TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Antalyaspor

Antalyaspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Antalyaspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Antalyasporlu Naldo’nun acı dolu günleri bitmiyor Haber

Antalyasporlu Naldo’nun acı dolu günleri bitmiyor

Antalya’da 7 Eylül günü meydana gelen trafik kazasında yaralanan Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın kayınpederi, kazadan 65 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Diğer taraftan aynı kazada Naldo’nun oğlu da günler sonra yaşamını kaybetmişti. Kaza, 7 Eylül 2023 tarihinde saat 11.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi 1255. Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, adı öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 34 FG 4053 plakalı otomobil, Antalyaspor futbolcusu Brezilyalı Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti kontrolündeki 07 ACP 207 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Tilatti, eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Naldo'nun sabah saatlerinde cenazeyi almak üzere morga geldiği görüldü. 65 GÜN SONRA YAŞAMINI KAYBETTİ Kazada ağır yaralanan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi altında bulunan Edinaldo Gomes Pereira'nın 4 yaşındaki oğlu Davi Pareira, 16 Ekim’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Kazadan 65 gün sonra ise Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yaşam mücadelesini kaybetti. Adli Tıp Morguna kaldırılan cenazenin İtalya’da toprağa verileceği öğrenildi. Antalyaspor tarafından "Acını paylaşıyoruz Naldo" başlığıyla yapılan açıklamada, "Eylül ayında kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın kayınpederi Walter Tilatti'nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Tilatti'ye Allah'tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz" sözlerine yer verildi. Bu haber de ilginizi çekebilir: Antalyaporlu Naldo’nun en acı günü

Efsaneler Turnuvası'nın şampiyonu Antalyaspor oldu Haber

Efsaneler Turnuvası'nın şampiyonu Antalyaspor oldu

Antalya’da Titanic Lara Football Center’da gerçekleştirilen 8. Efsaneler Turnuvası, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvaya katılan Antalyaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Schalke 04, Adler FC, Hannover 96 ve 1.FC Nürnberg takımları şampiyonluk için mücadele etti. Turnuvanın şampiyonu, geçen yıl olduğu gibi yine Antalyaspor oldu. Finalde 2-1’lik skor Veteran oyunculardan oluşan takımlar 4’erli 2 grupta 3’er maça çıktı. Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlardan Fenerbahçe ile Antalyaspor ve Galatasaray ile Schalke 04 yarı final müsabakalarını oynadı. Maçlarını kazanıp finalde oynama hakkı kazanan Antalyaspor ve Schalke 04 arasındaki maçı 2-1 kazanan Antalyaspor turnuvanın şampiyonu oldu ve geçen yılki şampiyonluğuyla birlikte seriye bağladı. Önemli futbolcular katılım sağladı Türkiye ve Almanya arasındaki dostluğu geliştirmek adına yapılan turnuvada birçok efsaneleşmiş futbolcu forma giydi. Turnuvada sporseverlerin yakından tanıdığı Mert Nobre, Mehmet Aurelio, Engin Baytar, Souleymane Youla, Erman Kılıç ve daha birçok eski futbolcu şampiyon olabilmek adına ter döktü. Ayrıca Christoph Daum ve Bülent Uygun gibi isimler de teknik direktör olarak turnuvada yer aldı. Ödüller sahiplerini buldu Turnuvanın sona ermesinin ardından Lara Delphin be Grand Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde takımlara, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Almanya Büyükelçiliği temsilcileri tarafından ödülleri verildi. Turnuvanın şampiyonu Antalyaspor'un oyuncuları, şampiyonluk kupasını coşkulu bir şekilde kaldırdı. Futbolcular, önümüzdeki sene gerçekleşecek turnuvayı dört gözle beklediklerini belirtti. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İsmail Kartal’dan maç sonu değerlendirmesi

