TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#adana

adana haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, adana haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Güncel Adana elektrik kesinti listesi! Adana’da hangi ilçelerde elektriksiz kalacak? … Mart Adana elektrik kesintisi Haber

Güncel Adana elektrik kesinti listesi! Adana’da hangi ilçelerde elektriksiz kalacak? … Mart Adana elektrik kesintisi

Toroslar elektrik kesintisi listesi! Adana'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Mart 2024 Pazartesi günü Adana'nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 25 Mart 2024 Pazartesi günü Adana'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Adana elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Adana elektrik kesintisi ve detayları… Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Adana'da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Adana elektrik kesintisi ve Toroslar elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. Toroslar Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 25 Mart 2024 Pazartesi günü Adana'nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Adana'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek Adana'ya elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde! Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler için BURADAN sorgulama yapabilirsiniz. ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR? Elektrik kesintisi, elektrik enerjisinin beklenmedik veya planlanmış bir şekilde kesilmesidir. Bu kesintiler genellikle elektrik şebekesindeki bir arıza, aşırı yüklenme, doğal afetler, bakım çalışmaları veya enerji tedarikçisi tarafından planlanan kesintiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Elektrik kesintileri, evlerde, işyerlerinde ve endüstriyel tesislerde elektrikle çalışan cihazların ve sistemlerin normal işleyişini etkiler ve bazen ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, elektrik kesintileriyle ilgili planlama ve hazırlık önemlidir. ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR? Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz. ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR? Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

Adana'da yürek yakan olay: Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Haber

Adana'da yürek yakan olay: Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay Adana merkez Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre ceza infaz koruma memuru olan baba Tayfur K. ile Yüreğir Devlet Hastanesinde çalışan Suna K. 19 Mart günü işe gitmek için sabah evden çıktı. Evde 12 yaşındaki Zeynep Hilal K., Alparslan Türker K. (6) ve 3 yaşındaki Elif Ayyüce K. kaldı. Öğle saatleri Zeynep Hilal K. annesini arayarak Elif Ayyüce’nin kayıp olduğunu söyledi. Suna K.’da eşini arayıp küçük kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Bunun üzerine baba Tayfur K. hemen eve gitti. Baba eve geldiğinde 6 yaşındaki oğlu Alparslan Türker K. babasına kardeşini çamaşır makinesinin içinde bulduğunu ve dışarı çıkardığını söyledi. KALBİ TEKRAR ATMAYA BAŞLADI Baba hemen havasız kalan ve hareketsiz olan kız çocuğuna suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Kalbi atmaya başlayan kız çocuğu çağrılan ambulans ile önce Yüreğir Devlet Hastanesine ardından da Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Ancak kız çocuğu aynı gün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Kız çocuğunun cenazesi otopsi için adlı tıp kurumu morguna götürüldü. Kız çocuğunun cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Çamaşır makinesinde havasız kalıp boğularak ölen Elif Ayyüce K. toprağa verildi. SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Adana’da çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için hayatını kaybeden 3 yaşındaki Elif Ayyüce K., son yolculuğuna uğurlandı. Adana’da çamaşır makinesine girince havasız kalan ve Yüreğir Devlet Hastanesine sevk edilen 3 yaşındaki Elif Ayyüce K. hayatını kaybetti. Yapılan otopsinin ardından aileye teslim edilen 3 yaşındaki kızın cenazesi ise Adana’dan Ankara’ya getirildi. Ahmet Efendi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ise küçük kızın naaşı, Karşıyaka Mezarlığına defnedildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: İHA denildiğinde akla gelen ilk şey İhlas Haber Ajansıydı Haber

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: İHA denildiğinde akla gelen ilk şey İhlas Haber Ajansıydı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana'da Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Bakan Kacır, "2000'li yıllarda Türkiye'de bir irade ortaya çıkıyor ve diyor ki Türkiye'nin neye ihtiyacı varsa, özellikle savunma sanayinde, havacılıkta, savunma sanayi tabii ki çok öncelikli çünkü Türkiye 40 yıla yakın zamandır terör belasıyla mücadele eden bir ülke ve biz bu mücadelemizde çoğu zaman bizi yanımızda olması gerekenleri mücadele ettiğimiz teröristlerin arkasında gördük" şeklinde konuştu. Bakan Kacır, "Bu mücadelede dönem dönem başkalarının teknolojilerinden yararlanmak istedik. Ya bize o teknolojiyi vermediler ya da aldığımız teknoloji çoğu zaman işimize yaramadı. 2000’li yılların başında dahi İHA denildiğinde akla gelen ilk şey İhlas Haber Ajansıydı. Peçeteye selpak der gibi İHA’lara Heron diyordu Türkiye’de herkes. Heron da İsrail’in İHA markası. O Heronlar işimize yaraması gerektiği anda çoğu zaman çalışmıyordu. İşte böylesi bir dönemde Türkiye’de bir irade ortaya çıktı. Bu ülkenin neye ihtiyacı varsa biz kendi öz evlatlarımızın alın teriyle, akın teri ile bu teknolojiyi geliştireceğiz dedi ve nihayetinde Türkiye’nin öz evlatları, Türkiye’nin mühendisleri, teknisyenleri, bilim insanları Türkiye’nin havacılıkta altın çağını bu millete yaşattılar” şeklinde konuştu.

