TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#akaryakıt

akaryakıt haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, akaryakıt haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Güncel akaryakıt fiyatları: İzmir’de benzin ve motorin fiyatları ne kadar? Haber

Güncel akaryakıt fiyatları: İzmir’de benzin ve motorin fiyatları ne kadar?

Brent petrol fiyatlarında ve döviz kurlarındaki dalgalanmalarla birlikte, güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları kamuoyunun yakın ilgisini çekmeye devam ediyor. Dünya genelindeki petrol fiyatlarının ve Dolar/TL kurundaki oynaklıkların akaryakıt fiyatları üzerindeki etkileri gözlemlenmeye devam ediyor. Bu durum, sürücülerin dikkatini çekiyor ve istasyonlara gitmeden önce fiyatları kontrol etmelerine neden oluyor. Peki, bugün itibariyle güncel benzin ve motorin fiyatları ne durumda? Bir litre benzin ve motorin kaç TL? İzmir benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte, 19 Nisan 2024 tarihinde İstanbul, Ankara ve İzmir güncel akaryakıt fiyatları: Güncel benzin ve motorin fiyatları İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI İzmir motorin litre fiyatı 43.28 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise 44.66 satılıyor. İzmir’de otogaz’ın fiyatı ise 22.01 TL. İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 43.49 TL İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 42.10 TL İstanbul Anadolu Yakası LPG litre fiyatı: 22.04 TL İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 43.58 TL İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 42.17 TL İstanbul Anadolu Yakası LPG litre fiyatı: 22.10 TL ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI Ankara benzin litre fiyatı: 44.42 TL Ankara motorin litre fiyatı: 43.00 TL Ankara LPG litre fiyatı: 22.35 TL

Akaryakıt fiyatlarını duyan planı pırtını topluyor! Arabalar satışa çıkartılıyor Haber

Akaryakıt fiyatlarını duyan planı pırtını topluyor! Arabalar satışa çıkartılıyor

Ekonomik olarak zorlu süreçten geçtiğimiz bu dönemde petrol fiyatlarında yaşanılan değişkenlikler de vatandaşın ekonomisine ister istemez yansıyor. Vatandaş bayram nedeni ile akaryakıtta indirim yapılıp yapılmayacağını araştırırken beklenen haber geldi. Detaylar haberimizde… AKARYAKITTA BAYRAM TARİFESİ: İŞTE GÜNCEL BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI… Bayram tarifesi İzmir, İstanbul ve Ankara’da benzin ve motorin fiyatlarını etkiledi. 11 Nisan Perşembe günü benzin, motorin, LPG’nin litre fiyatı ne kadar? Detaylar burada… Araç sahipleri, art arda yapılan fiyat artışlarının ardından motorin fiyatlarının düşmesinden memnun. Bunun ardından benzin ve motorin fiyatları yeniden yükselmeye başladı. Motorinin litre fiyatı 43 liraya, benzinin fiyatı ise 45 liraya ulaştı. Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor. Son bilgilere göre Brent Petrol 82 dolara ulaştı. Son dönemde Motorin ve Benzin fiyatlarında art arda indirimler uygulandı. Brent petrol fiyatlarındaki bu artışın ardından benzin ve motorinin litre fiyatında da artış yaşandı. Brent petrolün fiyatı 91 dolar civarında teklif edilirken, bayramın ilk gününde benzine 3 kuruş, motorine 2 kuruş vergi artışı getirildi. Akaryakıt fiyatlarındaki bu artışa benzin istasyonu markaları da eklendi. İŞTE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI: İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI İstanbul Anadolu Yakası’nda benzin fiyatı: 43,47 TL İstanbul Anadolu Yakası’nda motorin litre fiyatı: 42,07 TL İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 22,04 TL İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI İstanbul Avrupa Yakası’nda benzin fiyatı: 43,56 TL İstanbul Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı: 42,14 TL İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 22,10 TL ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI Ankara’da benzin litre fiyatı: 44,42 TL Ankara’da motorin litre fiyatı: 43,00 TL Ankara’da LPG litre fiyatı: 22,35 TL İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI İzmir’de benzin litre fiyatı: 44,62 TL İzmir’de motorin litre fiyatı: 43.20TL İzmir’de LPG litre fiyatı: 22,90 TL NOT: Fiyatlar istasyon ve bayilere göre değişkenlik gösterebilir.

Milyonlarca sürücünün haberi bile yok! Benzin ve motorine bayram zammı ayarı geldi! Haber

Milyonlarca sürücünün haberi bile yok! Benzin ve motorine bayram zammı ayarı geldi!

Son dönemde Brent petrolünün fiyatlarında görülen artış, benzin ve dizel yakıtların maliyetini de etkiledi. Bu durum, akaryakıt istasyonlarında fiyatların yukarı yönlü bir düzeltme yaşamasına sebep oldu. En güncel rakamlara göre Brent Petrol’ün varil fiyatı 82 dolar düzeylerine çıktı. Bu yükseliş, akaryakıt sektöründe fiyat artışlarını harekete geçirdi. Ardı ardına gelen zamlar ve kamuoyunun tepkileri: 2024 yılında Özel Tüketim Vergisi’nde gerçekleştirilen ayarlamalar neticesinde, benzin, motorin ve LPG’nin litre başına fiyatlarında ciddi yükselişler meydana geldi. Benzinin litre fiyatı 2 lira 31 kuruşa, motorinin litre fiyatı 2 lira 15 kuruşa ve LPG’nin litre fiyatı ise 1 lira artış gösterdi. Üst üste yapılan zamların ardından, motorinde iki, benzinde ise bir kez fiyat indirimine gidildi. ZAMLAR YENİDEN GÜNDEMDE Brent petrolün varil fiyatı 87 doları bulurken, bayram tatilinin ilk gününde benzin fiyatlarına 6 kuruş, motorin fiyatlarına ise 9 kuruş zam geldi. Bu artış, akaryakıt istasyonlarında hissedildi. Vatandaş yorumları: Yapılan zamlarla ilgili olarak bazı vatandaşlar “Tatilciler için sevinç zamanı” şeklinde yorum yaparken, yola çıkan ve zammı yolda öğrenenler “Üzgünüm Leyla” ifadesini kullandı. Brent petrol fiyatlarındaki bu tür dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkileyerek vatandaşların bütçesini sıkıntıya sokuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.