Galatasaray, Antalyaspor'u mağlup etti Haber

Galatasaray, Antalyaspor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Bitexen Antalyaspor'u 2-0 yendi. İlk Yarı 5. dakikada Jehezkel'in ceza alanı dışında pas verdiği Saric'in şutunda, top yandan dışarıya gitti. 7. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Icardi'nin şutunda kaleci Leite, meşin yuvarlağı kontrol etti. 37. dakika Jehezkel'in pasıyla topla buluşturduğu Streek'in ceza sahası sağ çaprazdan şutunda, kaleci Muslera gole izin vermedi. 42. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahasından şutunda, kale çizgisi önünde bekleyen defans oyuncusu Güray Vural kafayla topu uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. İkinci Yarı 48. dakikada Tete'nin ceza sahası sağ çaprazdan ortasına iyi yükselen Icardi'nin kafayla şutunda, kaleci Leite topu kornere çeldi. 57. dakikada ceza yayı üzerinde kazanılan serbest vuruşu kullanan Icardi'nin şutunda, meşin yuvarlak Antalyasporlu Veysel Sarı'nın müdahalesiyle kornere gitti. 58. dakikada Galatasaray öne geçti. Sarı-kırmızılı takımın sağ köşeden kazandığı kornerle ceza sahasına gönderilen ortaya yükselen Icardi'nin indirdiği topu kale çizgisi önünde bulan Sanchez, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1 78. dakikada Safuri'nin ortasında ceza sahasında sağ çaprazda topla buluşan Assombalonga'nın kafayla şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı. 82. dakikada Assombalonga'nın sol çaprazdan şutunda, top direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. 86. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Mertens'in pasında sol çaprazda topla buluşan Icardi, meşin yuvarlağı kaleci Leite'nin sağından filelere gönderdi: Hakem Zorbay Küçük, ofsayt itirazı üzerine gidilen VAR incelemesi sonrası golün geçerli olduğunu ilan etti: 0-2 Karşılaşmayı Galatasaray 2-0 kazandı. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Antalyaspor, Galatasaray’ı ağırlayacak Haber

Antalyaspor, Galatasaray’ı ağırlayacak

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray yarın saat 19.00’da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızlılar 6 galibiyet, 1 beraberlikle aldığı 19 puanla ikinci sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 9 puanla 10. sırada yer alıyor. 55. randevu Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 54 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 33 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ise 7 defa rakibini mağlup etti. 14 mücadelede ise taraflar eşitliği bozamadı. Galatasaray’ın 104 golüne, Antalyaspor 48 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon oynanan maçları Galatasaray 2-1 ve 1-0’lık skorlarla kazandı. Galatasaray, Antalyaspor’a 14 maçtır yenilmiyor Galatasaray, Antalyaspor’a son dönemde kaybetmiyor. Antalya ekibi sarı-kırmızılılara karşı son galibiyetini 16 Nisan 2016'da 4-2'lik skorla elde etti. Bu müsabakanın ardından oynanan 14 karşılaşmada Galatasaray 10 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Son 21 maçını kaybetmedi Galatasaray, resmi maçlardaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada aldı. Aslan, bu müsabakanın ardından Süper Lig'de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 2 olmak üzere oynadığı 21 maçta yenilmedi. Cimbom, geride kalan karşılaşmalarda 18 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Süper Lig’de son 6 maçını kazandı Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 6 maçtan 3 puanla ayrıldı. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan sarı-kırmızılılar daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor ve MKE Ankaragücü'nü mağlup etti. Mauro Icardi 13 maçta 11 gol attı Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, attığı gollerle takımına kazandırmaya devam ediyor. Icardi, bu sezon toplam 13 resmi müsabakada oynadı ve rakip fileleri toplam 11 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu bu gollerin 7’sini Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 1’ini de gruplarda kaydetti. Icardi ayrıca ligde krallık yarışında zirvede yer alıyor. Okan Buruk ile Nuri Şahin 3. kez rakip Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon oynanan bu müsabakalardan Buruk, 2-1 ve 1-0'lık skorlarla sahadan galip ayrıldı. Deplasman karnesi Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 4 karşılaşmaya çıktı. Cimbom bu maçlarda 3 galibiyet alırken, 1 kez berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar bu 4 mücadelede rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Zorbay Küçük düdük çalacak Antalyaspor ile Galatasaray karşılaşmasını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Furkan Ürün ile Murat Temel yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

