hedefliyor. Van Spor ise evinde mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkıyor. Aliağa Organize Sanayi Bölgesinden 4 Yıldız Demir Çelik Firması, Bucaspor 1928 kulübünü devir aldığına dair iddialar gündeme gelmişti. Bucaspor 1928'de hızlı gelişmeler yaşanırken taraftarlar merakla ve heyecanla takımın yeni sahibini merak ediyordu. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Bucaspor 1928'de futbolcular tek tek ayrılıyor. Yaşanan gelişmeler ise teknik ve idari kadroyu ise düşündürüyor. Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Büyükaktaş da, yaşanan bu olaylardan sonra sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk için kadro kuracaklarını ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.