TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Başakşehir

Başakşehir haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Başakşehir haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Başakşehir, sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti Haber

Başakşehir, sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti

3. dakikada Başakşehir öne geçti. Deniz Türüç'ün sağ kanattan kullandığı kornerde penaltı noktası üzerinde Ba topa ayak koydu, yükseklik kazanan meşin yuvarlağı Opoku, altıpas içinde kafa ile ağlara gönderdi: 1-0 27. dakikada ev sahibi takım etkili geldi. Figueiredo'nun sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa Piatek ayak içiyle gelişine vurdu, kaleci Nita sağına uzanıp meşin yuvarlağı çeldi. Ardından savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. 36. dakikada ev sahibi takım farkı 2'ye yükseltti. Başakşehir'in sağ kanattan gelişen atağında açısını düzelten Aleksic, ceza sahasına girmeden şutunu attı, Djilobodji'ye çarpan top yön değiştirdi ve ağlara gitti: 2-0 Mücadelenin ilk yarısı Başakşehir'in 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 57. dakikada Gaziantep FK penaltı kazandı. Sol kanattan Mustafa'nın ceza sahasına ortasında, Jevtovic ile Ba arasındaki mücadele sonrasında Jevtovic yerde kaldı. Hakem Sarper Barış Saka, VAR'dan gelen uyarı sonrasında saha kenarına gelerek pozisyonu izledi ve penaltı kararını verdi. 60. dakikada Maxim'in kullandığı penaltı atışında kaleci Volkan soluna uzanarak gole izin vermedi. 90+1. dakikada Başakşehir gole yaklaştı. Abeid'in kafa pasıyla Gaziantep ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Dennis'in şutunda, meşin yuvarlak kaleci Nita'ya çarptı. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı. RAMS Başakşehir mücadeleyi 2-0 kazandı. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Fenerbahçe, RAMS Başakşehir'i farkla yendi Haber

Fenerbahçe, RAMS Başakşehir'i farkla yendi

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Başakşehir’i 4-0’lık skorla mağlup etti.   Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 52. dakikada Tadic’in kafayla indirdiği topla rakip savunma arkasında topla buluşan Dzeko’nun ceza sahası içi sol çaprazından çektiği şutta top kalenin yanından dışarı çıktı. 80. dakikada sağ taraftan ceza sahası içine yapılan ortada Batshuayi topu kafayla arka direkte bulunan Szymanski’ye indirdi. Szymanski’nin dokunuşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 4-0 Hakemler: Zorbay Küçük, Serkan Ok, Furkan Ürün Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi Kadıoğlu, Djiku (Serdar Aziz dk. 73), Becao, Oosterwolde, Fred (Mert Hakan Yandaş dk. 63), İsmail Yüksek (Bartuğ Elmaz dk. 84), Tadic, İrfan Can Kahveci (King dk. 73), Szymanski, Dzeko (Batshuayi dk. 63) Yedekler: İrfan Can Eğribayat, Samet Akaydin, Mert Müldür, Kent, Umut Nayir Teknik Direktör: İsmail Kartal RAMS Başakşehir: Volkan Babacan, Karzev, Cemali Sertel, Duarte, Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Aleksic (Abeid dk. 69), Serdar Gürler, Pelkas (Figueiredo dk. 31), Piatek (Keny dk. 31) Yedekler: Deniz Dilmen, Efecan Barlık, Onur Ergün, Mahmut Tekdemir, Berkay Aydoğmuş, Batuhan Çelik, Burak Sefa Kavraz Teknik Direktör: Çağdaş Atan Goller: Djiku (dk. 5), Duarte (dk. 10 k.k.), Szymanski (dk. 20 ve 80) (Fenerbahçe) Sarı kartlar: İrfan Can Kahveci, Djiku, Szymanski, Oosterwolde (Fenerbahçe), Figueiredo (Başakşehir) BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası

Spora gönül verenler Başakşehir’de Haber

Spora gönül verenler Başakşehir’de

Başakşehir Belediyesi, gençlere yönelik yatırımlarıyla Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Kültür yaşam merkezleri, Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi, 14 yıldızlı Yeni Medya Akademisi ve 2 milyon gence ulaşılan İstanbul Gençlik Oyunları ile çıta her geçen gün daha yükseğe çıkarılıyor. Spor, kültür, teknoloji ve eğitim alanlarında gençlerin talepleri doğrultusunda hayata geçirilen projeleriyle geleceğe ışık tutuluyor. Birçok başarılı projenin hayata geçirildiği Başakşehir’de, gençlik yatırımlarına yenileri ekleniyor. 150 bin gence teknoloji eğitimi verildi Teknolojinin kuluçka merkezi Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde, teknolojinin tüm sınırları gençlerle birlikte zorlanıyor. Bu kapsamda Teknoloji Akademi ile 81 ilin yanı sıra 36 ülkede, 150 binden fazla teknoloji meraklısına eğitim verildi. BASE Espor Merkezi’nde ise oyun tutkunu gençler profesyonel olarak eğitilerek, koçlar eşliğinde ulusal ve uluslararası turnuvalara hazırlanıyor. 2 milyon gence ulaşıldı Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda çerçevesinde 2022 - 2023 eğitim öğretim yılında 854 okul ziyaret edildi. 155 bin 543 gençle katılım rekoru kırılırken, okullarda düzenlenen programlarla 2 milyon gence ulaşıldı. Türkiye’nin eğitim üssü Başakşehir’de eğitim alanında gençlere yeni fırsatların kapıları da sonuna kadar açılıyor. Kültür yaşam merkezleri ve gençlik merkezinde yer alan Müzik Akademisi ile Tiyatro Akademisi’nde gençler hayallerindeki konservatuvarlara hazırlanıyor. Ayrıca eğitmenler eşliğinde gençlere etüt yapma imkânı da sağlanıyor. Ev ortamında ders çalışacakları, kitap okuyacakları ya da kendilerine vakit ayıracakları kütüphaneler ve kitap kafeler de gençlerin hizmetinde bulunuyor. Türkiye’de bir ilk olan, gençler ile medya sektörünün deneyimli isimlerinin buluştuğu, geleceğin yeteneklerinin keşfedildiği 14 yıldızlı Başakşehir Yeni Medya Akademisi’nde, yeni dönem kayıtları sürüyor. Sessizliği bol, bilgisi çok Bahçeşehir Millet Kütüphanesi’nde, on binlerce eser kitap kurtlarıyla buluşturuluyor. Sporun merkezi Başakşehir Spora gönül veren gençlere ise Başakşehir Spor Parkları’nda hizmet veriliyor. BESYO Spor Akademi Hazırlık Kurslarında gençler geleceğe hazırlanıyor. Başakşehir’in oksijen deposu Şamlar Tabiat Parkı’nda bulunan İzcilik Kampı’nda ve Saros Körfezi’nde denize sıfır, eğlencesi hiç bitmeyen Enez Gençlik Kampı’nda, gençlere unutulmaz bir tatil imkanı sunuluyor. Başakşehirli gençler yardımlaşmada da öncü Sosyal çalışmalarda da gençlerle birlikte hareket ediliyor. Gönüllü gençlerin de yer aldığı Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) projesi ile bir yandan yardımlaşma kültürü diri tutuluyor, diğer yandan da geçmiş ve gelecek arasındaki bağ ilmek ilmek örülüyor. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İstanbul telefon alan kodu kaçtır? Hangi yaka hangi telefon alan kodunu kullanıyor?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.