TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#acıpayam

acıpayam haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, acıpayam haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Acıpayam hak ettiği hizmetlere kavuşuyor Haber

Acıpayam hak ettiği hizmetlere kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesine kazandırılacak Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. Yapımında sona yaklaşılan tesisin inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler katıldı. Bir süre alanda inceleme yapan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin yapımında sona yaklaştıklarını ve çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğüne dikkati çekti. Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin ilçenin güzelliğine güzellik katacağına dikkati çeken Başkan Zolan, “2014’de Büyükşehir statüsüne kavuştuğumuzda ‘Şehir merkezimizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür tüm ilçelerimizde aynı anlayışla hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. Tesiste 500 kişilik salon bulunacağını, bunun yanında birçok etkinliğin yapılacağı alanlar oluşturduklarını, ayrıca cep sinemasının da yer alacağını belirten Başkan Zolan, “Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şimdiden Büyükşehir Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’miz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Bu haber de ilginizi çekebilir: Denizli’den Ağustos ayında ne kadar ihracat yapıldı?

Yaşlı kadın tarlada ölü bulundu Haber

Yaşlı kadın tarlada ölü bulundu

Acıpayam ilçesine bağlı Avşar Mahallesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Hatice Baysal, Dokuzlar Mevkiinde bulunan tarlasındaki işlerini yapmak için dün sabah evden çıktı. Akşam saatleri olmasına rağmen evine dönmeyen Baysal’dan uzun süre haber alamayan yakınları, tarlaya gitti. Baysal’ı tarlada hareketsiz yatarken bulan anne ile komşu, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.  Olay yerine giden sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Baysal’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Baysal’ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. KOMŞUYA GÖZALTI Jandarma ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Baysal'ın komşusu H.M'yi (51) gözaltına aldı. H.M'nin ilk sorgusunda cinayeti kendisinin işlemediğini söylediği öğrenildi. ''UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI'' Hayatını kaybeden Hatice Baysal'ın kardeşi Salih Baysal, H.M'nin daha önce kardeşini darbettiğini, bu olayın güvenlik kamerasınca da görüntülendiğini, kardeşinin savcılığa başvurup zanlı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi. Kardeşinin zanlı tarafından sürekli tehdit ettiğini de kaydeden Baysal, "Kardeşimi ceza alacağı için sürekli tehdit ediyordu. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz." dedi. Öte yandan otopsi işleminin ardından yakınları tarafından alınan Baysal'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Avşar Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi. KOMŞU TUTUKLANDI  Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aralarında husumet bulunan komşusunu av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı. Avşar Mahallesi'ndeki üzüm bağında Hatice Baysal'ın (61) öldürülmesine ilişkin jandarma ekiplerince gözaltına alınan komşusu H.M. (51), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Avşar Mahallesi'nde yaşayan Hatice Baysal, dün çalışmak için gittiği Çaykarası mevkisindeki üzüm bağında yakınları tarafından, av tüfeğiyle öldürülmüş halde bulunmuştu. Başlatılan soruşturma kapsamında Baysal ile aralarında hayvan otlatma meselesi nedeniyle husumet bulunduğu belirtilen komşusu H.M. gözaltına alınmıştı. Kadının, daha önce kendisini darbeden H.M. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı da belirtilmişti. Şüphelinin ilk ifadesinde, iddiaları reddettiği öğrenilmişti. İHA/AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.