TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Locman Filmi’nin özel gösterimine yoğun ilgi

Demiryolları Makinistler Derneği ve Demiryol Meslek Okulları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği sinema günü önceki gün akşam Optimum Gaziemir’de Cinemaximum Sinema Salonu’nda TCDD çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Locman Filmi’nin özel  gösterimine yoğun ilgi

ASİYE ARSLAN

Demiryolları Makinistler Derneği ve Demiryol Meslek Okulları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği sinema günü önceki gün akşam Optimum Gaziemir’de Cinemaximum Sinema Salonu’nda TCDD çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti. Demiryolları Makinistler Derneği (DEMARD) ve Demiryol Meslek Okulları Derneği’nin (DEMOK) ortak düzenlediği Locman Filmi’nin özel gösterimine yoğun ilgi vardı. Film gösterimine TCDD Taşımacılık A.Ş. Ege Koordinasyon Müdürü Habil Emir, TCDD 3. Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Çiçek, TCDD Yol Bakım Onarım Servis Müdürü Murat Gürbüz, Malzeme Servis Müdürü Alparslan Kara, Trafik Koordinasyon Baş Kontrolörü Mehmet Özalp, Hukuk Müşaviri Faik Güler, Halkapınar Araç Bakım Atölye Müdürü Hasan Ali Çakır, Halkapınar Araç Bakım Depo Müdürü Muammer Karasu, Halkapınar Araç Bakım Motorlu Depo Müdürü Mestan Dalan, Türk – Ulaşım Sen İzmir Şube Başkanı Kazım Sayın, Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Ahmet Özdemir, DEKAD Şube Başkanı Cahit Gürün ve birçok izleyici katılım sağladı.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Gösterimin başında söz alan DEMARD Şube Başkanı Aziz Dağlı, yoğun katılımdan memnun olduklarını ve her ne kadar TCDD ve TCDD Taşımacılık A.Ş. olarak ayrılmış olsak da birlik ve beraberliklerinin hiçbir zaman bozulmayacağını belirtti. Dağlı, “DEMARD ve DEMOK’un ortak düzenlediği Locman Filmi’nin özel gösteriminde bizi yalnız bırakmayan Sayın TCDD Taşımacılık A.Ş. İzmir Bölge Koordinaötü Habil Emir’e, TCDD 3. Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Çiçek’e, TCDD Yol Bakım Onarım Servis Müdürü Murat Gürbüz’e, Malzeme Servis Müdürü Alparslan Kara’ya, Trafik Koordinasyon Müdürü Ergün Yurtçu’ya, Hukuk Müşavirimiz Faik Güler’e, Halkapınar Araç Bakım Atölye Müdürü Hasan Ali Çakır’a, Halkapınar Araç Bakım Depo Müdürü Muammer Karasu’ya, Halkapınar Araç Bakım Motorlu Depo Müdürü Mestan Dalan’a, Türk – Ulaşım Sen İzmir Şube Başkanı Kazım Sayın’a, Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Ahmet Özdemir’e, DEKAD Şube Başkanı Cahit Gürün’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

HERKES KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULDU

DEMOK Başkanı Yakup Demir ise, “Demiryolcuların derdini ve sevincini anlatan ve işleri yoğunluğuyla aramızda bulunamayan yönetmen Şükrü Alacam a teşekkür ederiz” dedi. Son olarak söz alan TCDD Taşımacılık A.Ş. İzmir Bölge Koordinaötü, birlik ve beraberlik masajları verirken film de herkesin kendinden bir şeyler bulduğunu, filmin sonunda gözyaşlarını tutmadığını söyledi. Filme konu olan imdat vagonuyla ilgili mizahi bir yaklaşımda bulunarak mevcut binada yer sıkıntısı çeken cer takip bürosuna istemeleri halinde bir imdat vagonu tahsis edeceklerini söyledi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.