TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Bayern Münih

Bayern Münih haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bayern Münih haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Galatasaray sevdası onu işinden etti Haber

Galatasaray sevdası onu işinden etti

Antalya’nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çalışan garson, gönül verdiği Galatasaray’ın şampiyonlar ligi maçını izlemek için izin isteyip ‘olumsuz’ cevabı alınca, ayağında yaşadığı rahatsızlıklar için 1 günlük rapor alıp maçı izledi. Otel yönetimi ise fanatik taraftarın istifasını istedi. İstifa eden personel, “Açıkçası yaşadığım bu olay sonrası biraz güldüm. Çünkü başıma gelen Galatasaray sevgisi yüzünden geldi. Hiçbir zaman üzülmedim. Ayrıca Icardi hayranıyım” dedi.   Serik’te 5 yıldızlı bir otelde garson olarak çalışan Yusuf Yetiş, gönül verdiği takımının maçını izlemek için izin istedi. Arkadaşı ile çalışma saati değişikliği yapma isteği de kabul görmeyince ayaklarında ki yaşadığı rahatsızlıktan dolayı 1 gün istirahat aldı. Şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray-Bayern Münih maçını izlemeyi başaran Yusuf Yetiş, ertesi gün asistan müdür tarafından aranarak maç izlemek için izin aldığı gerekçesiyle istifa etmesi istenildi. Yetiş, kendini savunmak için çaba göstermeye çalışsa da çok sevdiği takımının maçının izlenmenin bedeli ağır oldu. “Sonuçta ben bir Galatasaray taraftarıyım” Galatasaray sevgisinin hiçbir zaman bitmeyeceğini belirten Yusuf Yetiş, "Otelde çalışıyordum. Galatasaray-Bayern Münih maçından 1 gün önce izin istedim. İzin verilmedi bana. Akşam çalıştığım içim, gündüz çalışan arkadaşımla yer değişikliği yapmak için anlaştık. Bu değişikliği şefler de kabul etti. Çalışarak izin almadan maçı izleyecektim fakat olumsuz cevap verdiler daha sonra. Sonuçta ben bir Galatasaray taraftarıyım, maçını izlemek istiyordum. Kaçırmamak için elimden geleni yapmam gerekiyordu. Ayağımda rahatsızlığım vardı, raporda almıştım geçmedi. Kaşıntı ve morarmalar vardı. Maç günü sabahleyin sağlık ocağına gittim. Doktor ayaklarımı muayene ettikten sonra istirahat için rapor ve ilaç yazdı. İlaçlarımı aldım, yazılan raporu ise iş yerine gönderdim. Ertesi gün ise otelden müdür asistanı aradı beni, sivil gelmemi istedi. Otele gittim ben de görüşmeye, bana, "Galatasaray maçını izlemek için rapor aldın, Galatasaray yüzünden seni işten çıkaracağız" dedi. Beni istifaya zorladılar, ağır işlerde çalışmamı sağlayacaklardı. Mecburen istifa etmek zorunda kaldım. Sonuçta Galatasaraylı olduğum için, maçını izlediğim için işten çıkarıldım. Açıkçası yaşadığım bu olay sonrası biraz güldüm. Çünkü başıma gelen Galatasaray sevgisi yüzünden geldi. Hiçbir zaman üzülmedim. Çünkü çalışana her zaman iş var. Galatasaray sevgisi bende hiçbir zaman tükenmez. Aynı zamanda Icardi hayranıyım. Her zaman kalbimizde taşıyoruz. Hagi'den sonra Icardi geliyor benim için" şeklinde konuştu. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Galatasaray-Bayern Münih maçında şok olay