İstanbulspor, Antalyaspor'a mağlup oldu Haber

İstanbulspor, Antalyaspor'a mağlup oldu

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu.   Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 50. dakikada sol kanattan Güray Vural’ın içeri çevirdiği topa ceza sahası girişinden Buksa’nın yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 1-1 60. dakikada sol kanattan Güray Vural’ın yaptığı ortada ön direkte Buksa, kafa vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-2 81. dakikada Muammer Sarıkaya’ya yaptığı baskı sonucu topun sahibi olan Erdoğan Yeşilyurt’un ceza sahası dışı sağ çaprazından yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Jensen kornere çeldi. 84. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Muammer Sarıkaya’nın sert şutunda meşin yuvarlağı kaleci Leite kornere çeldi. Hakemler: Çağdaş Altay, Esat Sancaktar, Murat Altan İstanbuspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Emir Kaan Gültekin (Traore dk. 46), Losshaj (Rroca dk. 70), Muammer Sarıkaya (Eslem Öztürk dk. 88), Ethemi (Jackson dk. 88), Mamadou (Sambissa dk. 78), İbrahim Yılmaz Yedekler: Alp Arda, Vorobjovas, Vefa Temel, İzzet Topatar Teknik Sorumlu: Olcay Demir Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Erdal Rakip, Saric, Jehezkel (Erdoğan Yeşilyurt dk. 70), Larsson (Bytqi dk. 70), Streek (Bahadır Öztürk dk. 84), Buksa (Assombalonga dk. 90+2) Yedekler: Ataberk Dadakdeniz, Safuri, Milosevic, Mert Yılmaz, Mustafa Erdilman, Holtmann Teknik Direktör: Nuri Şahin Goller: Ethemi (dk. 26) (İstanbulspor), Buksa (dk. 50 ve 60)  (Antalyaspor) Sarı kartlar: Erdal Rakip, Assombalonga, Güray Vural (Antalyaspor), Muammer Sarıkaya, Jackson (İstanbulspor) "İki tane aynı gol yedik, üzgünüz"   İstanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir, 2-1 kaybettikleri Antalyaspor maçının ardından “İki tane aynı gol yedik, üzgünüz” dedi.   İstanbulspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği Antalyaspor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Demir, iki tane birbirine benzer goller yediklerini vurgulayarak, “İlk yarı istediğimiz gibi geçti. Top onlarda, oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarı oyuncuları uyardık. Traore’yi alıp takımın boyu uzatmak istedik. İki tane aynı gol yedik, üzgünüz. Bana galibiyetle veda etmek istediler. Çok koştular ayaklarına sağlık. Antalyaspor’u tebrik ediyorum. İstanbulspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. "Adil bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum"   Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, 2-1 kazandıkları İstanbulspor maçında aldıkları 3 puanın adil bir galibiyet olduğunu söyledi. Tralhao, gelecek hafta sahalarında oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili ise, “Galatasaray’a olan saygımızı kaybetmeden oynayacağız” dedi.   Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği İstanbulspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tralhao, adil bir galibiyet elde ettiklerini ifade ederek, “Öncelikle bizim adımıza zor maç olacağını bilerek hazırlandık. İyi bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Konsantre başlamamız gerekiyordu. Oyun kontrolü bizim elimizdeyken tehlikeli geçişleri olan rakipten gol yedik. Oyuncular maç içinde taktik disiplinden kopmadılar. Oyunun ilk yarısının son düdüğüne kadar oyunda kaldılar. İkinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi. Maçı döndürmek adına iki gole ihtiyacımız vardı. Adil galibiyet olduğunu düşünüyorum. Zor anlarda mücadelesini iyi şekilde ortaya koyan Antalyaspor vardı. Galibiyeti elde ettik. Özgüvenle yaptığımız çalışmaları devam ettirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. “Galatasaray’a olan saygımızı kaybetmeden oynayacağız” Gelecek hafta oynayacakları Galatasaray müsabakasının hatırlatılması üzerine, “Galatasaray maçından önce 48 saat galibiyet tadını çıkaracağız. Bütün hafta Galatasaray maçı için çalışacağız. Galatasaray Avrupa’nın güçlü takımlarından biri. Kaliteli oyuncuları var. Biz maçları kaybetmeye çıkmıyoruz. Her maçta en iyi Antalyaspor’u göstermeye çalışıyoruz. 3 puan için çalışıyoruz. Biz oyuncularımızı bütün hafta galibiyet için hazırlayacağız. Galatasaray’a olan saygımızı kaybetmeden oynayacağız” ifadelerine yer verdi. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İstanbulspor, Antalyaspor’u ağırlayacak

İstanbulspor, Antalyaspor’u ağırlayacak Haber

İstanbulspor, Antalyaspor’u ağırlayacak

Trendyol Süper Lig’in 7. hafta maçında İstanbulspor, yarın 16.00’da Antalyaspor’u konuk ediyor. Sarı-siyahlılar bu haftaya kadar oynadığı maçlarda henüz galibiyet çıkaramadı. Aldığı 2 puanla 19. sırada bulunan İstanbulspor’da Pazartesi günü Teknik Direktör Fatih Tekke ile yollar ayrılmış, Salı günü Galatasaray ile oynanan erteleme maçında takımın başında Olcay Demir yer almıştı. Teknik Direktör Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ise 6 puanla 13. sırada bulunuyor. 31. randevu İstanbulspor ile Antalyaspor, bugüne kadar toplam 30 kez rakip oldu. İstanbulspor’un 13 galibiyetine karşın Antalya ekibinin 9 galibiyet aldı. İki ekip arasında oynanan 8 maç ise beraberlikle tamamlandı. Ligin en az gol bulan takımı Geride kalan haftalarda yalnızca 2 kez rakip fileleri sarsan İstanbulspor ligin en az gol bulan ekibi oldu. Sarı-siyahlılar ilk hafta Konyaspor, ikinci haftada ise Kayserispor karşısında gol sevinci yaşayabildi. İstanbul ekibi, sonrasında oynadığı 4 maçta gol bulamadı. Öte yandan, İstanbulspor’un ligde bulduğu 2 golü de İbrahim Yılmaz kaydetti. Çağdaş Altay düdük çalacak İstanbulspor ile Antalyaspor arasında oynanacak mücadelede hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay’ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Murat Altan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.