TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#ATV

ATV haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, ATV haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Safir 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Safir 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yeni sezona giriş yapan "Safir" saklı kalan bir aşk hikayesine ışık tutarak izleyenlere adeta bir görsel şölen yaşatan yapım, 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerinde yer aldığı dikkat çeken yapımın konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri de izleyenlerde büyük merak uyandırıyor. İzleyenleri Safir dizisinin 9. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. İşte Safir dizisinin 9. Bölüm fragmanı yayınlandı… SAFİR DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI? Safir dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz SAFİR 9. BÖLÜM FRAGMANINI TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer'in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem'in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Yaman abisinin dönüşüyle sevgilisi Feraye'ye evlenme teklif etmeye karar verir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi umut dolu genç ve güzel bir kızdır. Babası Muhsin uzun yıllardır Gülsoyların yanında çalışmaktadır. Yaman ile çocukluklarından beri herkesten saklı ilk aşklarını yaşıyorlardır. Yaman daha küçük bir çocukken annesi Gülfem'den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye'ye evlenme teklif emiştir. Feraye ve Yaman her şeyi göze alarak büyük aşklarını itiraf edip evlenmek için gün sayarken yaşanan bir trajedi bütün dengeleri bozar. Feraye'nin doğum günü gecesinde Yaman'ın kardeşi Okan'la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek herkesin hayatını alt üst eder. Feraye ve Yaman aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarıyla dolu tehlikeli yollarda kaybolmak üzere kalırlar. Ateş ise sevdiği herkesi ve ailesini korumak için aldığı radikal kararlarla hem yeni düşmanlar kazanacak hem de kardeşlerini karşısına alacaktır… BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle…

Safir 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Safir 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yeni sezona giriş yapan "Safir" saklı kalan bir aşk hikayesine ışık tutarak izleyenlere adeta bir görsel şölen yaşatan yapım, 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerinde yer aldığı dikkat çeken yapımın konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri de izleyenlerde büyük merak uyandırıyor. İzleyenleri Safir dizisinin 8. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. İşte Safir dizisinin 7. Bölüm fragmanı yayınlandı… SAFİR DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI? Safir dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz SAFİR 8. BÖLÜM FRAGMANINI TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer'in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem'in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Yaman abisinin dönüşüyle sevgilisi Feraye'ye evlenme teklif etmeye karar verir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi umut dolu genç ve güzel bir kızdır. Babası Muhsin uzun yıllardır Gülsoyların yanında çalışmaktadır. Yaman ile çocukluklarından beri herkesten saklı ilk aşklarını yaşıyorlardır. Yaman daha küçük bir çocukken annesi Gülfem'den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye'ye evlenme teklif emiştir. Feraye ve Yaman her şeyi göze alarak büyük aşklarını itiraf edip evlenmek için gün sayarken yaşanan bir trajedi bütün dengeleri bozar. Feraye'nin doğum günü gecesinde Yaman'ın kardeşi Okan'la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek herkesin hayatını alt üst eder. Feraye ve Yaman aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarıyla dolu tehlikeli yollarda kaybolmak üzere kalırlar. Ateş ise sevdiği herkesi ve ailesini korumak için aldığı radikal kararlarla hem yeni düşmanlar kazanacak hem de kardeşlerini karşısına alacaktır… BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yargı 68. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Ateş Kuşları 28. bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak? Haber

Ateş Kuşları 28. bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

Ateş Kuşları dizisi son bölümle ATV izleyicisi karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler arama motorlarında Ateş Kuşları 28. Bölüm fragmanı olarak aratmaya başladı. İşte merak edilen Ateş Kuşları 28. Bölüm… ATEŞ KUŞLARI KONUSU Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak. ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN? HANGİ GÜN YAYINLANIYOR? Ateş Kuşları dizisi her Cuma 20.00'de yeni bölümleri ile ATV ekranında yayınlanıyor. ATEŞ KUŞLARI KADROSU VE KARAKTERLERİ… İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Bülent Polat (Feza), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Nizam Namidar (Nizam), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Evren Erler (Mete), Lilya İrem Salman (Hüma), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Kaan Sevi (Cemal), Yeşim Dalgıçer (Sezin), Gökay Müftüoğlu (Suat), Görkem Doğan (Pamir) ATEŞ KUŞLARI 28. BÖLÜM FRAGMANI İZLE Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı linki. İşte 28. Bölüm fragman… ATEŞ KUŞLARI DİZİSİNİ BURADAN TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dilek Taşı 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Dilek Taşı’nda gelecek hafta neler olacak?

