TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Adil Kırgöz

Adil Kırgöz haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Adil Kırgöz haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

CHP İzmir Dikili Belediye Başkan adayı Adil Kırgöz kimdir? Haber

CHP İzmir Dikili Belediye Başkan adayı Adil Kırgöz kimdir?

Türkiye yerel seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Türkiye yerel seçimleri için siyasi partiler il ve ilçelerdeki adaylarını kamuoyuna duyurmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Ocak 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile İzmir adaylarının isimlerini vatandaşlarla paylaştı. Bu kapsamda CHP İzmir Dikili Belediye Başkan adayının ismi Adil Kırgöz oldu. Adil Kırgöz kimdir? Birlikte inceleyelim. Adil Kırgöz kimdir? Adil Kırgöz, 1969 yılında Dikili’ye bağlı Salihler Köyü’nde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Salihler İlköğretim Okulu'nda başlayan Adil Kırgöz, ortaokul ve lise eğitimini Dikili Lisesi'nde tamamladı. Beykoz Üniversitesi Lojistik Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü'nden mezun olan Adil Kırgöz, 1996 yılında Dikili'de inşaat malzemeleri sektöründe hizmet vermeye başladı ve Yapı Malzemeleri şirketini kurmuştur. Ardından inşaat, lojistik, zeytincilik gibi sektörleri de şirketinin bünyesine ekledi. Adil Kırgöz, Bergama Ticaret Odası, Dikili Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Dikili Ziraat Odası, Dikili Şoförler Odası ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. Aynı zamanda Dikili Yelken Kulübü ve Dikili'yi Sevenler Derneği'nin kurucu üyesi, Çiftçi Malları Koruma Derneği yönetim kurulu üyesidir. Adil Kırgöz siyasi hayatına ne zaman başladı? 2009-2010 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Örgütü'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Adil Kırgöz, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Başkan adayı oldu ve yüzde 57.7 oy oranı ile Dikili tarihinde en çok oy alan başkan olarak göreve başladı. 2019 yılından beri Dikili Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Adil Kırgöz evli ve bir kız, bir erkek çocuk babasıdır.

Festival heyecanı Dikili'de başlıyor! Haber

Festival heyecanı Dikili'de başlıyor!

Yaz dönemini sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu dolu geçirmeyi hedefleyen Dikili Belediyesi, ilk etapta 22-23 Temmuz tarihlerinde Çandarlı Kale İçi Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni düzenleyecek. Ardından 29 Temmuz-6 Ağustos tarihlerinde 2. Dikili Kitap Günleri’ne ev sahipliği yapıp 30,31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde 37. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni gerçekleştirecek. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, tüm vatandaşları Çandarlı ve Dikili’de gerçekleşecek etkinliklere davet etti. Hafta sonu Çandarlı’da düzenlenecek festival kapsamında iki gün boyunca 15.00-19.00 saatleri arasında Dikili Belediyesi Çandarlı Ek Hizmet Binası yanında Savaş Tercan Tiyatrosu’nun tahta bacak, balon şişirme, yüz boyama, kukla ve tiyatral animasyon gösterimi etkinlikleri gerçekleşecek. Ayrıca aynı yerde 13.00-23.00 saatleri arasında Dikili Belediyesi Çini, Seramik, Yağcıbedir Halı Dokuma, Islak Keçe ve Dikili Fotoğraf Kulübü’nün (DİFOK) “Mavinin Ucu Çandarlı” temalı sergileri açık olacak. Festivalde “Merve Özbey”  ve “Zakkum” sahne alacak Çandarlı Orhan Hassoy Stadyumu’nda gerçekleşecek olan konserlerde 22 Temmuz Cumartesi saat 21.30’da pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey, 23 Temmuz Pazar günü aynı saatte alternatif rock grubu Zakkum hayranlarıyla buluşacak. Başkan Kırgöz: “Bu sezon da dolu dolu geçecek.” Dikili’de her dönem sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren Belediye Başkanı Adil Kırgöz “Yaz mevsiminde Dikili’miz çok tercih edilen bir yer. Bu sezon da yoğun programlarımız olacak. İlk adımlarımızı göz bebeğimiz Çandarlı’mızda atıyoruz.  Ardından 29 Temmuz-6 Ağustos tarihlerinde 2. Dikili Kitap Günleri’ne ev sahipliği yapacağız. 30,31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde 37. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni gerçekleştireceğiz. Bu yaz sezonu da Dikili’mizde dolu dolu geçecek. Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı güzel Dikili’mize herkesi bekliyoruz.” dedi. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.