Galatasaray-Bayern Münih maçında şok olay Haber

Galatasaray-Bayern Münih maçında şok olay

24 Ekim 2023 tarihinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.maçı çerçevesinde Galatasaray - Bayern Münih futbol maçında bir şahsın hal ve hareketlerinden şüphelenildi. Polis ekiplerince kimlik tespiti yapılan şahsın Hüseyin Kökden (47) olduğu belirlendi. Şüpheli Kökden, yetkisiz olarak elinde bulundurduğu E.H.E.'ye ait passolig kartıyla bileti olmayan birçok kişiyi ücret karşılığında stadyuma sokmaya çalışırken yakalandı. Turnikenin tam dönmesini engelleyerek kartları birden fazla kez kullanıma açık hale getirdiği öğrenildi. Şüpheli Kökden'in ayrıca, 'uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapmak' ve 'yetkisiz olarak elektronik seyirci kartını üretme, satma, satışa sunma, alma, kabul etme, bulundurma' suçlarından 2023’de hakkında 5 ayrı soruşturma olduğu öğrenildi. Hakkında adli kontrol tedbiri de uygulanan şüpheli Kökden'in maç günlerinde müsabakaya ait bileti olan kişileri bulduğu, bu kişilere yardımcı olmak bahanesiyle turnike bölgesinde bu kişilerden kartlarını aldığı, bu kişilerin stadyuma girişleri sırasında turnikenin tam dönmesini engelleyerek kartları birden fazla kez kullanıma açık hale getirdiği, bu şekilde bileti olmayan birden fazla kişiyi seyir alanına soktuğu ve bunu meslek haline getirip düzenli olarak aynı suçu işlediği öğrenildi. Konuya ilişkin yakalanarak gözaltına alınan şüpheli Kökden, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Burada Savcılığa ifade veren şüpheli, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. "Yemin ederim ki hiç kimseyi usulsüz şekilde stadyuma sokmaya çalışmadım" Öte yandan şüphelinin Savcılıktaki ifadesinde, "24 Ekim 2023’de Galatasaray-Bayern Münih arasındaki müsabakaya daha önce seyirden yasaklı olduğum için atkı bayrak vb. şeyler satmak amacıyla gitmiştim. Seyirden yasaklı olduğum dönemlerde maç saatinde karakola gidip imza atmam gerektiğini biliyorum ancak stat çevresinde atkı bere vb. şeyler satarak para kazanmak için imzaya gitmedim. Müsabakayı izlemek amacıyla gitmedim. Yemin ederim ki hiç kimseyi usulsüz şekilde stadyuma sokmaya çalışmadım. Turnike bölgesinde gezmiyorum. Dışarlarda karaborsa bilet satışı yapmak için bulunuyorum ancak spor şubede görevli polisler beni gördükleri yerde suç işlediğimi iddia ederek karakola götürüyorlar. Galatasaray-Bayern Münih maçında yurtdışından gelen 2 misafire karaborsa bilet satım. Bu biletleri kombinesi olan kişilerden parasıyla satın alıyorum ve yurt dışından gelen kişilere devrediyorum. Biletleri kimden satın aldığımı ve kime devrettiğimi hatırlamıyorum. Üzerimde ele geçirilen paraları karaborsa bilet satışından kazanmadım. Türk parası şahsıma aittir. Euro’lar ise Rusya’da yaşayan bayan arkadaşıma aittir. Maça girerken Euro’ları taşımam için bana verdi. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Suçsuzum" dediği de öğrenildi. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Thomas Tuchel’den maç sonu değerlendirmesi Haber

Thomas Tuchel’den maç sonu değerlendirmesi

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Alman temsilcisi Bayern Münih deplasmanda mücadele ettiği Galatasaray’ı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, "Çok zorlu bir maç oldu. Saha içinde inanılmaz yoğun bir baskı vardı. Galatasaray oldukça bizi zorladı. İnanılmaz bir taraftar temposu altında maçı sürdürdük. İlk 60 dakika gerçekten bizi çok zorladılar. Galatasaray stadında onlara karşı oynamak çok kolay değil. İlk yarıda ikili mücadelelerde topu kazanma konusunda başarılı olamadık. Çünkü saha içinde iyi organize olan bir Galatasaray vardı. Bu nedenle ceza sahası içerisinde onlara çok fazla gol pozisyonu verdik. Golden sonra reaksiyonumuz oldukça iyi seviyedeydi. Daha sona hem savunma hem de hücumda daha iyi işler yaptık. Bu hak edilmiş bir galibiyet. Bu statta, böylesine yoğun baskı altında oynamak bizim için kolay değil" şeklinde konuştu. Kariyerinde benzer maçlar oynadığını ifade eden Tuchel, "Şampiyonlar Ligi çok zorlu mücadelelere sahne olan bir arena. Galatasaray, Avrupa'da rüştünü ispatlamış, geçmiş yıllarda çok başarılı olmuş bir takım. Bizim için çok kolay olmadı. İlk yarıda arzuladığımız seviyeye ulaşamadık. 90 dakika değerlendirildiğinde alınan galibiyetten dolayı mutluyum. İlk yarı için 'Hak edilmiş galibiyet' diyemem. Çünkü Galatasaray taraftarı önünde çok baskılı bir oyun oynadı. İkili mücadelelerde eksik olan bizdik. Ancak ikinci yarıda toparlandık. Geçiş oyununu çok iyi oynadık. Özellikle Sane ile bunu çok iyi başardık. Mücadele ettiğimiz mecra Şampiyonlar Ligi. 90 dakikayı değerlendirdiğimizde hak edilmiş bir galibiyet" diye konuştu. Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile ilgili sorulan soruya Thomas Tuchel, "Dün akşam aldığım bilgiler oynamayacağı yönündeydi. Bugün elime listeyi aldığımda, onun ağrılı şekilde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu bildiğim için taktiksel bir değişikliğe gitmedim. Zaten onun oynayabileceği hesabıyla kadromu kurdum" dedi. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Okan Buruk, Bayern Münih yenilgisini yorumladı Haber