18 Mart Pazartesi günü Adana dev elektrik kesintisi yaşanacak! O ilçeler dikkat Haber

18 Mart Pazartesi günü Adana dev elektrik kesintisi yaşanacak! O ilçeler dikkat

Toroslar elektrik kesintisi listesi! Adana'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Mart 2024 Pazartesi günü Adana'nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 18 Mart 2024 Pazartesi günü Adana'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Adana elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Adana elektrik kesintisi ve detayları… Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Adana'da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Adana elektrik kesintisi ve Toroslar elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. Toroslar Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 18 Mart 2024 Pazartesi günü Adana'nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Adana'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek Adana'ya elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde! Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler için ADANA ELEKTRİK KESİNTİSİ linkinden sorgulama yapabilirsiniz. ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR? Elektrik kesintisi, elektrik enerjisinin beklenmedik veya planlanmış bir şekilde kesilmesidir. Bu kesintiler genellikle elektrik şebekesindeki bir arıza, aşırı yüklenme, doğal afetler, bakım çalışmaları veya enerji tedarikçisi tarafından planlanan kesintiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Elektrik kesintileri, evlerde, işyerlerinde ve endüstriyel tesislerde elektrikle çalışan cihazların ve sistemlerin normal işleyişini etkiler ve bazen ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, elektrik kesintileriyle ilgili planlama ve hazırlık önemlidir. ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR? Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz. ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR? Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

Mumları Hazırlayın! 17 Mart Pazar günü Adana'da O ilçelerde elektrik olmayacak! Haber

Mumları Hazırlayın! 17 Mart Pazar günü Adana'da O ilçelerde elektrik olmayacak!

Toroslar elektrik kesintisi listesi! Adana'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Mart 2024 Pazar günü Adana'nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 17 Mart 2024 Pazar günü Adana'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Adana elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Adana elektrik kesintisi ve detayları… Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Adana'da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Adana elektrik kesintisi ve Toroslar elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. Toroslar Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 17 Mart 2024 Pazar günü Adana'nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Adana'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek Adana'ya elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde! Adana Seyhan’da elektrik kesintisi 09:00-17:00 46242, 46239, 46237, 46243, 46245 yeşi̇loba 09:30-12:00 93015, turhan cemal beri̇ker büyükdi̇ki̇li̇ 09:30-15:00 60074, 60075, 60086, 60090, 60091, 60092, 60093, 60094, 60095, 60096, 60105, 60107, 60108, döşeme, erdal acet, mehmet nuri̇ sabuncu döşeme 10:30-12:00 22004, 22005, 22009, 22010, 22011, 22012, 22013, 22014, 22015, 22016, 22017, debboy, metro güzergahı, sarıyakup, 23001, 23017, 23019, 23021, 23023, 23025, 23027, ali̇dede beşocak Adana Ceyhan’da elektrik kesintisi 09:00-17:00 Eyüp sultan, sanayi̇, sanayi̇ si̇tesi̇ 3.Blok, sanayi̇ si̇tesi̇ 4.Blok i̇nönü ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR? Elektrik kesintisi, elektrik enerjisinin beklenmedik veya planlanmış bir şekilde kesilmesidir. Bu kesintiler genellikle elektrik şebekesindeki bir arıza, aşırı yüklenme, doğal afetler, bakım çalışmaları veya enerji tedarikçisi tarafından planlanan kesintiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Elektrik kesintileri, evlerde, işyerlerinde ve endüstriyel tesislerde elektrikle çalışan cihazların ve sistemlerin normal işleyişini etkiler ve bazen ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, elektrik kesintileriyle ilgili planlama ve hazırlık önemlidir. ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR? Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz. ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR? Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.