TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Aydın hava durumu

Aydın hava durumu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Aydın hava durumu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Aydın'da bugün hava nasıl olacak? Aydın'da hava durumu... Haber

Aydın'da bugün hava nasıl olacak? Aydın'da hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan saatlik hava durumu tahminlerine göre Aydın'da bugün hava nasıl olacak? Aydın'da termometreler kaç dereceyi gösterecek? Aydın'da bugün hava nasıl olacak? İşte Aydın'da bugün için saatlik ve anlık hava durumu tahminleri. Aydın'da bugün gün boyunca hava sıcaklığı 20-29 dereceleri arasında olacak. Aydın'da bugün sabah 09.00 ile 12.00 arasında parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 24 derece olacak. 12.00 - 15.00 saatleri arasında ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve sıcaklık 29 dereceye yükselecek. Öğleden sonra saat 15.00 ile 18.00 arasında ise parçalı bulutlu bir hava etkili olmaya devam edecek ve sıcaklık 28 dereceye inecek. 18.00 ile 21.00 saatleri arasında ise hava sıcaklığı 21 derece olacak. Az bulutlu bir hava etkili olacak. 21.00 ile 24.00 saatleri arasında ise hava sıcaklığı 20 derece olacak. YÜKSEK NEM ORANI Güne %49 nem oranıyla başlayan Aydın'da nem oranı akşam saatlerinde de %74 olarak kaydedilecek. Saat 09.00 ile 12.00 arasında %49 oranında olan nem, 12.00 ile 15.00 arasında %39, 15.00 ile 18.00 arası %54, 18.00 ile 21.00 arası %74, 21.00 ile 24.00 arası ise %62 oranında hissedilecek.  UZMANLARDAN SICAK HAVA UYARISI Uzmanlar, sıcak havalarda dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili uyarılarda bulunuyor. Özellikle kronik hastalığı olanların ve yaşlıların sıcak havada kendini koruması gerektiğinin altını çizen uzmanlar, güneşin tepede olduğu öğlen saatleri başta olmak üzere gün içerisinde gerekmedikçe dışarıya çıkılmaması gerektiğinin, çıkılacaksa da mutlaka su taşınması gerektiğinin altını çiziyor. Güneş kremi, şapka ya da şemsiye de güneşten korunmak için tercih edilmeli, dışarı çıkmak zorunda kalındığında belirli aralıklarla dinlenilmelidir. DOĞAL AFET SAYILMALI MI? Sıcaklıklar, doğal afet olarak sayılmalı mı? Termometreler belli bir rakamı geçince doğal afet denilmeli mi?  Sıcaklıkların normalin üstünde olmasının iklim krizinden kaynaklandığını belirten uzmanlar, kronik rahatsızlığı olanlar ve yaşlıların yanı sıra çocuklar ve açık hava da çalışan işçiler konusunda da uyarılarda bulundu. Sıcak havaların çok sayıda bireyi sağlık açısından olumsuz etkileyebileceği ihtimali üzerine “normalin üstünde sıcaklık”ın sel ve taşkın gibi bir doğal afet olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceği de son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alıyor.

Aydın'da haftalık hava durumu: 2 Ekim / 6 Ekim 2023 Haber

Aydın'da haftalık hava durumu: 2 Ekim / 6 Ekim 2023

Aydın'da bu hafta sıcaklıklar nasıl olacak? Aydın'da Ekim ayında bu hafta hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden alınan bilgilere göre Aydın'da 5 günlük hava durumu raporu... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Aydın'da bu hafta en yüksek sıcaklık 32 dereceyi görecek. EKİM AYINDA AYDIN'DA HAVA NASIL OLACAK? 2 Ekim Pazartesi günü hava sıcaklığı en yüksek 30 derece olacak. En düşük hava sıcaklığı ise 16 derece olacak. 3 Ekim Salı günü ise hava az bulutlu olacak ve en yüksek sıcaklık 31 derece olacak. En düşük hava sıcaklığı ise 18 derece olacak. 4 Ekim Çarşamba günü ise hava sıcaklığı en yüksek 32 derece olurken, en düşük hava sıcaklığı ise 17 derece olacak. 5 Ekim Perşembe günü ise hava sıcaklığı en yüksek 32 derece olurken, en düşük hava sıcaklığı ise 18 derece olacak. 6 Ekim Cuma günü ise en yüksek hava sıcaklığı 32 derece olurken en düşük hava sıcaklığında termometreler 17 dereceyi gösterecek. AYDIN'DA NEM ORANI Peki sıcak havalarla birlikte Aydın'da en yüksek nem oranı yüzde kaç olacak? En yüksek ve en düşük nem oranı hangi gün görülecek? İşte Aydın hava durumu ile ilgili merak edilen ayrıntılar... 2 Ekim Pazartesi günü en yüksek nem oranı yüzde 78 olacak. En düşük nem oranı ise yüzde 38 olacak. 3 Ekim Salı günü ise en yüksek nem oranı yüzde 70 olacak. En düşük nem oranı ise yüzde 30 olacak. 4 Ekim Çarşamba günü ise en yüksek nem oranı yüzde 63 olacak. En düşük nem oranı ise 24 olacak. 5 Ekim Perşembe günü ise en yüksek nem oranı yüzde 63 olacak. En düşük nem oranı ise yine yüzde 23 olacak. 6 Ekim Cuma günü haftanın son gününde ise en yüksek nem oranı yüzde 63 olacak. Bu haftanın en yüksek nem oranı olacak. En düşük nem oranı ise yüzde 26 olacak. Bu haber de ilginizi çekebilir: Aydın'da elektrik kesintisi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.