Aldatmak 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Aldatmak 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Aldatmak dizisi yeni bölüm için geri sayıma devam ediyor. 42. bölüm ile ekrana gelecek olan Aldatmak, konusu itibariyle büyük bir ilgiyle sevenleri tarafından takip ediliyor. İşte ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak 42. Bölüm… ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar. ALDATMAK 41. BÖLÜMDE NE OLDU? Güzide iki cepheyle birden mücadele ediyor Güzide, hastanede karışan bebeğiyle ilgili öğrendiği yeni bir bilgi sebebiyle ne yapacağını bilemez. Evladı olması muhtemel bir isme ulaşan Güzide'yi büyük bir şok beklerken, hem Tarık hem de Sezai ona yardım eli uzatmaya çalışır. Mualla'nın baskı ve zorlamaları her geçen gün daha da artarken Oylum için bir tutsaklığa dönüşen ev hayatının katlanılabilir tek kısmı Kahraman'dır. Oylum'a olan aşkı yüzünden gözü artık hiçbir şey görmeyen Tolga ise sonuçlarını hiç düşünmeden bir hamle yapar. Bu hamle Tolga'nın yalnızca babasını değil, Mualla'yı da karşısına almasına sebep olacaktır. ALDATMAK 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE ALDATMAK DİZİSİNİN 42. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yargı 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Safir 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Safir 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yeni sezona giriş yapan "Safir" saklı kalan bir aşk hikayesine ışık tutarak izleyenlere adeta bir görsel şölen yaşatan yapım, 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerinde yer aldığı dikkat çeken yapımın konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri de izleyenlerde büyük merak uyandırıyor. İzleyenleri Safir dizisinin 7. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. İşte Safir dizisinin 7. Bölüm fragmanı yayınlandı… SAFİR DİZİSİNİN FRAGMANI YAYIMLANDI MI? Safir dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz SAFİR 7. BÖLÜM FRAGMANINI TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer'in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem'in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Yaman abisinin dönüşüyle sevgilisi Feraye'ye evlenme teklif etmeye karar verir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi umut dolu genç ve güzel bir kızdır. Babası Muhsin uzun yıllardır Gülsoyların yanında çalışmaktadır. Yaman ile çocukluklarından beri herkesten saklı ilk aşklarını yaşıyorlardır. Yaman daha küçük bir çocukken annesi Gülfem'den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye'ye evlenme teklif emiştir. Feraye ve Yaman her şeyi göze alarak büyük aşklarını itiraf edip evlenmek için gün sayarken yaşanan bir trajedi bütün dengeleri bozar. Feraye'nin doğum günü gecesinde Yaman'ın kardeşi Okan'la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek herkesin hayatını alt üst eder. Feraye ve Yaman aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarıyla dolu tehlikeli yollarda kaybolmak üzere kalırlar. Ateş ise sevdiği herkesi ve ailesini korumak için aldığı radikal kararlarla hem yeni düşmanlar kazanacak hem de kardeşlerini karşısına alacaktır… BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Gönül Dağı 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Ateş Kuşları 27. bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak? Haber