Okan Buruk, Bayern Münih yenilgisini yorumladı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray evinde karşılaştığı Alman ekibi Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Grubun favori takımıyla oynadık. Uzun süredir gruplarda maç kaybetmeyen bir takım. Biz bugün rakibimize karşı kazanarak hem rakibimizin serisini bitirmek hem de grupta iddialı durumumuzu devam ettirmek için 3 puan için sahaya çıktık. İlk yarıda oyunumuz etkiliydi. Belki Bayern Münih’e karşı uzun süredir hiçbir takım bu sayılara, bu kadar baskıya, bu kadar topa sahip olmaya ulaşmamıştır. Bunu çok iyi bir şekilde yaptıktan sonra skor olarak bitirmedik. İkinci yarıda 2-1’e kadar dengeli oyun vardı. Geçişleri çok etkili yaptılar. 2-1’den sonra rakibimizin kalemize şuta atmasına yol açtı. Oyuncularımın gösterdiği performanstan dolayı mutluyum. Desteklerinden dolayı taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizim oyunumuzla onların desteği birleşti ama önemli bir oyun ortaya çıktı ama sonuca yansıtamadık. Onları mutlu gönderemediğimiz için üzgünüz. Oyun olarak, kalite olarak ve güç olarak ne seviyede olduğumuzu görmüş olduk" şeklinde konuştu. "Güçlü bir takıma, oynanabilecek en güçlü oyunu oynadık" Oyuncu değişiklerini geç yaptığıyla ilgili eleştirilerin sorulması üzerine Buruk, "Golün ne zaman olacağını bilemiyorsunuz. Oyun içerisinde bir şeyler aksıyor ve bunun için oyuncu değiştirme yapıyorsunuz. 2 dakika önce de olabilir, 3 dakika sonra da olabilir. Manchester maçında da değişiklik yaparken 2 kere gol attık. Dünyada baktığınızda büyük takımlar, büyük hocalar oyuncu değişikliklerini bu kadar erken yapmıyor. Oyuncu değiştirmeyen hocalar var. O anda takımın gol yemesi bizim için şanssızlık. Şanssızlıktan başka bir şey olarak açıklayamazsınız. Gol yedikten sonra herkes bir suçlu arayacak tabii ki. Bugün çok fazla şey doğru yaptık. Doğru bir oyun oynadık. Belki bir Türk takımının uzun yıllardır oynamadığı kadar böyle güçlü bir takıma, oynanabilecek en güçlü oyunu oynadık" diye cevap verdi. "Bayern Münih'e karşı böyle pozisyona girebiliyorsanız benim için değerli" Pozisyona girdiklerini fakat atamadıklarını belirten sarı-kırmızıların teknik direktörü, "Bunu Beşiktaş maçında da benzer bir şekilde yaşadık. Geçen sene de bunu bir dönem yaşamıştık. Birçok pozisyona girip atamıyoruz. Sonlandırmada çok iyi oyuncularımız var. Şampiyonlar Ligi motivasyonu belki biraz daha yüksek oluyor. Ankaragücü maçı için de söyleyebiliriz. 35-36 şut attık, zorla 2-1 kazanmıştık. Genel olarak pozisyona giriyoruz ama bunları bitirmemiz gerekiyor. Benim için asıl olan Bayern Münih karşı böyle pozisyona girebiliyorsanız benim için değerli. Genel resme baktığınızda iyi bir performans vardı. Rakibimiz geldiği pozisyonları değerlendirdi. Dünyanın en iyi iki kanat oyuncusuna sahip. Bizi cezalandırdılar" ifadelerini kullandı. Sol bekte Kazımcan Karataş’ı tercih etmesinin nedeninin sorulması üzerine Okan Buruk, "Angelino çok beğendiğim bir oyuncu. Buraya gelmesini çok istediğim bir oyuncu. Ofansif bir bek. Defans anlamında ofansa göre geride olan bir bek. Kazım’ın hızını biraz daha önde gördüm, temaslı da oynayabilen bir oyuncu. Zaman zaman bu temasları oyun içerisinde yaptı. Bazen oyun içerisinde Abdülkerim’i de kullandık. Merkezde de iyi giden savunma ikilisi var. O ikiliyi bozmak istemedim. Abdülkerim severek sol bek oynayan bir oyuncu değil. Oyun içinde zaman zaman kullandık. Genel olarak iki oyuncu arasındaki düşüncem buydu" dedi. "2-1 olduktan sonra mental olarak maçı bıraktık" Fiziksel olarak Bayern Münih’in gerisinde kaldıklarını düşünmediğini söyleyen Buruk, "Belli bir dakikadan sonra geçişte rakibimiz bize üstünlük sağladı. Dünyanın en hızlı oyuncularına sahip takım. Sane solda, Coman sağda oynadı, kaleye dikine koşular yaptı. Psikolojik olarak düşüşümüz, 2-1’den sonraydı. Mental olarak çok erken teslim olduk. Giren oyuncular da enerjiyi yükseltmedi. 2-1 olduktan sonra mental olarak maçı bıraktık. Bence en büyük sıkıntımız buydu" açıklamasında bulundu. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Galatasaray, Bayern Münih’e yenildi Haber

