TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#bıçaklı saldırı

bıçaklı saldırı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, bıçaklı saldırı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Konserde bıçaklanan gençten acı haber Haber

Konserde bıçaklanan gençten acı haber

NE OLMUŞTU? Olay, dün akşam saatlerinde Karşıyaka ilçesi Mavişehir Mahallesi'nde bulunan Mavibahçe AVM’de meydana geldi. AVM’nin 3’üncü katında bulunan bir iş yerinde Emirhan Çakal’ın rap konseri için kapı önünde oluşan sıra kuyruğunda iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine Doğan Çatal (17), B.B. (17) ve Y.K. (20) bıçaklanarak kanlar içerisinde kaldı. O sırada AVM’de bulunan vatandaşlar büyük bir korku yaşarken, durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. HAYATINI KAYBETTİ Durumu ağır olan 17 yaşındaki Doğan Çatal’a olay yerinde kalp masajı yapan sağlık ekipleri, ardından 3 yaralıyı da ambulanslara alarak Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ameliyata alınan Çatal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. KONSER İPTAL EDİLMİŞTİ   Yaşanan olayların ardından konserin iptal olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Emirhan Çakal, "İzmir Mavibahçe AVM içinde yaşanan olaydan dolayı konserimiz iptal olmuştur. Olayın bizim etkinliğimiz ile bir alakası yoktur. Biletlerinizi aldığınız kaynaktan iade edebilirsiniz" ifadelerini kullandı. GÖZALTI Olayla ilgili geniş çaplı araştırmalar yürüten polis ekipleri, konuyla ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.’yi (17) gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. İHA

Fransa'da akılalmaz olay! Çocuklara saldırdı Haber

Fransa'da akılalmaz olay! Çocuklara saldırdı

Fransa Alpleri'nde meydana gelen bir bıçaklı saldırıda 4 çocuk ve 2 yetişkinin yaralandığı belirtildi. Fransa İçişleri Bakanı Darmanin, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Annecy'de bıçaklı saldırgan, aralarında çocukların da olduğu çok sayıda kişiyi yaraladı. Şahıs, polisin çok hızlı müdahalesi sayesinde yakalanmıştır” dedi. Bakan ayrıca saldırganın polis tarafından yakalandığını belirtti. YARALILARDAN 3'ÜNÜN DURUMU KRİTİK Güvenlik yetkilileri, saldırıda yaralanan en az üç kişinin durumunun kritik olduğunu belirtirken, AFP haber ajansı saldırganın Suriyeli bir sığınmacı olduğunu duyurdu. Yerel medya kaynaklarına göre, saldırganın kimliği ve saldırıyı neden gerçekleştirdiği henüz belirlenemedi. Fransa İçişleri Bakanı Gérald Darmanin'in bölgeye giderek olayla ilgili incelemelerde bulunacağı öğrenildi.  MACRON: KORKAKÇA BİR SALDIRI Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, saldırıya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bu sabah Annecy’deki saldırı kesinlikle korkakça bir saldırıdır. Çocuklar ve bir yetişkin ölümle yaşam arasında. Ulus şokta. Dualarımız onlarla, aileleriyle ve acil servislerle birlikte” dedi. Polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, yaralı sayısının 8 olduğu ve çocukların yaklaşık 3 yaşında olduğu bilgisi paylaşıldı. İçişleri Bakanlığı daha sonra yaralı sayısını düzelterek, 4 çocuk ve 2 yetişkin olduğunu bildirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırının nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, durumun kontrol altına alındığını ve yaralıların tedavi altında olduğunu bildirdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.