Ateş Kuşları 27. bölüm fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

Ateş Kuşları dizisi son bölümle ATV izleyicisi karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler arama motorlarında Ateş Kuşları 27. Bölüm fragmanı olarak aratmaya başladı. İşte merak edilen Ateş Kuşları 27. Bölüm… ATEŞ KUŞLARI KONUSU Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak. ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN? HANGİ GÜN YAYINLANIYOR? Ateş Kuşları dizisi her Cuma 20.00'de yeni bölümleri ile ATV ekranında yayınlanıyor. ATEŞ KUŞLARI KADROSU VE KARAKTERLERİ… İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Bülent Polat (Feza), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Nizam Namidar (Nizam), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Evren Erler (Mete), Lilya İrem Salman (Hüma), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Kaan Sevi (Cemal), Yeşim Dalgıçer (Sezin), Gökay Müftüoğlu (Suat), Görkem Doğan (Pamir) ATEŞ KUŞLARI 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı linki. İşte 27. Bölüm fragman… ATEŞ KUŞLARI DİZİSİNİ BURADAN TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı yayınlandı! 41. Bölümde ne olacak?

Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Aldatmak dizisi yeni bölüm için geri sayıma devam ediyor. 41. bölüm ile ekrana gelecek olan Aldatmak, konusu itibariyle büyük bir ilgiyle sevenleri tarafından takip ediliyor. İşte ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak 41. Bölüm… ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar. ALDATMAK 40. BÖLÜMDE NE OLDU? Mualla'nın oyunlarına daha fazla dayanamayan Oylum, oğluna kavuşmak için her şeyi göze alacak hale gelir. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide, Mualla'nın her hareketini ne kadar titiz şekilde planladığıyla bir kez daha yüzleşir. Zeliş'in sakladığı karanlık sırlardan biri açığa çıkınca Güzide için Ozan cephesinde de sorunlar patlak vermeye başlar. Ancak Zeliş'in hiç de hafife alınmaması gerektiği bütün ailenin önünde gözler önüne serilecektir. Tarık, Güzide'ye karşı ortaya yeni çıkan ittifakı dağıtmak için şaşırtıcı bir hamle yaparken, Sezai sevdiği kadının her koşulda yanında olduğunu bir kez daha kanıtlar. Fakat Sezai'nin araştırdığı bir gizem, herkes için büyük bir şaşkınlığı da beraberinde getirecektir. ALDATMAK 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLE ALDATMAK DİZİSİNİN 41. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı yayınlandı! 41. Bölümde ne olacak?

Safir 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Safir 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yeni sezona giriş yapan "Safir" saklı kalan bir aşk hikayesine ışık tutarak izleyenlere adeta bir görsel şölen yaşatan yapım, 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerinde yer aldığı dikkat çeken yapımın konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri de izleyenlerde büyük merak uyandırıyor. İzleyenleri Safir dizisinin 6. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. İşte Safir dizisinin 6. Bölüm fragmanı yayınlandı… SAFİR DİZİSİNİN FRAGMANI YAYIMLANDI MI? Safir dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz. SAFİR 6. BÖLÜM FRAGMANINI TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer'in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem'in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Yaman abisinin dönüşüyle sevgilisi Feraye'ye evlenme teklif etmeye karar verir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi umut dolu genç ve güzel bir kızdır. Babası Muhsin uzun yıllardır Gülsoyların yanında çalışmaktadır. Yaman ile çocukluklarından beri herkesten saklı ilk aşklarını yaşıyorlardır. Yaman daha küçük bir çocukken annesi Gülfem'den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye'ye evlenme teklif emiştir. Feraye ve Yaman her şeyi göze alarak büyük aşklarını itiraf edip evlenmek için gün sayarken yaşanan bir trajedi bütün dengeleri bozar. Feraye'nin doğum günü gecesinde Yaman'ın kardeşi Okan'la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek herkesin hayatını alt üst eder. Feraye ve Yaman aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarıyla dolu tehlikeli yollarda kaybolmak üzere kalırlar. Ateş ise sevdiği herkesi ve ailesini korumak için aldığı radikal kararlarla hem yeni düşmanlar kazanacak hem de kardeşlerini karşısına alacaktır… BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kirli Sepeti 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı… Yeni bölümde neler olacak?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.