Galatasaray, Bayern Münih’e yenildi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 3-1 yenildi Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 50. dakikada sol taraftan topla birlikte ceza sahası giren Coman’ın pasında topla buluşan Sane sol çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üsten auta gitti. 52. dakikada Icardi’nin pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Torreira, yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğinin yanında auta gitti. 60. dakikada sağ taraftan Mertens’in kullandığı serbest vuruşta, ön direkte Torreira’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 61. dakikada Bayern Münih’in çıkarken kaptırdığı topta araya giren Torreira, topun altına girerek yaptığı ortada Icardi’nin sırtı dönük topukla yaptığı vuruşta savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. 73. dakikada sağ tarafta topla buluşan Musiala’nın pasında kale önünde Kane’nin vuruşunda top Boey’den geri döndü. Tekrar topu önünde bulan Kane meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-2 79. dakikada Kane’in sol taraftan penaltı noktası yakınlarına yerden yaptığı ortada Musiala, müsait pozisyonda topu filelerle buluşturdu. 1-3 90. dakikada ceza sahası dışında kaleyi cepheden gören pozisyonda Sane’nin kullandığı serbest vuruşta Muslera, soluna yatarak meşin yuvarlağı kornere çeldi. Hakemler: Davide Massa, Filippo Meli, Stefano Alassio Galatasaray: Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş (Angelino dk. 75), Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Tete (Dries Mertens dk. 56), Kerem Aktürkoğlu (Barış Alper Yılmaz dk. 74), Wilfried Zaha (Hakim Ziyech dk. 75), Mauro Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Kerem Demirbay, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Tanguy Ndombele, Cedric Bakambu Teknik Direktör: Okan Buruk Bayern Münih: Sven Ulreich, Noussair Mazraoui (Bouna Sarr dk. 78), Matthijs de Ligt, Kim Min-Jae, Alphonso Davies, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Kingsley Coman (Mathys Tel dk. 83), Jamal Musiala, Leroy Sane, Harry Kane (Choupo-Moting dk. 83) Yedekler: Daniel Peretz, Thomas Müller, Frans Kratzig, Aleksandar Pavlovic Teknik Direktör: Thomas Tuchel Goller: Mauro Icardi (dk. 30 pen.) (Galatasaray), Kingsley Coman (dk. 8), Kane (dk. 73), Musiala (dk. 79) (Bayern Münih) Sarı kartlar: Tete, Kaan Ayhan (Galatasaray), Leroy Sane, Konrad Laimer, Alphonso Davies (Bayern Münih) BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Galatasaray ile Bayern Münih 3. randevuda Haber

