TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#TAKSAV

TAKSAV haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, TAKSAV haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bayraklı’da çocuklar, tiyatroda doyasıya eğlendi Haber

Bayraklı’da çocuklar, tiyatroda doyasıya eğlendi

Bayraklı Belediyesinin TAKSAV iş birliğiyle ilçedeki kültür merkezlerinde izleyiciyle buluşturduğu tiyatro oyunlarını yüzlerce çocuk izledi. 2 haftada 6 oyunun sahnelendiği oyunlarda çocuklar, eğlenme ve öğrenme imkanı buldu. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen İzmir Uluslararası Tiyatro Festivali heyecanı Bayraklı’da da yaşandı. Bayraklı Belediyesinin Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) iş birliğiyle düzenlediği tiyatro şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar salonları doldurdu, gösterilerle doyasıya eğlendi. Yüzlerce çocuk 2 hafta sonu boyunca izleyiciyle buluşan oyunlara yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler çerçevesinde ‘Karagöz Yazıcı, Dedektif Pamuk, Çekirdek Prens, Alice Harikalar Diyarında, Ali Baba’nın Çiftliği’nin Hiç Görünmeyen Hikayesi ve Alaaddin’in Sihirli Lambası’ adlı tiyatro oyunları sahnelendi. Gösterileri izleyen yüzlerce çocuğun mutluluğu yüzlerine yansıdı. İzleyicilerin beğenisini kazanan oyunlarda genel olarak insan, hayvan ve doğa sevgisi ile arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik duyguları anlatıldı. Kültür sanat etkinlikleri sürecek Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocuklarımızın gelişimlerine destek olmayı öncelikli görevlerimizden biri olarak sayıyoruz. Bu çerçevede yıl boyunca kültür sanat etkinliklerimizde çocuklarımızı bir araya getiriyoruz. Onların geleceğine yön verecek projeleri hayata geçirmeye, eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Bayraklılı çocuklar tiyatroyu sevdi Haber

Bayraklılı çocuklar tiyatroyu sevdi

Bayraklı Belediyesinin TAKSAV iş birliğiyle 10’uncu Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında izleyiciyle buluşturduğu tiyatro oyunları, ilk haftadan büyük ilgi gördü. Yüzlerce tiyatrosever çocuk, salonları doldurarak oyunları izledi. Tiyatro şöleninin önümüzdeki hafta sonu da devam edeceği belirtildi. Başkan Serdar Sandal, “Çocuklarımızın hafta sonunu verimli geçirmeleri, eğlenirken öğrenmeleri amacıyla kültür sanat etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi. 6 OYUN SAHNELENECEK Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) iş birliğiyle Bayraklı’da 6 tiyatro oyununu çocuklarla buluşturan Bayraklı Belediyesi, kültür sanat faaliyetlerini sürdürüyor. Belediyenin kültür merkezlerinde sahnelenen tiyatro oyunları, çocukların büyük ilgisini görüyor. Bu kapsamda hafta sonu etkinliklerinde bir araya gelen çocuklar, kendileri için hazırlanan tiyatro gösterilerini ilgiyle izledi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde salonu dolduran çocuklar, oyun boyunca eğlenceli anlar yaşadı. 10 ve 11 Aralık tarihlerinde Bayraklı Belediyesi kültür merkezlerinde sürecek tiyatro festivali kapsamında sahnelenecek tüm oyunlara katılım ücretsiz olacak. Oyunlarla ilgili bilgiye www.bayrakli.bel.tr internet adresinden ulaşılabilecek. TİYATRO ŞÖLENİNE DAVETLİSİNİZ Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocuklarımızın eğlenirken öğrenmeleri ve hafta sonlarını verimli geçirmelerini önemsiyoruz. Bu kapsamda yıl boyunca çeşitli etkinliklerle bir araya getirdiğimiz çocuklarımızı bu kez tiyatro şölenine davet ediyoruz” dedi. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.