TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Vodafone

Vodafone haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Vodafone haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Reklam filminde neden Fenerbahçe Opet yer almıyor? İşte Eda Erdem'den açıklamalar... Haber

Reklam filminde neden Fenerbahçe Opet yer almıyor? İşte Eda Erdem'den açıklamalar...

Vodafone, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılında Kadın Voleybol Milli Takımımız için özel reklam filmi çekti. Reklam filminde oynayan milli voleybolcularımız sahneye çıktı. Reklam filminde; Vakıfbank’tan Zehra Güneş, Eczacıbaşı’ndan Elif Şahin ve Galatasaray’dan İlkin Aydı yer aldı. Fenerbahçe Opet'in reklam filminde yer almaması sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük tepki topladı. Fenerbahçeli taraftarlar ve voleybolseverler takımlarına haksızlık yapıldığını sosyal medya üzerinden dile getirdiler. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetimden henüz resmi bir açıklama gelmedi. FENERBAHÇE NEDEN YOK? Türk voleybolunun lokomotif kulüpleri arasında yer alan; Vakıfbank, Eczacıbaşı Sultanlar Ligi'nde ve Avrupa'da elde ettiği başarılarla ülkemizin büyük gururu oldu. Voleybolun öncü kulüpleri arasında yer alan Vakıfbank, Eczacıbaşı'nın yanında Galatasaray'da reklam filminde yer alıyor. Sarı kırmızılıların voleybol tarihine baktığımızda Avrupa'da büyük başarıları pek bulunmuyor. Galatasaray, reklam filminde yer alırken ezeli rakibi Fenerbahçe ise filmde yer almıyor. Fenerbahçe Opet ise son yıllarda Sultanlar Ligi'nde üst üste elde ettiği başarılarla büyük ivme yakaladı.  Bir önceki sezonun Spor Toto Şampiyonlar Kupası sahibi, son Sultanlar Ligi Şampiyonu ve CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalisti Fenerbahçe Opet'in yer almaması merak uyandırıyor. Kadın Voleybol Milli Takımımızın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem'in resmi twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: Bugün gündem olan reklam filmi ile ilgili adımın geçmesi sebebiyle, bir açıklama yapmak istiyorum.Bana çekimde bizzat yönetmen tarafından, benimle ilgili tüm sahnelerin bittiği bilgisi verildiği için salondan ve reklam çekiminden ayrıldım. İki gün süren çekimin ikinci gününde olmayacağım bilgisi de önceden ekibe verilmişti. Japonya maçı öncesinde anneme konan teşhis ve acil olarak planlanan ameliyatında annemin yanında olmam gerekiyordu. Tüm çekimlerim ilk güne planlanmıştı. Yorumsuz bir şekilde, olanı paylaşmak istedim. Bu kadar kıymetli bir haftada zamanınızı çaldığım için özür diler, bilgilerinize sunarım. FİLENİN SULTANLARI DESTAN YAZDI Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında 3 kıtada tek şampiyon olan Kadın Voleybol Milli Takımımız ülkemizin büyük gururu oldu. Dünyanın 1 numarası Filenin Sultanları başarıdan başarıya koşuyor. Milletler Ligi'nde, Avrupa Şampiyonası'nda ve Olimpiyat Elemeleri'nde şampiyonluk yaşayan Sultanlar, elde ettiği başarılarla göz kamaştırıyor. Tüm dünyanın gündeminde olan Kadın Voleybol Milli Takımımız 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na hazırlanıyor. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR -Filenin Sultanları'na Athena'dan müzik! Dünyayı yerinden oynatıyoruz

Vodafone, Filenin Sultanları'nın ana sponsporu oldu: Vodafone ile dev anlaşma Haber

Vodafone, Filenin Sultanları'nın ana sponsporu oldu: Vodafone ile dev anlaşma

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Vodafone arasında dev anlaşmaya imza atıldı. Dünyanın en iyi voleybol liglerinden olan Sultanlar Ligi'nde Vodafone sponsor oldu. Böylelikle 2023-2024 Sultanlar Ligi’nin yeni adı Vodafone Sultanlar Ligi olacak. Türkiye Voleybol Federasyonu ile dünyada kadın voleyboluna, Türkiye’de ise kadın sporuna yönelik en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone’un desteği 3 yıl devam edecek. Yapılan anlaşmaya göre iki kurum arasında sponsorluğun daha uzun süreli devam edeceği tahmin ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılında tarihi başarılar imza atan Filenin Sultanları, 3 kıtada tek şampiyon olarak ülkemizin büyük gururu olmuştu. Vodafone; Maraton, futbol ve espor gibi branşların ardından voleybola da destek vermeye başladı. Yatırımlarına ve desteklerine devam eden Vodafone, Kadın Voleybol Milli Takımının ana sponsporu oldu. Buna göre, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve tüm alt yaş grubu (U21, U19, U17) takımlarının kullandığı formaların göğsünde Vodafone logosu bulunacak. Vodafen ile TVF arasında imzalanan dev anlaşmaya Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Sponsorluktan ve Pazarlamadan Sorumlu YKÜ Kazım Şahin Gürkan, TVF YKÜ Bülend Atalar, TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları ve Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden takımların kaptanları katıldı. MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ: HER İKİ MARKA DÜNYANIN 1 NUMARASI Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ şu açıklamalarda bulundu: “Dünya devi Vodafone ile işbirliğimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünyanın en önemli yıldızlarının forma giydiği, tüm voleybol dünyasının en iyi ligi olarak kabul edilen, herkesin anbean yakından takip ettiği Sultanlar Ligi, artık ‘Vodafone Sultanlar Ligi’ olarak anılacak. İşbirliğimiz çerçevesinde Vodafone ayrıca dünya bir numarası olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ve alt yaş Kadın Milli Takımlarımızın da ana sponsoru olacak ve Sultanlarımızın göğsünde yer alacak. Filenin Sultanları’nın elde edeceği yepyeni başarılarda akıllara Vodafone’un gelmesini ve markamızla özdeşleşmeyi temenni ediyoruz. Çünkü her iki marka da kendi alanlarında dünya bir numarası. Anlaşmamızın uzun yıllar devam etmesi dileğiyle. Türk voleybolu için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” BU HABER DE İLGİNİİZ ÇEKEBİLİR: Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.