TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Samsunspor

Samsunspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Samsunspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Samsunspor’dan TFF’ye 'acil' çağrı Haber

Samsunspor’dan TFF’ye 'acil' çağrı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz’da mali genel kurulu, seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını açıklamasından sonra birçok kulüp tepki açıklaması yaptı. Samsunspor Futbol Kulübü ise Türk futbolunun bir kaos içerisinde olduğunu ve bu ortamdan çıkılması adına 3,5 ay beklemenin mantıksız olduğunu ifade ederek seçimli genel kurulun bir an önce ve çoklu adayla yapılması gerektiğini ifade etti. “Türk futbolunun kaybedecek bir dakikası yoktur” Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından 18 Temmuz tarihi için seçimli genel kurul kararı alındı. Ancak, açıklanan genel kurul tarihi oldukça geç olduğu gibi, bu tarihe kadar 3,5 aylık sürede ne gibi aksiyonlar alınacağı konusunda hiçbir bilgi kamuoyu ile paylaşılmadı. Futbolumuzdaki mevcut ortam ve gidişat ile MHK ve VAR'ın günden güne artan haksız ve hakkaniyetiz kararları dikkate alındığında, her geçen gün kan kaybeden ve marka değeri düşen Türk Futbolumuzun kaybedecek bir dakikası dahi bulunmamaktadır. Her zaman temiz, adil ve eşit futbolu savunan Samsunspor Futbol Kulübü ve camiası; Süper Kupa'daki bardağı taşıran son damladan sonra, futbolumuzdaki bu mevcut ortam ve kötü gidişattan oldukça rahatsızdır” ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verildi: “Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun yapması gereken, ivedilikle alacağı aksiyonlar ile Türk futbolunu bu kaos ortamından ve kötü gidişattan bir an evvel çıkarması olacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan talebimiz; sezon sonunu beklemeden hızlı bir şekilde seçimli genel kurula gidilmesinin sağlanması ve herkes için adil bir seçimin gerçekleştirilmesidir. Ayrıca, seçimli genel kurulda başkanlık yarışının çoklu adaylı yapılması ve TFF’nin tüm kurullarının da adil bir biçimde seçimle belirlenmesi gerekliliğini kamuoyunun dikkatine sunarız.”

Aliağa Petkimspor-Samsunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Haber

Aliağa Petkimspor-Samsunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan sona erdi. Rekabetin ve mücadelenin en üst seviyede olduğu Süper Lig'de keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Sezona iddialı başlayan İzmir temsilcisi Aliağa Petkimspor, ilk hafta Pınar Karşıyaka galibiyetinden sonra Bahçeşehir Koleji'ne mağlup oldu. Daha sonra evinde Galatasaray Ekmas'ı 76-74'lük skorla mağlup eden Petkimspor 3 maçta 2 galibiyet elde ederek moral depoladı. Burak Gören'in öğrencileri bu hafta Samsunspor ile deplasmanda mücadele edecek. Aliağa Petkimspor 7.sırada yer alırken Samsunspor ise 14.sırada yer alacak. Yeni transferlerle ses getiren Petkimspor, Karadeniz deplasmanından galibiyet ile dönmek istiyor. Yunus Emre Sonsırma, Mağir Ağva, Tayfun Erülkü, Yavuz Gültekin, Emre Tanışan gibi yerli oyunculardan da önemli katkı alıyor. Burak Gören'in öğrencileri kollarını sıvadı ve maç hazırlıklarına başladı. Özellikle koç Burak Gören Türk oyunculara önemli rol ve sorumluluk veriyor. Son dönemlerde basketbol camiasında yerli oyuncuların görevleri tartışılıyor. Aliağa Petkimspor’da Zoriks, Galatasaray maçında 15 sayı, 4 ribaund ile maça damga vurmuştu. Yeni transferlerden Efianayi ve Kyrhi Thomas üstün performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Aliağa Petkimspor- Samsunspor maçı 20 Ekim cuma günü saat 19:00'da Beın Sports ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon ilk kez mücadele eden Samsunspor lig'de kalıcı olmayı hedefliyor.Bryant Crawford, Matt Mooney ve Sagaba Konate gibi yabancı oyuncuları transfer eden Samsunspor, TBL'den önemli takviyeler yaparak kadrosunu güçlendirdi. 2023-2024 Türkiye Futbol Süper Lig'e çıkan Samsunspor basketbolda büyük çıkış göstererek Süper Lig'e çıkma başarısını gösterdi.Büyük heyecana sahne olacak karşılaşmanın başlamasına sayılı günler kaldı. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İsrail'e spor organizasyonlarında yaptırım gelecek mi? Filistin işgalinin spora yansımaları

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.