TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#atletizm

atletizm haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, atletizm haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İzmir'de Atletizm şöleni sona erdi Haber

İzmir'de Atletizm şöleni sona erdi

HÜSEYİN DEMİR  İzmir Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde gerçekleşen Turkcell Süper Lig yarışlarının ilk kademesi sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda Fenerbahçe ile Enka Spor Kulübü damga vurdu.  Fenerbahçe, erkekler müsabakalarında bir  puan farkla tamamladığı ilk günün ardından ikinci günde de üstünlüğünü elde ederek ikinci kademe öncesi ENKA’ya 143 puan ile üstünlük sağladı. Enka Spor Kulübü ise toplam 140 puan elde etti.  RAMİL GULİUEV RÜZGAR GİBİ ESTİ  Sarı-lacivertlilerin ikinci gündeki birincilikleri Ramil Guliyev (200m),  Salih Teksöz (800m.)Emin Öncel (cirit atma) ve Ersu Şaşma’dan (sırıkla atlama) geldi. Kadınlar Ligi’nde ise iki favori takım arasındaki  yarış nefesleri kesti. Fenerbahçe, 20 yarış sonrasında 145 puan toplarken, ENKA 139 puanla ikinci, Batman Petrol Spor Kulübü 103 puanla üçüncü oldu. İkinci günde altı branşta ENKA, üç branşta ise Fenerbahçeli atletler birincilik elde ederken bir birinciliği de İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü elde etti. Süper Lig’de ilk kademe sonunda puan durumu şöyle: ERKEKLER 1. Fenerbahçe – 143 puan 2. ENKA -140 3.Galatasaray 93 4. Batman Petrol Spor Kulübü 89 5. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 86 6. Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 75 7. Türk Silahlı Kuvvetler (TSK) Spor Gücü69 8.Mardin Atletizm Spor Kulübü 13 KADINLAR 1. Fenerbahçe – 145 2. ENKA – 139 3. Batman Petrol Spor Kulübü 103 4. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 102 5. Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 79 6. Beşiktaş Jimnastik Kulübü 74 7. Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü 54 8. Mardin Belediye Spor Kulübü 12  

İzmir'de atletizm heyecanı başlıyor  Haber

İzmir'de atletizm heyecanı başlıyor 

HÜSEYİN DEMİR  Atletizmde yılın en keyifli, rekabetin yüksek, mücadelenin yoğun olduğu Turkcell Süper Lig’de ilk kademe yarışmalarına bugün start veriliyor. İzmir Halkapınar Seha Aksoy Atletizm pistinde gerçekleşecek olan yarışlara yoğun ilgi devam ediyor. Yarışmaların ilk etabı bugün saat 16:55'de başlayacak. Yarın ise saat 15:00 ile 18.28 arasında yarışmalar olacak.  EN İYİ ATLETLER İZMİR'DE  Türkiye’nin en iyi atletlerinin katılacağı Süper Lig yarışmalarında erkekler ve kadınlar liginde sekizer kulüp yarışacak.İki kademeli olarak gerçekleşecek olan ligin final kademesi 5-6 Eylül tarihlerinde  Bursa’da yapılacak. Turkcell Süper Liginde milli takımın yıldız isimleriyle birlikte genç kuşağın yetenekli atletleri de ter dökme fırsatı yakalayacak. Turkcell Süper Lig’de 2023 sezonunda yarışacak olan takımlar şu şekilde:  Kadınlar: İstanbul ENKA Spor Kulübü, İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbul Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü, Batman Petrol Spor Kulübü, Mardin Atletizm Spor Kulübü, Erkekler: İstanbul ENKA Spor Kulübü, İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbul Galatasaray Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Ankara TSK Spor Gücü Kulübü, Mardin Atletizm Spor Kulübü, Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Batman Petrol Spor Kulübü.    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.