TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Baskonia

Baskonia haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Baskonia haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Beko, Baskonia deplasmanında mağlup Haber

Fenerbahçe Beko, Baskonia deplasmanında mağlup

HÜSEYİN DEMİR  Turkish Airlines EuroLeague normal sezonunun 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, zorlu Baskonia takımının misafiri oldu. Sarı lacivertliler ikinci yarı oyun disiplininden koptu ve sahadan 92-69 mağlup ayrıldı. Türk derbisi önümüzdeki hafta Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'de sezon genelinde 14. mağlubiyetini alırken İspanyol temsilcisi Cazoo Baskonia ise galibiyet sayısını 17'ye yükseltti.Koç Dimitris Itoudis’in öğrenciler gelecek hafta evinde Anadolu Efes‘i misafir edecek.Fenerbahçe Beko,  maçı kazansaydı play-off biletini alacaktı. Sarı lacivetliler bu sonuçla play-off hedefi için son iki maça mutlak galibiyet için çıkacak. Bu durumda Anadolu Efes'in de play off işi çok daha zora girdi. Marinkovic 35 sayı ile maça damga vurdu  Baskonia’da Vanja Marinkovic 35 sayı, 1 ribaund, 1 asist galibiyette önemli rol oynadı. Daulton Hommes 10 sayı, 3 ribaund, 1 asistle takımına katkı verdi. Darius Thompson 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist; Rokas Giedraitis 12 sayı, 8 ribaundla mücadele etti. Edwards 16 sayı, 3 ribaund Fenerbahçe Beko’da ise Carsen Edwards 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist; Johnathan Motley 18 sayı, 4 ribaund, 1 asistlik performansı galibiyete yeterli olmadı. Tarık Biberovic 10 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma; Nick Calathes 9 sayı, 2 ribaund, 2 asistle mücadele etti. SALON: Fernando Buesa Arena HAKEMLER: Matej Boltauzer, Milivoje Jovcic, Amit Balak Çeyrek Skorları: 1-çeyrek: 25-27 2-çeyrek: 38-44 3-çeyrek: 60-58 4-çeyrek: 92-69

Fenerbahçe Beko-Baskonia maç öncesi analiz Haber

Fenerbahçe Beko-Baskonia maç öncesi analiz

HÜSEYİN DEMİR  Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 32. hafta maçında İspanya temsilcisi Cazoo Baskonia’ya misafir oluyor. Buesa Arena’da büyük kapışma  31 Mart Cuma günü (bu akşam) TSİ 21.30’da Buesa Arena’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Müsabakayı, Matej Boltauzer (Slovenya), Milivoje Jovcic (Sırbistan), Amit Balak (İsrail) hakem üçlüsü yönetecek.Dimitris Itoudis'in öğrencileri, İspanya deplasmanından galibiyet için sahaya çıkacak.  Maik Kotsar ve Darius Thompson tehlikeli  Cazoo Baskonia, EuroLeague’de bu sezon oynadığı 31 maçta 16 galibiyet aldı. İsapanyol temsilcisi çift maç haftasının ilk mücadelesinde 28 Mart Salı günü konuk ettiği Alba Berlin’i 93-87 ile geçti. Baskonia cephesinde Maik Kotsar 23 sayı ve 10 ribaund, Darius Thompson ise 21 sayı ve 11 asist üretti.Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki son maçında 29 Mart Çarşamba günü konuk olduğu Real Madrid’e 90-75 mağlup olarak 31 maçta 18 galibiyette kaldı. Fenerbahçe'de Nigel Hayes-Davis 17, Nick Calathes 12 sayı üretti. Johnathan Motley formda  Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son mücadelesinde 26 Mart Pazar günü konuk olduğu Tofaş’a 94-89 yenilerek 22. maçında 4. mağlubiyetini almıştı. Sarı lacivertli ekipte; Johnathan Motley 32 sayı ve 10 ribaund; Carsen Edwards ise 24 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile mücadele etti. Scottie Wilbekin ile Dyshawn Pierre sahada yok  Sarı lacivetliler, Metecan Birsen ve Scottie Wilbekin’in yanı sıra, Tofaş karşılaşmasında sol bacak kalf bölgesinden sakatlık yaşayan Melih Mahmutoğlu,  Dyshawn Pierre'den yoksun olarak sahaya çıkacak.   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.