TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’ta korkutan yangın: 3 katlı ev küle döndü

Zonguldak'ta bir üç katlı binada yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında dumandan etkilenen 3 kişi tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 00:40
Kaynak: İHA
Zonguldak’ta korkutan yangın: 3 katlı ev küle döndü

Zonguldak'ta meydana gelen yangın korku ve paniğe neden oldu. 3 katşı ev henüz bilinmeyen bir nedenle aniden alev aldı. Yangını görenle itfaiye ekiplerine haber vermesine üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kardeşler Köyü Baraj Mahallesi'nde, İsmail U.'ya ait üç katlı evde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındıktan sonra söndürme çalışmaları başlatıldı. Evde bulunan İsmail U., oğlu Ömer U. ve eşi Nermin U. dumandan etkilendi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alarak olayın detaylarını araştırmaya başladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.