Galatasaray ile Bayern Münih 3. randevuda

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray, yarın saat 19.45’te sahasında Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar grupta 1 galibiyet ve 1 berberlikle aldığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Münih ise 2 galibiyet sonucunda 6 puanla grupta ilk sırada bulunuyor. Galatasaray, gruplara sahasında Kopenhag ile 1-1 berabere kalarak başladı. Sarı-kırmızılılar, ikinci maçta ise Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Bayern Münih de grubun ilk mücadelesinde evinde Manchester United'ı 4-3, ikinci karşılaşmada da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1'lik skorla yendi. 3. randevu Galatasaray ile Bayern Münih bugüne kadar resmi maçlarda 2 kez rakip oldu. 1972 yılında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan bu maçlardan Alman ekibi 1 kez galip ayrılırken, 1 müsabakada da berabere sona erdi. Aslan 1 gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Avrupa kupalarında 311. maç Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 310 kez oynadı. Söz konusu maçlarda Aslan, 112 defa sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 83 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 418 kez havalandırırken, kalesinde 457 gol gördü. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 119. müsabaka Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında bugüne kadar 118 kez sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakaların 29’undan galibiyetle ayrılırken, 59 kez de kaybetti. 30 maç ise berabere sona erdi. Galatasaray, attığı 117 gole karşın, kalesini 201 gole kapatamadı. Avrupa'daki son 20 maçta 1 kez kaybetti Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6’sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 2’si de Şampiyonlar Ligi grup maçı olmak üzere toplam 20 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar, 28 Temmuz 2021 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV'ye İstanbul'da 2-1'lik skorla kaybettikten sonra oynadığı 20 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Alman ekipleriyle 30 maç yaptı Galatasaray, Avrupa kupalarında Alman temsilcileri ile 30 resmi maça çıktı. Cimbom; Magdeburg, Bayern Münih, Uerdingen, Stahl, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund, Hertha Berlin, Bayer Leverkusen, Hamburg ve Schalke 04 ile oynadığı 30 müsabakada 9 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 11 beraberlik aldı. Okan Buruk'un Avrupa karnesi Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Başakşehir'de 17, Galatasaray'da da 8 olmak üzere Avrupa kupalarında toplam 25 kez mücadele etti. Buruk'un takımları, UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemeleri ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu müsabakalarda 12 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. 49 yaşındaki teknik adam, Galatasaray'ın başında çıktığı 8 Avrupa maçında 6 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldı. Galatasaray 23 maçtır kaybetmiyor Galatasaray, resmi maçlardaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada aldı. Aslan, bu müsabakanın ardından Süper Lig'de 15, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 2 olmak üzere oynadığı 20 maçta yenilmedi. Cimbom, geride kalan mücadelelerde 17 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Bayern Münih ligde yenilgisiz devam ediyor Bayern Münih, Bundesliga'da bu sezon şu ana kadar mağlup olmadı. Alman ekibi, ligde geride kalan 8 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik sonucunda topladığı 20 puanla 3. sırada bulunuyor. Münih, ligde son olarak deplasmanda Mainza ile karşılaştı ve sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Alman temsilcisinde Serge Gnabry, Dayot Upamecano, Leon Goretzka ve Raphael Guerreiro sakatlıklarından dolayı oynayamayacak. Mauro Icardi 15 maçta 14 gol attı Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, attığı gollerle takımına kazandırmaya devam ediyor. Icardi, bu sezon toplam 15 resmi karşılaşmada oynadı ve rakip fileleri toplam 14 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10'unu Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 1’ini de gruplarda kaydetti. Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşayan Mauro Icardi'nin yapılan MR tetkiklerinde sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edildi ve tedavisine başlandı. Bayern Münih karşısında oynayıp, oynamayacağı maç günü belli olacak. Davide Massa düdük çalacak Galatasaray ile Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşmayı İtalyan Futbol Federasyonu'ndan hakem Davide Massa yönetecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ile Stefano Alassio yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak. Müsabakada VAR'da Aleandro Di Paolo, AVAR'da da Gianluca Aureliano görev yapacak. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.